Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Антони Гълъбов - "Денят" по канал3 за Истанбулската конвенция
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:55 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща
bgman13
29 Яну 2018 23:29
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
На тоя човек в това предаване си заслужава да му бъде направен един анализ. Щото постоянно ни го натрапват да ни промива мозъка от телевизора, но вади такива плитки (а пък долни) аргументи, които много лесно се опровергават. От което следва, че за гьобелсова номенклатура не би трябвало изобщо да го ползват. Т.е. не би трябвало да ни го дават по телевизията. Защото тоя е лузър. След като аргументите които ни представя, са очевидно неприемливи, смешно неприемливи, значи е лузър. Да, той е лузър, но продължават да ни го пускат по телевизията. Продължават да ни го натрапват. Е на тва му се вика гьонсуратлък.

След 17та минута:

https://www.youtube.com/watch?v=py93QyoI9fY
Kole
29 Яну 2018 23:39
Мнения: 4,913
От: Bulgaria
доцент в НБУ.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Kole
bgman13
30 Яну 2018 09:47
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Антони Гълъбов:
"От законодателна гледна точка, българското народно събрание е приело закона за домашното насилие и е приело закона за равенството между половете.
...
Защо съвета на Европа приема такава конвенция? По простата причина, че практиките например на женска кастрация, практиките на осакатяване на жената, за да няма значение кой е съпруга й, все още съществува в много африкански страни, все още е практика в отделни изолирани култури в Азия. Навлизайки тези мигранти, трябва да знаят, че на територията на ЕС, тези практики са недопустими, че те ще бъдат преследвани от закона. В това отношение, тъзи конвенция има отношение и към механичното пренасяне на модели."

отговор от Мая Костадинова:
"Мога да призная за първи път, че давате изключително силен аргумент."

Ъ-хаа, Ъ-хаа - изключително силен аргумент.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bgman13
bgman13
30 Яну 2018 10:25
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Понеже тука вече става въпрос точно за гьобелсово повторение по сто пъти на една лъжа и Антони Гълъбов даже се позова че и той повтаря, нещо което друг преди него е казал. А ето тука един трети, как също я повтаря тая лъжа, по свой си уникален начин. Да видим, какво казва тоя някой, или по-точно това е:
Мариана Кацарова, правозащитник, работила е за Амнести Интрернешънъл в Лондон, за Адвокатския Комитет по Правата на човека в Ню Йорк, за Организацията за Сигурност и Сътрудничество в Европа и във Варшава. Била е съветник на Върховния комисар по правата на човека в Женева, основател на наградата на името на Ана Политквоская:

"Важно е защото тези стереотипни джендърни роли, които се дават жените и мъжете в различните общества, водят много често до дискриминация."

Ризова: "Дайте пример"

Кацарова:

"Ми ето ще ви кажа един пример. Аз лично съм била свидетел във мойта практика, преди някъде десетина години във Йемен, аз видях, присъствах на ритуал, във който една баба режеше със ръждива ножица клитора на едно шест годишно момиченце, мм шест месечно момиченце - бебе.
...
например и в Англия се използва обрязване на жени
...
Значи във конвенцията се говори не само за насилие, но се говори за насилие, основано на пола. Какво значи това - насилие върху жени, защото те са жени. Конвенцията се занимава наистина само с насилието над жени.
...
И когато аз бях единствената, заедно с това бебе, плачеща до истерия на този ритуал, другите жени ми се изсмяха - роднините на това дете: майката, бабата, лелята. Те казаха:
"Ама ти си от севера, твойто сърце е като на мъжете - то е слабо."
"Защо го правите?" - попитах аз.
Те казаха:
"Правиме го, защото искаме да бъдем като наште мъже."

Ризова: "Ама чакайте, по тази логика, могат да забранят на мюсюлманите, могат да забранят на евреите, да обрязват своите момченца."

Кацарова:

"Ами вижте, конвенцията се занимава с насилието над жени. Нека да говориме за други международни договори. Но вижте, доколкото аз съм запозната с фимейл дженитъл митилиейшън, мисля че така е преведено обрязването на жени, различни са нещата. Защото ако отрежеш клитора на едно момиче, това е все едно да отрежеш целия пенис, целия пенис, целия фалос на един мъж. ''

след 12та минута от началото:

http://www.btv.bg/video/shows/lice-v-lice/videos/mezhdu-redovete-na-istanbulskata-konvencija.html

Не беше значи достатъчно, че отрязването на клитора е равно на отрязването на целия пенис, та бе дотурено към отрязването на целия пенис още и целия фалос. Мамини благи мушмороци на баба! А като се вземе предвид, че с отрязването на целия пенис, се отрязва и главата на момченцата, става и ясно вече, че отрязването на клитора си е чисто убийство.


Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bgman13
bgman13
30 Яну 2018 10:33
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Значи Ризова все пак изплю камъчето, че и мъжете ги обрязват. За разлика от Мая Костадинова, която каза, че това било изключително силен аргумент. Всъщност кой беше аргументът - механичното пренасяне на практики от Йемен в България. Това в името на кво - на равенството между половете, в името на което требва да се посегне на господстващите, традиционни джендър стреотипи. И по тая логика, за обрязването на мъжете, което си е традиционно джендър насилие на територията на България ( а и особено на Турция, където е подписана въпросната конвенция) нема да се сетиме ама хич.

Симпатяги, мушмороци! Умниците на деди и на баба!
bgman13
30 Яну 2018 10:45
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Кацарова:

"Ами вижте, конвенцията се занимава с насилието над жени. Нека да говориме за други международни договори.


Каква хубава идея само! Нека да говориме и за други международни договори, в които мъжете да са равнопоставени на жените и в които се говори за нечовешки джендърни практики и насилието над мъже! А па Кацарова има големи връзки, тя е световноизвестна личност, част от мощни институции. Тя знае кои са тия договори и ще ни ги извади. Нали ще ни ги извади. Айде чакаме - до утре да ги е извадила.

... Ама чакайте сега, това нейно изказване е от 23 януари. Минало е и утре и другиден. Ние от две седмици от сутрин до вечер слушаме за истанбулската конвенция, а за въпросните други договори все още - ни дума, ни вопъл, ни стон.

... Но въпреки това, нека да говорим и за други договори. Абе, нека да е лято, ама в момента е зима! Нали:

на 1.18 минута: "Падаха мъже в тревата"

https://www.youtube.com/watch?v=WkijcUYZosw
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bgman13
bgman13
30 Яну 2018 11:03
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
СЕГА, дискриминират ли жените, такива като Гълъбов и Кацарова, като не им позволяват да бъдат равнопоставени на мъжете, не зная. Ама ако тия ентелегенти вземат да се сетят, как германците през Първата световна ядяха малки деца, а англичаните си продаваха жените, ще направят гулема услуга на българите, които сме си традиционно толерантни. Щото ако не бяхаме, Гълъбов и Кацарова, като нищо можеха да висят в момента на монумента Света София, закачени за по един крак надолу с главата.
bgman13
30 Яну 2018 11:09
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Значи искам леекичко да апострофирам уважаемата и многотитулувана Кацарова. Дето твърди, че стамбулската конфекция била само за насилие над жените. Еми тя май е и за насилие над децата. Т.е. обрязването на деца, без разлика на пол, Е ПРОТИВОИСТАНБУЛСКОКОНВЕНЦИОНАЛНО!

НЕПРОТИВОИСТАНБУЛСКОКОНВЕНЦИОНАЛСТВУВАТЕЛЕСТВУВАЙТЕ, УВАЖАЕМА Г-ЖА КАЦАРОВА!
bgman13
30 Яну 2018 16:12
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Значи сега, малко да обобщиме, какво ни се случва. Антони Гълъбов, който бил доцент ( и не знам още къв си), чул от професор Калин Янакиев, нещо което много му харесало - че обрязването на клиторите на жените е лошо и с истанбулската конвенция, тая лоша африканска практика, ще бъде изкоренена и от България. Айде добре, да речем, че това е много положително.
Преди Гълъбов, и доколкото разбирам преди професор Калин Янакиев, уважаемата г-жа Мариана Кацарова, от десет години мисли истерично как да премахне обрязването на жените в Йемен. А и на други места по света. Та тия три мощни човешки мозъка от доста време мислят по въпроса. Към тях се прибавят, макар и за по-къс период от време още два други наши, български мозъци - на Цветанка Ризова и на Мая Костадинова. И на петимата тия им се плаща, т.е. харчат пари на данъкоплатеца, защото са много умни и трябва да бистрят посоката на движението на обществената каруца.
И какво се получава? След толкова много работа на пет скъпоплатени мозъци, тези не могат да се сетят, че ако ще се борят против обрязването на жените, първо трябва да се сетят за обрязването на мъжете. Дори и да не е по истанбулската конвенция, трябва много по-разпространената традиция на насилие към децата от мъжки пол да бъде прекратена. Но това е тъкмо по истанбулската конвенция, защото става въпрос за деца. Излиза значи, че тия мъдри глави, под претекст за ненасилието и равнопоставеността на половете, както и под претекст срещу домашното насилие (т.е. на децата) пледират за неравнопоставеност на жените спрямо мъжете. И след толкова много време мислене по въпроса, не могат да се сетят, за обрязването и на момченцата.

Сега, тука само Цветанка Ризова се сети, поне да спомене. Но не се сети, че според въпросната Истанбулска конвенция, с която ни занимават от толкова вече време, насилието над децата също е приоритет. А дори и да не е според Истанбулската конвенция, ако ще ми пледират за равенство на половете, трябваше да пита, що трябва да се фиксира тая конвенция само върху жените?

40% от жените в България били претърпели насилие. Всяка трета от жените. Това ни казва кой? Разните му там социологически агенции, които много лъжат и се изживяват за говорители от името на народа. Като първо що на тия трябва да им вярваме, дори и без да лъжат постоянно. Ето и сега например, тия не могат да се сетят за очевидния факт, че в районите с мюсюлманско население, не 40%, а 100% от мъжете са преживели много по-сериозно насилие в детска възраст, щото тая болка е много по-силна от някой и друг шамар или дори по-сериозен бой от мама и тета, понеже примерно те е видял с цигара, или си бил пиян в бара и т.н.

Та на Цветанка - евела, сети се нещо, дето се сетиха не 40% от тия които слушаха предаването, а най-вероятно - легендарните 80% се сетиха, за това което тя попита. Но пък пропусна, да попита след това и някои други неща, след дадения от Кацарова отговор.

На Гълъбов, много му харесало кво се е сетил да измисли професор Янакиев. А па на Мая - още повече и хареса. Кацарова от десет години мисли по тоя въпрос. За кво всъщност мислят тия хора, докато другите хора извършват обществено полезен труд, докато създават блага с които се плащат и заплатите на въпросните скъпоплатени мислители от национален и дори световен калибър (като въпросната грейтбритънска гражданка Кацарова)? По всичко личи, че тия мислят, как да лъжат другите. Т.е. тия които ги издържат.

И за какво, питам, продължавате да плащате данъци? За да могат разни безделници от сутрин до вечер да мислят, как да ви прецакват.
генек
30 Яну 2018 17:24
Мнения: 36,327
От: Bulgaria
Тая конвенция трябва да забрани маса неща в изкустрвото. Например, всички изображения на Андромеда, кротко чакаща Персей да убие морското чудовище и я освободи. Или отвличането на сабинянките. Или...
Ето още нещо:
След няколко минути в трапезарията влезе Коукър.

— Това, предполагам, е ваше дело — казах аз и кимнах към лампата.

— Да — потвърди той. — Тук си имат собствен генератор. Реших, че е по-добре да използваме горивото, вместо да го оставим да се изпари.

— Да не искате да кажете, че бихме могли да имаме електричество през цялото време, откакто сме тук? — попита момичето.

— Да, ако само си бяхте направили труда да пуснете мотора — отговори й Коукър, като я гледаше. — Щом сте искали светлина, защо не сте се опитали да я пуснете?

— Не знаех, че тук има такова нещо, а освен това не разбирам нищо нито от машини, нито от електричество.

Коукър не сваляше замисления си поглед от нея.

— Значи просто продължихте да си седите в тъмното — забеляза той. — И още колко смятате, че е вероятно да живеете, ако продължавате така да си седите в тъмното, в момент, когато толкова много неща трябва да се направят?

Тя се стресна от тона му.

— Какво съм виновна аз, че не разбирам нищо от тези неща?

— Моето мнение е съвсем различно. Не само че имате вина, но това е една самосъздадена вина. На всичкото отгоре вие изпитвате задоволство от манията, че сте прекалено духовно извисена, за да разбирате нещо от техника. Това е една еснафска и много глупава форма на суетата. Всеки човек се ражда, без да знае нищо за каквото и да било, но нали господ затова му е дал, на мъжа и на жената, мозък — за да се научи. И неспособността да се използва този мозък не е добродетел, с която трябва да се хвалим: даже при жените този недостатък трябва да се осъжда.

По съвсем понятни причини момичето изглеждаше раздразнено. Самият Коукър беше раздразнен още от самото си влизане. Тя каза:

— Всичко това е чудесно, но хората мислят по различен начин. Мъжете разбират как работят машините и електричеството, жените по принцип не се интересуват много от тези неща.

— Не ми пробутвайте тази смесица от митове и превземки. При мен тя не минава — каза Коукър. — Вие отлично знаете, че жените могат да боравят — или по-скоро можеха — с най-сложните и фини машини, когато си направеха труда да ги разберат. А обикновено тях просто премного ги мързи да си направят този труд, освен ако това не им се налага. Защо да се мъчат, след като е станало традиция привлекателната безпомощност да се възприема като женска добродетел — а работата просто да се хързулне върху някой друг? Това е поза, която обаче никой няма сметка да развенчава. Напротив — тя даже се насърчава. Мъжете ги подкрепят в целия този цирк, като храбро поправят прахосмукачката на „горката си женичка“ и ловко подменят изгорелия бушон. Цялата комедия е приемлива и за двете страни. Суровата практичност допълва духовната изтънченост и очарователната безпомощност — и в крайна сметка баламата, който си цапа ръцете, е Той.

Набрал хубава инерция, Коукър разпалено продължи:

— Досега можехме да си разрешим лукса да приемаме за забавни тази умствена леност и паразитизъм. Независимо от факта, че доста поколения преди нас също са говорели за равенство между половете, жената има прекалено голям интерес от тази зависимост, за да се съгласи да я изгуби. Условията са се променяли и в зависимост от това тя също е правела необходимите минимални промени в своето поведение, но те винаги са били минимални — и при това винаги се е сърдела. — Той замълча. — Съмнявате ли се? Добре, да приемем факта, че нахалничкото девойче и интелектуалката по свой начин са разигравали комедията за висшата чувствителност — но дойде войната и наложи обществената отговорност и дълга — и тогава и двете станаха компетентни инженери.

— Да, но те не са били добри инженери — забеляза тя. — Всички така казват.

— Да-а-а, защитният механизъм в действие. Разрешете ми да отбележа, че почти всеки е имал интерес да говори така. Както и да е — призна той, — до известна степен това беше вярно. И защо? Защото почти всички не само че трябваше да учат бързо, и то без подходяща основа, но също трябваше и да забравят внимателно и с години насърчаваните навици да мислят, че подобни интереси са им чужди и прекалено груби за нежните им натури.
bgman13
06 Фев 2018 19:29
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Вече една седмица след като съобщих публично на Антони Гълъбов, че обрязването на малки момченца е в нарушение на Истанбулската конвенция, тоя радетел за ненасилието в семейството вече цяла седмица

ни дума, ни вопъл, ни стон,
но устата сгрешила,
сама промълвила — Антон…

Своето име ни казал,
но седмица после мълчал...

Ама па и ние ще чакаме, Антон да узрее. Антоне - седмици, месеци и години ще те чакаме, да загрееш. Абе да не си български реотан от комунистическо време?
Simplicissima
06 Фев 2018 22:51
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
ФЖпьх, пардон, исках да напиша BGman без да сменям клавиатурата...
Грешите, драги приятелю.
Тази истанбулска конвенция, тя не е заради жените. Тя е заради Вас!
Недопустимо е да бъдат допускани до жени мъже, които до такава степен не знаят какво е туй нящо, дето според Вас при жените били го обрязвали.
Обрязва се крайната плът на мъже, а онуй при жените го клъцват и затуй не е обрязване, ами е ампутация, осакатяване, mutilation.
Не смея да се надявам, че няма да ми отговорите, затова се оттеглям с грацията на тюлен.
bgman13
06 Фев 2018 23:48
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Simplicissima
06 Фев 2018 22:51

ФЖпьх, пардон, исках да напиша BGman без да сменям клавиатурата...
Грешите, драги приятелю.
Тази истанбулска конвенция, тя не е заради жените. Тя е заради Вас!
Недопустимо е да бъдат допускани до жени мъже, които до такава степен не знаят какво е туй нящо, дето според Вас при жените били го обрязвали.
Обрязва се крайната плът на мъже, а онуй при жените го клъцват и затуй не е обрязване, ами е ампутация, осакатяване, mutilation.
Не смея да се надявам, че няма да ми отговорите, затова се оттеглям с грацията на тюлен.


Да не отговарям ли? Ба си свободата на словото. Значи когато аз съм казал нещо, тия отсреща, дето имат право да си говорят самички по телевизора мълчат като комунист пред разстрел. По въпроса, който съм го повдигнал и който е пределно ясен дори и за 80те%, тия отговор не дават. И си продължават като латерни да повтарят гьобелсовите истини, дето са им ги спуснали на лишчета.

Кажи, како, в прав текст - насилие ли е над деца обрязването на момченцата или не е?

Мани молим ти се, ми измисляй некви тънки разлики, между обрязването на мъжете и обрязването на жените. Дето и без друго ги нема никакви. Щото като първо, фалосът и пенисът на мъжа е аналогичен на тва в което влиза. Като и изрежат на жената цялата вагина, тогава ще вадиш такива сравнения. Целият пенис и целият фалос го отрязват също така, барабар с останалите джаджи, когато им сменяват пола, което се поощрява за сметка на данъкоплатеца от тия садисти, дето ни пробутват разни конвенции.
SgtTroy
07 Фев 2018 00:21
Мнения: 6,667
От: Mauritius
Целият пенис и целият фалос го отрязват също така, барабар с останалите джаджи, когато им сменяват пола, което се поощрява за сметка на данъкоплатеца от тия садисти, дето ни пробутват разни конвенции.
а ако отрежат само пениса и оставят фалоса? или обратното?‌


bgman13
07 Фев 2018 00:43
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
SgtTroy
07 Фев 2018 00:21


Целият пенис и целият фалос го отрязват също така, барабар с останалите джаджи, когато им сменяват пола, което се поощрява за сметка на данъкоплатеца от тия садисти, дето ни пробутват разни конвенции.
а ако отрежат само пениса и оставят фалоса? или обратното?‌


Ама що ме питаш мене, аз откъде да знам. Така каза Кацарова дето ти я цитирах и съм дал линк с интервюто. Ето ти го цитата пак:


"Ами вижте, конвенцията се занимава с насилието над жени. Нека да говориме за други международни договори. Но вижте, доколкото аз съм запозната с фимейл дженитъл митилиейшън, мисля че така е преведено обрязването на жени, различни са нещата. Защото ако отрежеш клитора на едно момиче, това е все едно да отрежеш целия пенис, целия пенис, целия фалос на един мъж. ''

И тука май също така, става ясно, че не аз съм измислил термина "обрязването на жени", което трябвало да бъде отрязване, а такива мъже като мене не били знаели кво имат жените. Ми тя Кацарова не знае тя самата кво има в гащите.
bgman13
07 Фев 2018 00:54
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Ето го значи пак обвинението дето беше отправено към мене, че не съм бил правил някаква си там тънка разлика между значението на отрязване и обрязване. Ама па не аз съм изобретил терминологията, така както не съм измислил аз и ритуала. От гледна точка на анатомията и без да си специалист е ясно, че такива измекярски изопачавания на разликата между двата вида обрязване с цел да се преувеличи обрязването при жените и да се омаловажи обрязването на мъжете са с цел да се лъже да се лъже и пак да се лъже.

Абе уважаеми джендъри, уважаеми привърженици на ненасилието над децата! Питам ви, насилие ли е над децата обрязването на момченцата?

Кво се ослушвате, специална покана ли чакате да кажете на бялото бяло?

Цял свят сега вази гледа, понеже вие вече дигнахте голема пушилка. И ако сега се скатавате и се правите на "ни чул ни видял", ни па разбрал, значи сте възможно най-големите мушмороци, кариеристи, демоагози, тоталитаристи, гьобелсови фашисти и Фъсичку лошо което можете още да се сетите. А дали ще се сетите, че нема и как да се скриете. А така също и че правите много лоша услуга на тоя който ви е накарал срещу пари да лъготите така безобразно и демонстративно? И тоя може да се сети, че е по-добре повече да не ви плаща а да си намери други хора, дето могат да лъжат.

Simplicissima
06 Фев 2018 22:51

Тази истанбулска конвенция, тя не е заради жените. Тя е заради Вас!
Недопустимо е да бъдат допускани до жени мъже, които до такава степен не знаят какво е туй нящо, дето според Вас при жените били го обрязвали.
Обрязва се крайната плът на мъже, а онуй при жените го клъцват и затуй не е обрязване, ами е ампутация, осакатяване, mutilation.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bgman13
bgman13
08 Фев 2018 23:34
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Аре бе кво стана? Ало, защитниците на децата от насилие! Кога ще мъцнете по така очевидния проблем с насилието над деца в конкретния случай, който самите вие зачоплихте? Скоро ли ще се престрашите? Брей, изпокрихте се като мишки бе! А през това време ето току-що чувам по телевизора, новините, канал едно, че всяко не знам си кое дете било преживяло насилие онлайн. Майко мила! А пък днес сутринта май беше, по битиви слушам една женица, как ни обяснява за психическото насилие, което амбициозните майки упражнявали над децата си. Като изисквали от тях много да учат и да си имат на предвид, че ще учат в Харвард.

Кво психическо насилие от майките, кво насилие над децата онлайн - дечицата ги обрязват систематически и им определят джендъра по тоя жесток и насилствен начин. Нема ли да се обадите, бе уважаеми другари омбудсмани?
SgtTroy
08 Фев 2018 23:41
Мнения: 6,667
От: Mauritius
А през това време ето току-що чувам по телевизора, новините, канал едно, че всяко не знам си кое дете било преживяло насилие онлайн. Майко мила! А пък днес сутринта май беше, по битиви слушам


кога успяваш да ходиш на работа
mothership
08 Фев 2018 23:47
Мнения: 1,022
От: Bulgaria
SgtTroy 07 Фев 2018 00:21
Целият пенис и целият фалос го отрязват също така, барабар с останалите джаджи, когато им сменяват пола, което се поощрява за сметка на данъкоплатеца от тия садисти, дето ни пробутват разни конвенции.

а ако отрежат само пениса и оставят фалоса? или обратното?‌

Е, ноо ясно, тогава става трети пол.
Памфуций
09 Фев 2018 00:16
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Мани молим ти се, ми измисляй некви тънки разлики, между обрязването на мъжете и обрязването на жените. Дето и без друго ги нема никакви. Щото като първо, фалосът и пенисът на мъжа е аналогичен на тва в което влиза. Като и изрежат на жената цялата вагина, тогава ще вадиш такива сравнения. Целият пенис и целият фалос го отрязват също така, барабар с останалите джаджи, когато им сменяват пола, което се поощрява за сметка на данъкоплатеца от тия садисти, дето ни пробутват разни конвенции.


Титан. И недей приписва идиотиите, дето си ги натворил на женицата по телевизията. Те са си твои.
bgman13
09 Фев 2018 00:52
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Памфуций
09 Фев 2018 00:16


Титан. И недей приписва идиотиите, дето си ги натворил на женицата по телевизията. Те са си твои.


Титани, брей! Дваесе пъти вече им поставих ребром въпроса! И тишина. Отговор - нъц. Ни дума, ни вопъл, ни стон. Как издържате бе? Ма така ли верно нема да мъцнете бърем манко така?
Ама па за сметка на това, ще извърши отчаяна атака, да ми каже, че аз не съм бил цитирал женицата по телевизията. Ма аз съм ти дал линк бре. Кво по-точно не е казала женицата, а аз съм й го приписал?
Добави мнение   Мнения:55 Страница 1 от 3 1 2 3 Следваща