Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Държавата ще примамва обратно емигрантите с безплатни жилища
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
kempes
31 Яну 2018 16:20
Мнения: 4,716
От: Argentina
И децата на другарите, и тях ли ще връщаме ?
Alp_BG
31 Яну 2018 17:06
Мнения: 130
От: Bulgaria
Бавно и полека се връщат към живковските решения.
Това ще е нова Странджа-Сакар, най-вероятно с още по-плачевен резултат.
Здравка
31 Яну 2018 18:52
Мнения: 16,150
От: Bulgaria
Единственият работещ път е към активната работа и дори "принуда" за започване на образоване и създаване постепенно на трудови навици, на всички безработни. Реално там има някакъв аванс. Второто е роботизираните на процесите в предприятията, което да води до по-високо заплащане на оставащите на работа. Естествено намаляване на приема за безумните висши училища е също задължително, защото създават само една група от хора с грешна представа за реалността. Може и да не съм прав, но това са моите наблюдения на пазара на труда.
mick
01 Фев 2018 06:52
Мнения: 8,588
От: Bulgaria
Пак са намислили поредната далавера.. да видим кой ще почне да строи ударно "безплатни" жилища... Че защо не и къщи на по ката. И като започнат да се връщат децата на властимащите.. ще имат къде да се настанят.

Едно време им раздаваха без пари парцели по морето, щото видите ли били безимотни...
Гладиатор
03 Фев 2018 13:36
Мнения: 8,326
От: Bulgaria
Ше стане още по-лошо.
Някой и да си науми да се връща, ще си каже: "Я чакай да изчакам още и да се направя на обиден и неискащ да се връщам, белким ми дадат жилище'

Някои така и не проумяха, че За Родината и обществото се работи най-ползотворно когато има вдъхновение -- да го правиш от любов към Родината за Родината и Държавата.

По подобен начин стои въпросът и с т.н. майчински. Такива не трябва да се дават. Все едно че се казва "ако не плащате няма да разждаме". "Майка" и "баща" с такава ценностна система няма да възпитат нищо в детето си, освен поредното поколение мрънкало, мърморко и оплаквачко. Такива и да не раждат загибата няма да е голяма.

Създаването на семейство и раждането на дете е висшата ценност на Живота, а възпроизводството е смисълът на живота. Родовете, които не са проумяли това ще се изгубят -- след няколко поколения раждане по 1, в този див и луд свят заприличващ все повече на джунгла от опасности и всякакви отрови и мръсотии изисква естествен подбор, свързан с раждането на поне 5 деца, за да оцелее потомството.
Циганите са проумяли това най-важно знание и карат по Природните закони. Българите, и с 2-3 висши си остават невежи -- на тях и преподават лошо знание. Лошото знание, образование е нсй-страшната беда и мракобесие. Затова е и казано: "Доброто незнание е по-полезно от лошото знание"
Та, доброто циганско незнание е по-полезно от лошото българско знание. Българско знание нагласено по Западни акъли, знание, което не възпитава в нищо, а по-скоро развращава и разваля умовете и душите на младото поколение.
FIRST 2
06 Фев 2018 18:44
Мнения: 7,745
От: Bulgaria
Томислав е добряк. Раправят че бил и пиянде. В добрият случай - не се напикавал под масата. Идеята му е добра. Но нашият българин не обича добрите хора и добрите идеи. Винаги ги разваля,защото си е такъв по природа. Така развали и чудесната идея за саниране на блоковете. Безплатно. Жилищата на напусналите България са налице,ако са имали такива и ако вече не са продадени. Така че наистина има свободни жилища в България. Прекалено много са. Ако измислят закон,ама свестен закон,за тази идея,аз я приветствам.....! Точка...!
Добави мнение   Мнения:47 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3