Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Валери Симеонов поиска МВнР да изгони евродепутатката Ска Келер
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:205 « Предишна Страница 8 от 11 6 7 8 9 10 Следваща »
маргаритка2
09 Фев 2018 20:24
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Проблемът е наш.

Намесите и от двете страни са неприемливи - и на румънката, и на тая.
маргаритка2
09 Фев 2018 20:24
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Проблемът е наш.

Намесите и от двете страни са неприемливи - и на румънката, и на тая.
Ганий
09 Фев 2018 20:26
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
*
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Ганий
Gershom
09 Фев 2018 20:27
Мнения: 581
От: 0
Разбрахме от първия път, зАпри се. Който не ще да му се месят - да си спретне партия, да обяви напускането на ЕС за цел, да спечели изборите и да разкара България от ЕС.
Gershom
09 Фев 2018 20:31
Мнения: 581
От: 0
Гершом ( що за име? )
Еврейско е - благодаря за добронамерения, с усмивка (а не като Симеонов) - интерес.
маргаритка2
09 Фев 2018 20:32
Мнения: 21,348
От: Bulgaria
Може и другояче.
Правиш партия, печелиш малко и правиш коалиция с най-големите лизачи на ЕС, които даже не смеят едно "но" да кажат, камо ли "не".
Neopol
09 Фев 2018 20:36
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
Симеонов или българската държава трябва да докажат, че Келер е извършила престъпление, за да предприемат някакви действия срещу нея.

Нищо по лесно от това, защото в нарушение на закона е участвала в блокирането на "Орлов мост".

И имунитетът не дава право на намеса във вътрешните работи на чужда страна. Колкото и някои да са свикнали ще трябва да се отучат да го правят.
rorik
09 Фев 2018 20:38
Мнения: 15,950
От: Bulgaria
Този път Варели е съвсем прав. Могъл е да го каже по-изискано, но същността е тази.


Явно е добре запознат с действията и и последното му е дошло множко.
На мен ми харесва как и го е казал.
Разпищолила се е и се разхожда из България и няма идея за какво я ползват.
Явно наглостта и му е дошла множко и е отговорил както тъ си го е предизвикала.
.
rubstone
09 Фев 2018 20:38
Мнения: 1,004
От: Bulgaria
азбрахме от първия път, зАпри се. Който не ще да му се месят - да си спретне партия, да обяви напускането на ЕС за цел, да спечели изборите и да разкара България от ЕС.

Най-интересното е, че като елиминирате намесата, пак пробелмът си стои...
Но по стар български обичай се фърлихте да се карате дали да ни се месят или не, а не кое е право...Вуте с глАва ли беше иле без глАва...
Простакът е ясен, за него е жизнено важно да ен му се месят в територията, защото той си е заслужил. Нали правителствената политика към ЕС е : Ние ще гласуваме квото кажете там , г... ще целуваме, стига да ни оставите тука да си правим квото си искаме...и това се спазва от някои началници на ЕС....
Така че простакът е ясен, не са ясни обаче голтаците, които му пляскат, очевдно очаровани от простотията му. Би трябвало мило и драго да дават някой от вън да им памага, да озаптват местните онбашии...Но не... те отглад ще умрат, но простащината е тяхното символ верую...После не се страхувайте от Мордор.... дааа бее.
Solace
09 Фев 2018 20:38
Мнения: 4,394
От: Bulgaria
Бая глупости са се изписали тук. Само да маркирам няколко неща:
- не обичам ЕС и еврозелките. Но обичам природата и планината. Не смятам, че трябва да залитаме в крайности от типа "или-или". Това, че човек отвън е дошъл с мнението си, и застава с името си, е достойно. Има мнение, изказва го, разбира се, че ще има недоволни;
- WC в качеството си на политик и вицепремиер не може да използва подобен тъпанарски изказ и приказки. Ок - не си съгласен, кажи го, но с други думи и друг текст. Това не му е Южното Черноморие, където да опъва кабели. Пък и сме виждали "батко" да прави метани пред други еврочиновници. Двоен аршин - защо ли? Като дойде някой евроръб, който директно обижда българите, WC си трайка...
- министър нено каза в прав текст, че компромис за Пирин няма да се търси (т.е. отказва предложение САМО за втора кабина), и че е слуга. Въпросът в колко пари е взел WC - не ми се вярва да работи pro bono за комфорта на непознати чужденци, висящи на опашка за лифт (каквато е тезата на концесионера);
- WC защо не казва кой е истинският човек, стоящ зад концесията? И защо тук не му пука за офшорката, а е захапал Домус ага за същото? Избирателно, май?
Хапвам, инак бих писал още.
П.П. Бърза проверка в жужъл показа, че името Ска е съкращение от Франциска. Ама тъпанарът, писал декларацията, откъде да има акъл да провери...
Gershom
09 Фев 2018 20:38
Мнения: 581
От: 0
Може и другояче.
Правиш партия, печелиш малко и правиш коалиция с най-големите лизачи на ЕС, които даже не смеят едно "но" да кажат, камо ли "не".
Вие сте си ги избирали. Ох, забравих - вие сте протекторат на сатанистите... дошли са, окупирали са ви, и вие водите партизанска война...
Nitrogen
09 Фев 2018 20:43
Мнения: 868
От: Austria
Не харесвам Варели, но този път се е изказал доста точно. И грубият език си е на мястото. Аре стига с тази практика да ни се дотътрят разни овчовци или пачи и да ни дават персонално акъл какво да правим с нашата земя и природа. Няма значение дали са еврокомисари или какъвто и друг статут да имат. Важното е, че не са българи и не са живяли в нашата действителност. Ние сме си избрали хора, които да ни управляват. Тяхното мнение е много по-важно от това, на разни пришълци!
rubstone
09 Фев 2018 20:44
Мнения: 1,004
От: Bulgaria
Вие сте си ги избирали. Ох, забравих - вие сте протекторат на сатанистите... дошли са, окупирали са ви, и вие водите партизанска война...

Deqerven
09 Фев 2018 20:44
Мнения: 2,161
От: Bulgaria
Solace
09 Фев 2018 20:38
JollyRoger
09 Фев 2018 20:48
Мнения: 12,108
От: Belize
"Кабинетът", т.е. Румето Му, се "разграничава"...
Сега бачо ще го подложат на общоколхозно тричане, Джамби ще го екзорсизират в Брасълс, а симитлийският кърски херой ще бъде разлибен...
И да - за цъфтящата (на чии разноски?) в Банско румънска комисарка само по очи не паднаха да лижат...Националният, божкем, интерес се концентрирал в офшорка на кипърски безработен... Айде бе!
25 години по-късно - "Кой не скача е "зелен"!" И после? Кой ни уплътни потурите, та чак потекоха...
Това "правителство" не става за нищо и трябва да си ходи! Друм!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: JollyRoger
Stranger
09 Фев 2018 21:13
Мнения: 2,674
От: Bulgaria
Все пак, не можах да разбера: защо наследниците на Великата британска империя, решиха да напуснат Великия ЕС?! Нещо има разминаване в ценностната система ли?
toii
09 Фев 2018 21:18
Мнения: 1,154
От: Rwanda
Валери Симеонов е готин. Говори това, каквото мисли и го казва, както може.
Това е той. Няма превземки, чупки, превиване на гръб...
Да продължи да си бъде той, пък да става, каквото ще !
Мисля, че хората все повече оценяват истинското говорене.


MIRANDA,

не мери с двоен аршин!
не бъди двулиюник!
Този каруцарски език, този недопустим за вицепремиер език защо Валери Симеонов не го използва обръщайки се като вицепремиер към премиера си?
Защо не използва същите обидни думи и към премиера, и към министрите му, които са му и колеги в правителството.? Защо? И този въпрос виси и възниква при постояните изцепки на тази личност. Интересува ме не само мен, защо цветущите епитети Симеонов не използва спрямо началника си, когато се целува с Ердоган? Та нали тази депутатка е завършила турски университет? Защо не използва този език когато началникът му се целува с Меркел? Та нали тази депутатка е германка!
Кога Симеонов е искрен? Когато рита възрастни по границата или когато подкрепя началника си? Как да го оценим, как да пресеем истинското от фалшивото говорене?
Сигурен съм, че и ти не знаеш или не искаш да знаеш. За теб е важно на идолът ти да му е добре. А на него му е добре, когато го крепят имено такива индивиди.

И не на последно място. Сравнете този използван груб език с онази малка и безобидна думичка "циркаджии", използвана преди години. Кой ли не се изказа тогава. То бяха политолози, социолози, антрополози, литератори, богослови и т.н. и т.н. Изказвания и обсъждания със седмици. Сега, при този случай би трябвало скандалът да е чутовен! Но не би. Варелката е наш човек, както и СМИ. Ще им мине на критиците.
inventus
09 Фев 2018 21:19
Мнения: 3,194
От: Bulgaria
Маргаритка! Тая румънката малко я проспахме та я упущихме.Ама на близко е...пак ще ни се натресе някой ден и тогава ще видим кон боб яде ли?
Imko1
09 Фев 2018 21:21
Мнения: 374
От: Bulgaria
Сибила 09 Фев 2018 19:49
Ма как няма да се бъркат като дават парите, а?

Браво за признанието! Типично! Парите са важни и нищо друго!...
Boev
09 Фев 2018 21:24
Мнения: 2,544
От: United States
Ето в такива случаи се усеща липсата на професионалистите от Външно Разузнаване.
Ако ги имаше - събират един куп доказателства за тази мърша. Кой я финасира, какви задачи изпълнява, къде е пикала накриво.
Подема се една кампания в медиите - сега поне има Фейсбук, Туитър, и всичко останало.
Изкарват и се всичките кирливи ризи, и с кариерата и е свършено.
Ама няма....
Добави мнение   Мнения:205 « Предишна Страница 8 от 11 6 7 8 9 10 Следваща »