Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Антони Гълъбов - "Денят" по канал3 за Истанбулската конвенция
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:55 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
bgman13
09 Фев 2018 14:23
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Памфуций
09 Фев 2018 14:12

Ти прочете ли посочения сайн на Световната здравна организация , или не владееш други чужди езици, освен руски?


Ти не владееш български. Ти не ме чуваш какво казвам на български. Сега остава да ми заговориш на марсиански, за да се аргументираш, че си прав с аргументи, които никой няма да разбере. И аз за това казвам:

Пропагандата която е на власт в медиите и българските институции, трябва да бъде свалена. Да не ми казват повече тия "Закона бил такъв". И да ме санкционират и да ме карат да им плащам данък че си били изтъркали зъбите, докато яли - пука ми за тях. И даже искам да ги вкарам в затвора, след като ги сваля от власт.
SgtTroy
09 Фев 2018 14:23
Мнения: 6,667
От: Mauritius
е частична бариера


Наличието на повече кожи и гънки улеснява задържането на каквито се сетиш микроорганизми, така че с тва съм доста съгласен.
Обрязване си правят и доста мъже в зряла възраст, далеч не по религиозни причини.

Но има ли жени, подлагащи се на FGM в зряла възраст? Тва към академика, дето отделя на обществото от ценното си време
bgman13
09 Фев 2018 14:29
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
SgtTroy
09 Фев 2018 14:23


И какво като ти си съгласен или не съгласен. Кога на медиите им е кеф, вземат та направят едно проучване кой е съгласен и кой не е съгласен и накрая ни кажат - абе горе доле педесе на педесе, мнения всякакви.

Всъщност важно е баш-малцинството което пише законите какво ще каже. Те това е фашистката диктатура. Т.е. нема никаква демокрация. Да питаме народа първо къде го сърби. А не дали да го чешаме или да го не чешаме там където не го сърби.
Памфуций
09 Фев 2018 14:31
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
Наличието на повече кожи и гънки улеснява задържането на каквито се сетиш микроорганизми, така че с тва съм доста съгласен.
Обрязване си правят и доста мъже в зряла възраст, далеч не по религиозни причини.


СЗО твърди, че обрязването било до 60% ефикасно, но не предлага пълна защита. Затова съм написал "частична бариера". Но аз лично мисля, че трябва да се прави доброволно с информирано съгласие.
bgman13
09 Фев 2018 14:34
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Обрязване си правят и доста мъже в зряла възраст, далеч не по религиозни причини.

Но има ли жени, подлагащи се на FGM в зряла възраст?


Те ти ново пет демагогия. Ми остави ги тогава и мъжете и жените да се обрязват ако искат в зряла възраст. Нема никакво значение в случая, дали има жени които се обрязват в зряла възраст или няма - не можеш това да ползваш като аргумент според който всичкото момченца под ножа докато е малко.
SgtTroy
09 Фев 2018 14:45
Мнения: 6,667
От: Mauritius
пълна защита


Нищо не предлага пълна защита, ако говорим за ХИВ.
Но за останалите банални инфекции, особено при свирки, обрязването е по-скоро от полза.
bgman13
09 Фев 2018 23:15
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Антони Гълъбов го слушах по Панорама и си помислих, че сега е вденал, какво му говоря и ще изрече на глас мислите които се зародиха в главите на 80те % българи и които аз реших да изложа черно на бяло. Но не - нищо подобно. Той беше по-склонен да предложи преименуване на Истанбулската конвенция, по аналогия вероятно със смяната на имената на българските турци през осемдесетте. Може би намекваше отново нещо, може би той искаше и по тоя начин да ни вмени вина, понеже сме българи. Което е психическо онлайн насилие над цял народ. Ще преименува човекът и конвенцията, но ще мълчи като комунист пред разстрел, за това че в България съществуват много деца (по старому набедени за момченца, но всъщност не се знае дали са такива), върху които систематически се упражнява насилственият ритуал обрязване.

Антони Гълъбов:

"Нека да не я наричаме "истанбулска" наистина, щото някак в българското пространство "истанбулска" звучи по-лошо от "женевска"

След 38.40 минута:

https://www.bnt.bg/bg/a/godinata-na-vitseprezidenta-uchastie-na-iliyana-yotova-9022018
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: bgman13
sluncho6
09 Фев 2018 23:46
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Че то и без конвенция пак си пердащеха жените, ако не се приберат до 2-3 посред нощ.
Памфуций
09 Фев 2018 23:50
Мнения: 4,328
От: Bulgaria
bgman13
09 Фев 2018 23:15


Може би е чел сий достопочтен форум, където конвенцията биде наречана "Цариградска фетва", "хатишериф" и какви ли не подобни?
bgman13
10 Фев 2018 00:16
Мнения: 6,082
От: Bulgaria
Памфуций
09 Фев 2018 23:50


bgman13
09 Фев 2018 23:15Може би е чел сий достопочтен форум, където конвенцията биде наречана "Цариградска фетва", "хатишериф" и какви ли не подобни?


А баш - чел го е. И е изтормозен, аз го усетих. Ама въпреки това, мълчи ли мълчи ПО ВЪПРОСА. Ама продължава да се пише противник на домашното насилие.

А мЪлчи си бе, Антоне! Що требва постоянно да се обаждаш? Една мотика щи стимулира мисленето много добре. В смисъл - не да я настъпваш (че Соломон Паси я настъпва), а да я използваш по предназначение.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: bgman13
Simplicissima
10 Фев 2018 00:23
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
И ежедневното къпане на бебетата. И принудителното ваксиниране.
Ами рязането на ноктИте! На малки бебета!
Да не издребняваме. Да подредим по важност. Първо: без държавен тероризъм (и без частнически). Включително спрямо животни и природа. Второ: без престъпления срещу личността.
Да разпределим задачите. Първо по географски райони/религии.
Как да накараме мюсюлманите да не обрязват момчетата? Ами нали първо трябва да ги спрем да не правят религиозни войни и да спрат държавния тероризъм и подкрепата за терористи-ахмаци по света. Ако ги подхванем за обрязването, искането за тероризма ще утече в канала. А как да накараме юдеите да не обрязват момченцата? Южнокорейците?
Около 40% от мъжкото население на земята е обрязано, знаеш... Ако държиш в името на справедливостта да бъдат обрязвани и момичетата, то ще трябва да се преместиш в някой от паралелните светове, което едва ли ще те затрудни. Дано там госпожиците да са великанки, та да може да се извърши обрязването. И дано да имат и там микроскопи, ще им трябват за нанооперацията.
Ако пък най-благородно (и много ще ти отива, да знаеш!) желаеш никой да не бъде обрязван без негово съгласие, ще трябва да декапитираш не само политиците, но родителите. И ти ще бъдеш вселенският татко. И мама, по съвместителство. Така де, никой не му е виновен на света, че се докара дотук.
bgman, усещаш ли как от най-добрите пожелания стигаме до ужаса?
Затуй не бива с лекота да осъждаме, хеле щом не можем да приготвим лек за болестта.
И ако се върнем отново на Конвенцията. Без нея по-добре ли ще ти е? Да махнем тогава барем и конвенцията за децата. Екстраполирай сам нататък. И знаеш ли какво? Бих дошла с теб назад във времето, чак до стадия на събирачеството и лова. Стига да го можехме. Ерго, викай УРА, че си тук и СЕГА, умник у калабалъка балъци!
sluncho6
10 Фев 2018 00:35
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Ами рязането на ноктИте! На малки бебета


Като бях бебе най-мразех да ми режат ноктите. Защо разни милицински сестри мислят, че трябва да изрязват ноктите до под но
кътя, не знам, незнам бе, незнаммм.

Този ми ужас изтрая докато се научих сам да се справям с
една ножица две щръклета.
Simplicissima
10 Фев 2018 00:50
Мнения: 1,566
От: Bulgaria
Като бях бебе най-мразех да ми режат ноктите
С най-добри намерения членове на най-близкото обкръжение на бебето му разгонват фамилията. Закопчават го с цип за по-сигурно и му прищипват нежната гушка. Това е първият ми спомен от този свят
Искам традиционно българско селско детство без цип, цайтнот и цивилизация. Аман!
Android
10 Фев 2018 01:56
Мнения: 206
От: Czech Republic

Ако избирателната система която съм измислил лично (което би трябвало да се води скъпоплатен интелектуален труд)

Антони Гълъбов го слушах по Панорама и си помислих, че сега е вденал, какво му говоря и ще изрече на глас мислите които се зародиха в главите на 80те % българи и които аз реших да изложа черно на бяло.

Хм, дали пък не е редно Ефектът на Дънинг-Крюгер да бъде наречен Синдром на bgman13? Такъв класически, направо зашеметяващ пример...
Добави мнение   Мнения:55 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3