Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Политиканствай с мен
Добави мнение   Мнения:14 1
Patriot1965
04 Фев 2018 18:47
Мнения: 6,184
От: Cape Verde
Тъжно и отчайващо. Чалгар прави кастинг!
Но желаещи слава винаги ще се намерят!
D4D5
04 Фев 2018 19:01
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
"Не ти ли е мъчно за басейна", обърна се шоуменът към един от първите участници - хирург, зарязал работа и къща с басейн в Щатите, за да живее и да се труди в Ботевград. И с такива реплики, без никакво отношение към главното, изяждаше и без това оскъдното време на претендентите.


Щом не виждаш отношението към "главното", залудо си писал, Людмиле. Щото не ни трябват професионални политици (имаме количество от тях), а умни и честни хора, които да заместят именно ония, дето биха предпочели басейна пред народа си.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: D4D5
Shabaan_bin_Robert
04 Фев 2018 19:03
Мнения: 506
От: Tanzania, United Republic of
Тъжно и отчайващо. Чалгар прави кастинг!

Тъжното и най-вече отчайващото е че само той прави кастинг. Явно статутквото устройва останалите.
ПлесNick
04 Фев 2018 19:37
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
СтаТИКВАто ги устройва, Шабане, много ги устройва, затова трето издание ни пуснаха задграничните властелини на територията, подпомагани от местните компрадори, под което визирам най-върхушките на няколкото партии, чиито орки-аватари окупират депутатски банки в НС от 1991 насам, и се ротират в правенето на "У"ПМ, т.нар. "управляващо" парламентарно общество! Кавичките са нужни защото властелините задгранични ни управляват, асистирани от шепа местни кукловоди, които дърпат конците тук, "на терен", а не частта от 240-те тикви, която част именно пръква премиерин, министъри, прочие техни опричници на централното и регионалното (областно) ниво на изпълнителната власт, и на националното и по.ниските нива на т.нар. съдебна власт!

Аз наистина не знам какво точно прави Слави, но за 3-те дни на т.нар. "кастинг", аз бих събрал 2500 подписа измежду 3777-те човека, които на крака са ми дошли - за да ги включа в списъка, който в СГС се представя при регистрация на партия, ако такава смятам да правя, или пък бих гудил до мен и един нотариус до мен, който да засвидетелства, по НОТАРИАЛНИЯ ред, че всичките 3777 човека, или поне частта от тях, които АЗ съм харесал, а не професорите до мен) са ми обещали писмено, и са подписали, че ако аз успея да ги вкарам в НС (било чрез МОЯТА нова партия, било чрез ВЕЧЕ РЕГИСТРИРАНА такава, я гореспоменатата партия на въпросни Стефан Иванов, я чрез ПП "Възраждане" /в последния брой на ГАЛЕРИЯ, има 2 страници за евентуалното взаимодействие между Слави и Костадинов/), те в замяна ще гласуват ПРЕДИ всичко останало, законопроектите, които аз им дам, и че ако не успеят напускат Парламента, без офлянкване, ако успеят, тогава ще изпълняват следващата ми задача - да изберат удобен на мене премиерин, министерски съвет /а чрез него да си назнача удобни на мен шефове на агенции, на тайни служби, сгодни областни управители, и още по-сгодни на ВСС, на Конституционния съд, шефове на ВКС, ВАС, читав Главпрокурор и негови заместници! Ако и с тая задача се справят - третата ще им възложа да ми приемат удобни на мен данъчни закони, и удобен бюджет!
Хулиган
04 Фев 2018 21:30
Мнения: 1,969
От: Bulgaria
Поръчали са му на момчето да прави кастинг и то изпълнява.
Ако някой си мисли, че го изпълнява безплатно, то си е за негова сметка...

..................................................
http://www.drago.info/
ОБЛАК
04 Фев 2018 22:55
Мнения: 1,029
От: Bulgaria
Хулиган04 Февруари 2018 21:30
Поръчали са му на момчето да прави кастинг и то изпълнява.
Ако някой си мисли, че го изпълнява безплатно, то си е за негова сметка...

Поредният "Проект". След провалите на проектите Костов, Симеон и Бойко листата свърши. Петте партии на Ивчо за нищо не стават.Вече и заедно в парламента не могат да влязат. На Герб му изтече срокът на годност. Рабинович е в паника. Единствената партия, която може да смени Герб е БСП. Патриотите ще пеят втори глас. ДПС само думка тъпана.
Шоуто на Слави омръзна дори на Слави. Някой го лъже,че ще стане политик. Веднаж се хлъзна в банята, сега на жълтите плочки ще му е втори път.
Neopol
05 Фев 2018 00:54
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Пуснах стрийминга, но бе пълна скука и успях да издържа няколко минути. От сега може да се каже, че политическият му проект вече е провал. 3777 души обявени, че са изявили желание да се включат в партията му, от които,както се оказва около 90 реално. Но и числото 3777 души е нищожно на фона на популярен телевизионен водещ, който успя да организира референдум с близо 3 милиона гласували.

Освен това, май още не е разбрал, че прехласването пред запада и идващите от него приключи някъде през 2001 г., а окончателно през 2007 г.. Да сложиш жури от неизвестно как подбрани американци, си е повече от гаф.

Ако приемем, че зад Слави все пак ще остане bTV и едни много пари, то максимумът на който може да се надява е дестина депутата и мястото на Марешки в следващият парламент. Жалко, за идеята за мажоритарни избори от референдума.
ПлесNick
05 Фев 2018 07:58
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Neopol
05 Фев 2018 00:54
Жалко, за идеята за мажоритарни избори от референдума.


Не бързай да я отписваш - аз все още смятам, че ако има достатъчно воля сред 2.5-те милиона, които с ДА отговориха на 1-я референдумен въпрос, то идеята може да се реализира, и то на 100%!

Нито Славчо, нито друг някой, може да попречи на 10-ина от по-будните граждани от всеки един многомандатен избирателен район, МИР, да се съберат и организират СВОЙ кастинг в СВОЯ си МИР, като си спретнат СВОЕ жури, платят със СВОИ пари на един-двама НОТАРИУСИ, който 2-3 дни да седят заедно с тях в "журито" (не са им нужни професори от Америката за жури) и да подберат измежду МИС = МЕСТНИ, ИЗВЕСТНИ и най-вече СВЕСТНИ от дадения МИР, хора, които да влязат в кандидат-депутатска листа от въпросния МИР, стига мераклиите за влизане в листата да се съгласят писмено, заверено от нотариуса, че поемат ангаожимент пред избирателите от дадения МИР, че ако влязат в НС ще имат за ПРИОРИТЕТ приемането на законови промени, които вкарват на 100% мажоритарната система, апгрейдват т.нар. Закон за референдуми, и намаляват субсидията на партиите до символичното едно левче, и чак тогава ще гласуват (с други в НС) министерски съвет!!!

(Може и по-рано да го гласуват Минсъвета - стига съответните други депутати в НС обещаят ПИСМЕНО, че след гласуването за избор на премиера и министрите, въпросните други депутати ще ВЪРНАТ ЖЕСТА, като веднага гласуват, и в комисиите, и в пленарната зала, горния пакет от законови промени, реализиращи на 100% трите ДА от референдума...)

Като будните граждани от всеки МИР си направят по гореописания начин листа, пак нито Славчо, нито господарите на статуквото, могат да им попречат да сключат сделка я с партията на Стефан Иванов, я с партията на Костадинов, я трета (изискването е едно - ДОСЕГА да не била в НС, за последните 27 години) листата да бъде издигната от дадената партия, и на изборите, в дадения МИР, всички, които на 6.11. 2016 заявиха, че искат да изринат боклука от НС, най-после РЕАЛНО да го сторят като НЕ ДАДАТ никакъв шанс на ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП, ВОЛЯ (има ли още от сегашното 44-то?) да пращат своите орки-аватари в Народното събрание!

Виждаш, Неополе, че не е никак сложно - само желание, воля трябва (жалко че аптекарят съсипа смисъла на тази хубава дума!) у всички нас, 2.5-те милиона, които на 6.11. 2016 не успяхме!
Bonjorno
05 Фев 2018 09:38
Мнения: 3,927
От: Bulgaria
Тъжно и отчайващо. Чалгар прави кастинг!
Но желаещи слава винаги ще се намерят!

По-добре така, отколкото да ни се пръкнат калинки като Майката на нацията, като Подписалата конвенцията, като Атанасовката, като Лилето.
tatyana1
05 Фев 2018 10:55
Мнения: 4,668
От: Bulgaria
в зората на демокрацията, като бяхме сравнително млади, спорехме чисто теоретично дали е по-добре да изберем някой по- тъп, но честен, или интелигентен, но вероятно корумпиран. И един стар, мъдър чичко, вече покойник каза: "Деца мои, честният ще влезе в схемите за 1 седмица, но ще си остане тъп" Та тъй: честен и местен- не е достатъчно. И не, не съм съгласна да си правя районна комисия и да слушам 200-300 идиоти да се изказват какво мислели или не мислели да направят- все едно няма да им повярвам.
D4D5
05 Фев 2018 11:01
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
И един стар, мъдър чичко, вече покойник каза: "Деца мои, честният ще влезе в схемите за 1 седмица, но ще си остане тъп"


Изключителна мъдрост. Като излязла от Стар Трек: https://www.youtube.com/watch?v=WZEJ4OJTgg8

Yantar
05 Фев 2018 11:20
Мнения: 5,304
От: Bulgaria
Трифонов разкри възхищението си от Сингапур, "финансовата врата към Азия", който се развивал на основата на три принципа - "образование, безусловно върховенство на закона и морал"
А кой управлява в Сингапур?
D4D5
05 Фев 2018 11:24
Мнения: 7,438
От: Bulgaria
Не съм съгласен с безусловното върховенство на закона, когато законите се коват от мошеници.
Engels
05 Фев 2018 23:33
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Трифонов разкри възхищението си от Сингапур, "финансовата врата към Азия", който се развивал на основата на три принципа - "образование, безусловно върховенство на закона и морал"

И държавата е строяла жилища за бедните в които те са влизали често с кокошките и някой друг дребен добитък.

Забележително е какво са успели да направят с толкова изостанало население.

Добави мнение   Мнения:14 1