Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Талантливият мистър Сидеров
Добави мнение   Мнения:6 1
Свежарков
03 Яну 2018 21:07
Мнения: 2,583
От: Bulgaria
В началото на демокрацията това ни лице, а мръсно петно, видно дори на фона на силно замърсената туземна политическа сцена, публикува свой бял стих, в който обявява колко много "се срамува от родителитеа си, дребни чиновници по времето на партията, ядачка на човешки души". Петното буше пределно ясно още тогава, от роднините му никой не общува с него. Последваха известните на всички срамни негови политически, медийни и прочие публични изяви, беше всестранно употребяван с клиентелката си политически, никоя партия, вкл. и ДПС, не се погнуси да се съешва с тях, което пределно ясно характеризира смрадната политическа клоака, както и овъргалялите се в нея политически играчи. Такива като това мръсно петно, окарикатуряващо и омърсяващо национализма, отблъснаха всичко що-годе читаво от участие в политиката.
DukeNukem
03 Яну 2018 23:00
Мнения: 1,239
От: Bulgaria
Дааа, освен за "бедния народ" много се вълнуват също така от тишината по родните "курорти", лифтове и гори, телени заграждения по границите и концесиите, а когато това е вече обсебено от някой, започват да говорят за убития си от комунистите дядо или последната воля на баща си и да пускат по една театрална сълза. Матрицата е една.
profesionalist
04 Яну 2018 01:49
Мнения: 648
От: Bulgaria
Като го вида на снимка тоя глист ми се повръща...
JollyRoger
04 Яну 2018 09:17
Мнения: 12,108
От: Belize
Мдам... Черпакологът на "Обединени порнографи"...
Mitnicharъ
04 Яну 2018 09:27
Мнения: 6,877
От: Bulgaria
А ла Нейчо Неев:

Егати коалицията, за която Цв.Цв. може да направи удачно сравнение!
Братя Стругацки
04 Яну 2018 11:30
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
За да се стигне до взаимни обвинение и дела в съда. Телевизия "Алфа" дори направи 25-минутен филм "Скандалните далавери на Валери Симеонов", а лидерът на НФСБ нарече избирателите на Сидеров "лумпени, прости и тъпи хора, малоумници".


Доста точно определение, при това си го дават коалиционните партнери. Но все пак чакам Параграфа да се изкаже, той е най-компетентен.

На снимката, дето се женят, вдясно Карбовски ли е? Чудно ми е, този тарикат какво прави при по-големите тарикати?
Добави мнение   Мнения:6 1