Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОР
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
Митко_Василев
08 Яну 2018 20:05
Мнения: 481
От: Bulgaria
От прочетените мнения и тук, и на други места в интернет, оставам с впечатлението, че почти никой не вярва на полицията за самоубийството.
Много са и тия, които се съмняват, че това е убиецът.
генек
08 Яну 2018 20:43
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Нищо не е решила. Напротив - ако досега хората се съмняваха в информацията на властта /полиция, следствие, прокуратура, съд, управляващи/, сега вече не се съмняваме. Знаем, че лъжат, че са некадърни, че прикриват истината , че имат намеса в извършваните нарушения и престъпления.
НЕРВЕН
08 Яну 2018 20:56
Мнения: 4,269
От: Bulgaria
Изключително съм възмутен, че се дава трибуна на човек, който е работил с него в автосервиза, той знае, че това е човек с присъда, който е обявен за издирване, и вижда жена, която е убита и прави една логична връзка между жената, която е убита, бивша приятелка на въпросния Росен, и той не подава абсолютно никаква информация към който и да е орган в тази държава

Предполагам, че според шефът на Националната полиция всички около въпросният Росен е трябвало да знаят за неговата ефективна присъда и проявят инициативата да го арестуват и предадат на властите.Друг е въпросът, защо човек с произнесена присъда не е вкаран в затвора директно от съдебната зала?
Сега е ред на работодателят от автосервиза да обвини полицаите, че сами си поправят колите си и не го търсят..
То бива дебилщина, ама чак толкова..
Асол
08 Яну 2018 20:57
Мнения: 47,690
От: Bulgaria
Доста силна първа страница на Газетата!
Призъртащ
08 Яну 2018 21:14
Мнения: 313
От: Bulgaria
Този командос и опитен стрелец, ходещ винаги въоръжен, да не е бил наемен убиец, изпълнител на "мокри поръчки", поради което е и бил оставен на спокойствие, така да се каже забравен, от властта ? И ако сега се е издънил прекалено много в личен план, да се е наложило да бъде умълчан вовеки ? Може и да не е, но оставянето му в сянка отваря вратата за всевъзможни догатки, особено за някаква връзка с някой/и горе, за някакви услуги, за които е бил използван.
Patriot1965
08 Яну 2018 21:27
Мнения: 6,184
От: Cape Verde
Основа за сюжет в стил Агата Кристи!
Proculus
08 Яну 2018 21:29
Мнения: 1,304
От: Bulgaria
Цитат: "Самоубийството на основния заподозрян за шестте убийства в Нови Искър - Росен Ангелов, облекчи изключително много МВР и прокуратурата в задължението им да разкрият обосновано тежкото престъпление. ".

Напротив, задължава ги, за да опровергаят всички съмнения в дейността им по случая.


Цитат: "Така разследващите могат да представят каквато си искат версия, без да е нужно да я подкрепят с доказателства.".

Законът казва друго, но, уважаеми авторе, никога не позволявайте на закона да застава между вас и текста ви, важна е публиката и какво ще посеете!

Цитат: "Разследващите все още не могат да отговорят на елементарния въпрос как точно е издирван Ангелов през всичките почти девет години, през които той се е крил.".

Отговор на този въпрос не дължат разследващите, а представителите на институциите, които са били длъжни да издирят укриващото се осъдено лице. Знаете ли кои са те, защото от текста ви не личи да е така? Непознаването на закона, противно на претенциите ви, говори ясно за нивото ви по темата.
Ботьо Ботев не е бивш следовател, а е бивш полицай, но така или иначе е най - вече бивш, т.е. какво казва има толкова стойност, колкото казаното от кака Пенка на спирката.
АВАКУМ
08 Яну 2018 22:02
Мнения: 12,358
От: Bulgaria'' Хората въобще не са си правили труда да подадат каквато и да е информация."


А защо да я подават ? За да дойде след 5 г. някое митоди , да им разкрие досиетата и на техен гръб да се пенсионира ???
Васуки
08 Яну 2018 22:16
Мнения: 3,605
От: India
Недосегаеми са МВР, прокуратура, ДАНС, съд и всички администрации, тъй като на власт е криминално-политическа олигархия със свои колониални администрации, наричани неверно правителства. Могат най-цинично да мамят хората, да им пробутват идиотските си версии за каквото си искат, каквото и виждаме в конкретния случай. Само отвън могат да ги озаптят и стреснат, но хегемонът ги иска точно такива и си ги пази.
kuper505
09 Яну 2018 00:37
Мнения: 989
От: Bolivia
Освен пари за увеличение на запклатите милиционерите не търсат криминиласти.
booklearned
09 Яну 2018 04:52
Мнения: 2,529
От: United States
Тия разследващи са много объркани хора,или умишлено прикриват някой си.Поради каква причина там е отишъл Цацаров,кой го изстреля така внезапно ,че пелтечеше и не можеше да говори свързано, "
Жертвите са пет това са бащата, неговия син, дъщерята на съпругата на семейството"
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=l1tX6mAa5m0 Днес и негов съкилийник ги опроврегава, че той никога не е бил в чуждестранния легион.

Самоубитият никога не е бил във френския чуждестранен легион и изобщо не бил агресивен. Разследването не дава отговори на най-важните въпроси, казва Марин Ташков
http://www.desant.net/show-news/43201
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: booklearned
JollyRoger
09 Яну 2018 08:23
Мнения: 12,108
От: Belize
Пълно изпускане в потурите. Нужни са оставки!
ViktorSchauberger
09 Яну 2018 08:42
Мнения: 441
От: Bulgaria
Гледах 1 мин. интервю с майката на Боби. После и бабата. Разказа какво трябвало да прави момчето, как му звъняла и т.н. Това не е родител на убито дете - говори все едно разказва прогнозата за времето.

Подсетих се за интервюто с един родител от стрелбата в училище Sandy Hook. Човекът се казва Robbie Parker и е по-известен като "смеещият се баща".

С всичките тези противоречия мисля, че цялата история е фейк. Което е хубаво, защото означава, че убити няма.

Мероприятието е с цел отвличане вниманието от нещо по-важно. Сещам се само за Истанбулската конвенция, но може да има и други събития от последните дни.
Evasion
09 Яну 2018 08:52
Мнения: 17,258
От: Korea, Democratic People's Republic of
Хората въобще не са си правили труда да подадат каквато и да е информация. Изключително съм възмутен

Ми и аз съм възмутен. От липсата на доверие към полицията в обикновените хора. Особено липсва доверие към полицейските участъци в Нови искър и Своге. Що така бе, възмутеният?
Федя
09 Яну 2018 09:22
Мнения: 7,159
От: Bulgaria
Proculus
08 Януари 2018 21:29

Напразно се абиш, приятелю. Др.Кутев вече е пуснал инструкциите и, както виждаш, потопените му надават вой до небесата.
JollyRoger
09 Яну 2018 09:32
Мнения: 12,108
От: Belize
Яяяя! Младенчо имал френдове по бостанска линия! Бравос! Арнаутова какви лишчета е раздала? Или е на фризьор за уйдурмата на Кума? Нищо, пълненето на потурите тепърва започва...
AzUrAL
09 Яну 2018 09:37
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Не се учудвай на майката, надрусала се е яко с хапчета. Иначе всички в селото включително и тя е го познавала. Прякора му "Горския човек" идва от хората в селото. Ремонтирал е къщите им, както им е рязал с циркуляр дърва за зимата. Инфилтрирал се е безупречно, докато връзката му с Кети излиза извън контрол. Мацките си падат по лоши мъже, като него били в затвора и доказали че са корави. Един господ знае точно, защо нещата са се развили по този начин. Но неминуемо един престъпник рано или късно ще се издъни сериозно, самия факт, че е посягал на малолетни момичета сам по себе си е отвратителен и е ясно, че няма да свърши добре, дори и без убийствата. Ето заради това е трябвало да бъде в затвора, а не в обществото. Нека всичко лежи на съвестта на хората, които са знаели, че се укрива, но заради собствени лични интереси да са си мълчали. Как можахме да го допуснем? Декадентството на обществото и държавата е необратимо. Кога загубихме всичко човешко у себе си, ако въобще някога сме го имали. Откога поругаваме жертвите с публични твърдения, че са се занимавали с незаконна дейност и са си го получили?
маргаритка2
09 Яну 2018 09:39
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Тя го качвала в беемветоби заедно ходели да чистят къщи.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: маргаритка2
ViktorSchauberger
09 Яну 2018 10:25
Мнения: 441
От: Bulgaria
Как можахме да го допуснем? Декадентството на обществото и държавата е необратимо. Кога загубихме всичко човешко у себе си, ако въобще някога сме го имали.


Ако може без внушения. За дереджето на българите, не е виновно обществото, а съзнателните действия, това общество да няма водачи, които са българи и милеят за България.
Penchobre
09 Яну 2018 10:59
Мнения: 2,914
От: Bulgaria
Според разследващите всички нереалистични версии за убийството - кухи фирми, точещи ДДС, и интриги покрай покупката на къщата от убитите са били заблуждаваща убиеца тактика. Не е ясно обаче кого е трябвало да заблуди главният прокурор Сотир Цацаров, който на 2 януари обяви, че всички от семейството са застреляни с по един изстрел в челото. Очевидно убиецът добре знае как е извършил престъплението.


Много хитро! Така са го забаламосали, че са го докарали до самоубийство. Тук се сещам как се ловят тигри: слагаш криво огледало, което намалява образа, на пътеката за водопой на тигри. Тигърът минава, оглежда се и си помисля "Ай, колко съм мъничък, като едно котенце." В този момент се показвате от храста и му викате "Мац, пис-пис-пис" и той идва да се погали.
aetius
09 Яну 2018 12:59
Мнения: 6
От: Bulgaria
AzUrAL, говориш глупости, никога не е рязал дърва на никой в района, още по малко майката да го познава.Той е живял в Луково а сервиза в който е работел е в София, няма нищо общо с квартал Изгрев в Нови Иксър
Добави мнение   Мнения:22 Страница 1 от 2 1 2 Следваща