Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов: Нарочно не пускат България в Шенген
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
laluger
03 Фев 2018 21:30
Мнения: 515
От: Bulgaria
Bonjorno02 Февруари 2018 12:07

Наистина е смешно да се говори, защото на фона на техните обеми нашите са си дребни аматьори. Примерите са толкова, че е смешно даже да се искат да се показват, но хайде: Сименс и над 1 млрд черна каса за корумпиране с цел сключване на добовори, Даймлер-Бенц се отчете с около 800 млн, Фолксвабен не ми се обсъжда със всичките му изпълнения. И това е в опората на обществото. А за министрите - ами даже днес говорят за датчанина.


Е, нашите и в работата си са дребни аматьори. На Сименс оборотът е колкото БВП на България. Пък какво са постигнали германците и какво ние се вижда и само като прекосяваш страната. Ние не обичаме никакви правила. Дай ни да философстваме, защо НЕ спазваме правилата. Във всички сфери. Ама Бойко когато е обиден е смел. А когато безропотно подкрепяше Меркел защо не и каза това? Пък и какво се прави на обиден? Когато минеш през едно баварско село за какви проблеми се сещаш Бойко (има такива)? А като минеш през 95% от българските села не ти ли светва лампата? Има ли лампа?
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: laluger
Engels
04 Фев 2018 10:57
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Животът в корумпирана държава често свежда изборите на хората до три - да са ниско платени, корумпирани или корумпиращи. Всеки от тях е неприятен.
Dax
07 Фев 2018 10:56
Мнения: 4,462
От: Norway
Предложение от човек, който познава холандците :

Пускат се мигранти на българска територия. Контролирано. Товарят се на автобуси, като им се обяснява, че ще продължат пътя си на Запад. Те ще приемат с удоволствие. Автобусите пътуват безпроблемно до Холандия през Румъния, Унгария и т.н. Спират на Централната гара в Амстердам и разтоварват. Холандците усмихнати ги посрещат с букети от лалета и им показват пътя по уличките с червените фенери и големите витрини с каките.
Гражданите доволни се разотиват по домовете си.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Dax
Добави мнение   Мнения:44 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3