Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Системата за мръсния въздух в София не работи
Добави мнение   Мнения:3 1
rover
08 Яну 2018 20:39
Мнения: 8,441
От: Bulgaria
гус'жа авторката да си беше направила труда да прочете коемнтарите под днешното матреалче в горещи, можеше и нещо полезно да научи.
Пред Дарик радио той коментира, че десет автомобила, произведени преди 2004 г. замърсяват въздуха колкото сто коли, произведени след това
първо, 2004 я нема в евростандартите, има 2005. после, имам някакъв спомен, че няма да е колкото 100, а колкото 20. чичето се е поизсилило, доста.
но всички отговарят на стандарта, заложен от производителя и съответно не са в нарушение.
чичето е за доктор. нали затова се проверяват, да се види дали отговарят на стандарта. само че старите автомобили трябва да отговарят на ЕВРО 3 (в сила от 2000 година) или на по-старите стандарти, а по-вомите - на ЕВРО 4 (в сила от 2005).
въобще, пълно е с титани на мисълта, бащи на руската американската демокрация и особи, приближени на императора.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: rover
c7
08 Яну 2018 23:02
Мнения: 72
От: Bulgaria
Нека МВР да кажат как се извършват прегледите за техническа изправност при първоначална регистрация на МПС, след като не се извършва проверка с газанализатори на обработените газове, а гражданите заплащат за това. Уредите са на разположение във всички пунктове на КАТ, но не се използват поради поради неосигурени средства за ремонт и метрологична проверка. Освен това има и една Областна дирекция без технически пункт за сведение на ръководството на МВР. Може би новоназначения "експерт" Калина Крумова ще разреши проблема.
Джиджи
09 Яну 2018 17:19
Мнения: 12,855
От: Bulgaria
чичето се е поизсилило, доста.

Чичето, т.е Г-н Алекси С., да бъде ОКОНЧАТЕЛНО пенсьонирано - без каквото и да е право на достъп до сферата на бифшите му служебни задължения!
Добави мнение   Мнения:3 1