Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Издирваната Кети Кюхова е намерена в кладенец
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:165 « Предишна Страница 4 от 9 2 3 4 5 6 Следваща »
homoludens
03 Яну 2018 14:37
Мнения: 500
От: Bulgaria
"Версиите, че някой в самото семейство - бащата или жената са извършили убийствата отпадат. Значи става дума за поръчка."

Значи преди коледа опит за убийство на основен играч, данъчен. Сега затриват цяло семейство, демографска катастрофа най-малко новородени от как я има нова България НО всичко ни е на ред, защото ТОЙ ни управлява отлично.

Колкото ще хванат поръчителя на данъчния толкова ще хванат и тези убийци, тая работа не може да я свърши сам човек.
vputin
03 Яну 2018 14:52
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
Ключът е убийството на кучето. То говори за НАЗИДАТЕЛНОСТ на убийството , показност какво се случва на родата на някой , ако нещо не е било "както трябва". Подобно масово убийство може да се случи само по два мотива - ревност , но тогава няма да бъдат разстреляни методично всички от фамилията , а само обектът на ревността , и който друг се изпречи наоколо по случайност... Фактът че са избити всички + кучето , методично , последователно и скрупольозно , говори само за МАФИЯТА. Някой спомена за наркотици , напълно възможно. И едва ли става въпрос за дребна улична дистрибуция...Да разследват има ли член от фамилията връзки с организираната престъпност ? От къде са им доходите ? Защо са се преселили от Столицата в къща на село ? И т.н. в този дух , ако разбира се има желание за разследване в тази посока. Щото по принцип Държавата /и МВР/ са на МАФИЯТА , а мафията да разследва сабе си ?... Много е възможно да претупат разследването и да пробутат на публиката някакво удобно съчинение.
Стайнбек
03 Яну 2018 14:54
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Социалните мрежи прегряват заради убийството с 5 трупа в къщата на ужасите в Нови Искър и откритото в кладенец тяло на Кети Кюхова. Потребителите коментират и сравняват различните версии, които се появиха по темата. Под съобщението на СДВР за издирваната 44-годишна жена обаче, една жена обобщава всички версии и прави и ново заключение, което досега не е споменавано. Ето какво пише тя:

"Спрямо медийната информация, според мен версиите могат да бъдат доста. Ето какво ми роди акъла :
1. Поръчково убийство заради бизнеса на мъжа. Гледам е имал фирма преди години, която се е занимавала със строителство. За сега с какво се е занимавал - той си знае.
2. Поръчково убийство, но са объркали къщата и хората. Не е изключено.
3. Разчистване на сметки заради някакви незаконни дейности обвързани с жената. Видях, че е била съдружник във фирма с още две жени с общ капитал 6 кинта. Пък с какво се е занимавала фирмата - никъде не намерих по гугъл.
4. Луд от лудницата, решил да се повесели с тях, но като им е досадил и се е ядосал и е станала патакламата.
5. Злобен съсед, който не обича шума и кучешкия лай, напил се и решил да раздава акъл с куршуми.

Значи, проверих ги в търговския регистър, в икар, и общо в гугъл. И установих, че и двамата са имали фирми във времето, но към момента май нямат. Освен това, това дето се тиражира за фирмата на жената, че имала дълг, всъщност този дълг е към две банки за неголеми суми и то не са нейни дългове, а на някоя от съдружничките. Мъжът е бил във строителна май фирма преди години, която е била разпитвана по време на някакво дело относно данъчни - манъчни и т.н. Но към момента не виждам да са имали проблеми, пък и това преди години също не са проблеми кой знае какви, щото всеки втори има такива или подобни.
Две неща са ми странни на мене.

1- Защо е убито кучето? Или е за да не лае, обаче по нова година с тия гърмежи на лаенето никой няма да обърне внимание. Демек не би трябвало да е проблем за убиеца, че има куче.Освен това кучето къде е намерено мъртво? Ако е намерено вътре, може би се е опитало да ги защити и затова изрода го е застрелял. Хубаво е да се сравнят куршумите дали са от едно и също оръжие. Възможно е убиецът да не е един.

2. Защо са убити бабата и малкото дете? Ако някой е искал отмъщение, то това ще е насочено към големите, а малкото дете и бабата са беззащитни и общо взето нямат отношение към възрастните. Абе мирише ми на разчистване на сметки. Само не знам какво ще се окаже - разчистване на сметки с това семейство, или разчистване на сметки и да са объркали къщата. Не е зле да се проучи на кого е била къщата преди това и също така какви са обитателите в съседните къщи.", пише Говорина Бъбривова.
В друг коментар тя допълва: "Освен това, ако може да се вярва на съседа, дето говори по телевизията, жената ако е намерена мъртва навън, означава, че се опитвала да избяга, но е настигната и убита. Което говори за целенасоченост, някой който е искал да избие всички. А това е много характерно или за страшно озлобен човек, или за някакъв вид шизофренична личност, или за поръчково убийство - да не остане жив човек."
В същото време близки и приятели на починалите заляха социалните мрежи с жалейки. "Милата тя... Отиде си твърде рано, също и Боби. Още не бяха видели много неща дано сега са на по добро място. Почивайте в мир", написа за Нанси в социалната мрежа Любослава Данова. "Почивай в мир!! Принцесо, дано да си на подобро място, липсваш много не го заслужаваше още беше малка и не видя нищо от живота", пише във фейсбук Камелия Иванова на стената на Нанси. "Почивай в мир приятелю! Дано си на по-добро място!", пише Никола Веселинов за приятеля си Георги. "Никога няма да те забравя братле!!Почивай в мир!!", пише приятел на стената във фейсбук на убития Георги Юнаков.


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Стайнбек
Стайнбек
03 Яну 2018 14:55
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
ВПутин, по-горе писах, че и кучето, и детето, и бабата са убити, за да няма свидетели.
Ако кучето остане живо, при среща с убиеца – със сигурност няма да кротува и ще го издаде.
Solace
03 Яну 2018 15:02
Мнения: 4,394
От: Bulgaria
Изглежда ми като дело на руската мафия (тук руска използвам не като пряко намесено кърваво ботоксно жуже) или албанска такава - те разчистват до крак. Ама теб оставят жив, накрая те отсвирват...
vputin
03 Яну 2018 15:05
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
Това дали бабата и дядото са свидетели зависи от конкретната ситуация в къщата , мястото на убийството , от тяхното здравословно и психическо състояние ,доколко могат да свидетелстват... Както разбираме от информациите , бабата е била прикована на легло. Т.е. ако убийствата /всичките !/ не се извършват около нея , тя няма как да бъде свидетел... За кучето свидетел , не е сериозно. Не е това основния мотив , основният мотив на масовия разстрел е НАЗИДАНИЕТО ! Всяването на страх у други членове на организираната престъпност , да имат "едно на ум" ! Това е 100 % почерк на МАФИЯТА.
Billy-Joe Winchester
03 Яну 2018 15:07
Мнения: 2,255
От: Bulgaria
Потресаваща прилика с Ипатиевия дом...
Знаех си аз, че комунистите са виновни.
Стайнбек
03 Яну 2018 15:10
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
За кучето свидетел , не е сериозно.

???
Защо свидетел? Просто кучето ще надуши убиеца...
Стайнбек
03 Яну 2018 15:12
Мнения: 21,409
От: Bulgaria
Потресаваща прилика с Ипатиевия дом...

Знаех си аз, че комунистите са виновни.

kasapina
03 Яну 2018 15:13
Мнения: 13,355
От: Bulgaria
Това е 100 % почерк на МАФИЯТА.

И то не българската, щото у нас са общо взето кокошкари. Или са латиноамериканци, или украинци-руснаци, или мюсулмани някакви.
paragraph39
03 Яну 2018 15:14
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
BGMAN13,
/:/
Понякога, според случая, Прокуратурата и Полицията точно това правят- умишлено подават в медиите НЕвярна информация! Целта им е да бъдат дезинформирани извършителите, поръчителите и т.н. съучастници относно версиите, по които работят разследващите органи и фактите и доказателствата, които са установили и събрали- и така да затруднят и объркат престъпниците при заличаване на следите от извършеното от тях престъпление!
...
В резултат на тая, както и на останалите хитри и научнообосновни прийоми, които Прокуратурата и Полицията прилагат, престъпността в България е навряна в миша дупка и няма защо да се притеснявате...
Пара, за силната ти вяра в партията- майка, закрилница:
..................................................................................
Къде видя да съм споменал в постинга ми БЪЛГАРСКАТА Прокуратура и Полиция!?
Къде видя да съм споменал в постинга ми НЯКАКВА "партия-майка, закрилница"?!
А?!
Бъди коректен и НЕ манипулирай! Или, поне, манипулирай интелигентно/ако го можеш, де?!/!

Звън®
03 Яну 2018 15:22
Мнения: 711
От: Bulgaria
Главен секретар Младен Маринов днес е обявил на брифинг следното. Смятайте, че зловещото престъплението е разкрито. В момента се уточняват незначителни подробности. Новоискърското злодеяние се е развило по сценарий близък до категорията "разкази с неочакван край". Докладвам хронологията на събитието.
Към 23:39 на 31 декември (според записа на охранителна камера) на вратата на къщата, находяща се в момента на ул. "Лозянски дол" се звъни 1. Отваря синът на стопанина - Гошко. Той е приятно изненадан - на прага е самият дядо Мраз с няколко свои служителите си, работещи като джуджета. Те носят чувал с подаръци.
- Хайде братоци, връчете подаръка на Гошко! - подканя джуджетата дядо Мраз.
Едно от тях бърка в чувала и изважда пластмасов гранатомет. Гошко го взема, разглежда го отегчено и без да благодари заявява:
- Аз, Дядо Мраз, такъв пластмасов боклук не съм заръчал! Не ща го! - и хвърля подаръка на пода.
- Така ли!!! - изръмжава старецът.
Той е уморен. До този час е обиколил хиляди адреси в поверения му район - Софийска община - Север. Предстои му още доста тежък, уморителен нощен труд. Дядо Мраз кипва - как това пишлеме си позволява да отказва този прекрасен дар, изработен в далечната му работилница в Гуанджоу! Брадаткото превърта и отключва дълбоко таената си демонична същност. Вади служебното си оръжие - картечен пистолет Шипка със заглушител и забива няколко куршума в младото тяло. Гошко се свлича, а шумът от строполясването му на пода привлича Неделчо. Той отива да види какво става. Подпийналият баща си мисли, че това е някаква игра, един вид скрита камера. Едно от джуджета любезно му подава отредения за него подарък - ваучер за гръбна татуировка на таблицата за умножение със седем. Неделчо има неблагорзумието да изрече, че Дядо Мраз е допуснал грешка. Той наистина е искал татуировка на таблица за умножение, но не със седем, а с девет. Старецът е вбесен и делово надупчва Неделчовото тяло с картечен откос.

Искате да разберете какво е станало по нататък? Искате да сте сред първите докоснали се до мистерията на новоискърското злодеяние? Ако е така, тичайте на женския пазар и от сергия 11 (при баба Триангула) си купете томчето "Приказки под Шипковия храст" 2, автори главен секретар Младен Маринов и главен прокурор Сотир Цацаров.

1
Къщата на ул. "Лозянски дол" град Нови Искър отдавна е в полезрението на милицията, а по-късно и на народната полиция. За първи път тя попада там, когато се е намирала в София на ул. "Народно хоро" 19. В нея тогава се е помещавал пивница "Ракиена правда". После за дълги години следите на къщата се губят за да се появи отново този път на ул. "Дойно граматик" 11. На това място в нея се нанася пощенски клон, от който подир година изчезва голяма парична сума. Началничката на пощенският клон също изчезва като преди това се залюбва с жп кондуктор. Малко след това изчезва и къщата за да се появи през 2010 г. на ул. "Лозянски дол" в гр. Нови Искър.

2
В случая не става въпрос за ботаническия вид шипка (Rosa canina). Иде реч за картечен пистолет Шипка, производство на "Арсенал" - Казанлък
Редактирано: 3 пъти. Последна промяна от: Звън®
КОСТАДИНКА ИВАНОВА
03 Яну 2018 15:25
Мнения: 12,799
От: Bulgaria
Нека не губим надежда. МеВеРего е в очакване и със сигурност ще се появят улики, открити от някой съсед или случайно преминаващ турист. Възможно е да се намерят и улики на местопрестъплението, където вчера бе проведена фотосесията с гл.прокурор, гл.секретар., гл.следовател и други гл. и ако нема да има фтора фотосесия, възможно е тези тумбаци, които никой не казва какъв го дирят на местопрестъплението - да не са унищожили уликите при пръвата такваз.
А с "разплитането на случая" нема да има проблем - огромна част от бг остатъчен народец се е заел с версиите на престъплението, забравяйки как онова недоразумение гл.секретар тихичко прошепна - "ако има такова". Останалите търкат талончета и гледат реклами на хазарт по талавизята.
ПреЦедатела на преЦедателството тренира за пръвата си преЦедателска реч, а Цвъцко лъска до блясък бутонелите и тренира кръстене за следващата молитвена закуска.
еееей, живот кипи у дръжавата на дебилите и идиотите....
Billy-Joe Winchester
03 Яну 2018 15:27
Мнения: 2,255
От: Bulgaria
Къщата на ул. "Лозянски дол" град Нови Искър отдавна е в полезрението на полицията. За първи път тя попада там, когато се е намирала в София на ул. "Народно хоро" 19. В нея тогава се е помещавал кръчма. После за дълги години следите й се губят за да се появи отново на ул. "Дойно граматик" 11. Тогава в нея се нанася пощенски клон, от който изчезва голяма парична сума. Началничката на пощенският клон предвидливо бяга, като преди това се залюбва с жп кондуктор. Следите и на двамата се губят.
vputin
03 Яну 2018 15:30
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
И то не българската, щото у нас са общо взето кокошкари. Или са латиноамериканци, или украинци-руснаци, или мюсулмани някакви.
Съгласен съм. Нашите гангстери , сякаш това не е в стила им ... Те могат да бъдат големи профита , да проучат жертвата , да ползват снайпер от голяма дистанция /Жоро Илиев/ , да пуснат хладнокръвно куршум в главата на нарочения , а после да изчезнат завинаги... Но това , да се изтрепе цялата фамилия , наистина има някаква НЕбългарска зрелищност и мелодрама. Латиноси , косовари , по-малко вероятно укро-руснаци... И в трите случая мирише на наркоследа. Големи обеми , големи пари , може би кокаин ?
JollyRoger
03 Яну 2018 15:34
Мнения: 12,108
От: Belize
Идват емисиите с новини. Младенчо грябва да се измъца. Или Сатир.
paragraph39
03 Яну 2018 15:40
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Първо, отдавна твърдя и повтарям, че НЕнародната/след 1989 г./ "демократична" Република България трябваше да покани и те да дойдат НЕ сащски войници, а сащски прокурори, следователи, разследващи полицаи и съдии!
Второ, още по отдавна твърдя и повтарям, че щом все повече КАДЪРНИ български Граждани напускат България с "уан уей тикет", нормално и логично е в България НЕкадърните български Граждани да стават все повече в съотношението кадърни-НЕкадърни! Това важи- УВИ!- и за прокурори, следователи, полицаи, лекари, съдии, адвокати, журналисти, бизнесмени, политици и т.н.!
Ама, пък, Демокрация Е, БЕ!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: paragraph39
vputin
03 Яну 2018 15:41
Мнения: 1,956
От: Bulgaria
Защо свидетел? Просто кучето ще надуши убиеца...
Куче може да надуше убиеца ако има горещи следи. Ако е необходимата порода и е достатъчно интелигентно. Има кучета които са такива идиоти че не мога да си надушат храната , камо ли да надушат убиец... /наши съседи имаха една възрастна далматинка , рядко тъпо куче. Едва се тътрузеше , губеше се по етажите и двора , пикаеше в обувки оставени на площадките .../ И последно , за да разпознае задържан заподозрян , трябва да има такъв. Засега няма заподозрян , нито задържан , и едва ли ще има скоро. Пак ви казвам , ще пробутат някаква тъпа сказка , някакво "масово самоубийство" или друга дебилщина достойна за нивото на днешното МВР. Впрочем какво стана с оня застреляния в парка в Пловдив ? Дето се беше самоубил и кучето завързано до него ?
маргаритка2
03 Яну 2018 15:48
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Нищо не стана, осъдиха клошаря, няма пари за съдебните разноски. Пловдивските ченгета обичат да рабитят с клошари.
маргаритка2
03 Яну 2018 15:50
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Първата съпруга и съответно първия съпруг, предишните съседи и защо са се изнесли в провинцията...
Добави мнение   Мнения:165 « Предишна Страница 4 от 9 2 3 4 5 6 Следваща »