Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Новият собственик на BIT й затвори устата
Добави мнение   Мнения:7 1
вила
09 Фев 2018 20:57
Мнения: 15,014
От: Bulgaria
Цецеронът у Сащко,от там единствената негерб Тв стоп


Вся власть тиквам
BadEnough
10 Фев 2018 09:37
Мнения: 118
От: Bulgaria
Вила, защо бързаш да изпростееш под всяка статия независимо за какво става въпрос? Разбрахме, че си от лукановота крило и мразиш живковото, стига толкова!
samuil
10 Фев 2018 10:38
Мнения: 1,970
От: Bulgaria
Най-важното в статията-има хора без договори и осигуровки в журналистиката.
Така са и много кофражисти.
Инспекция по Труда какво стои?
Обещал чорбаджията "ще платя" и сиромасите - маат с теслите , гладят мазилка по мастар или правят интервюта..
Kinks
10 Фев 2018 10:52
Мнения: 524
От: American Samoa
Вся власть тиквам

#КОЙ затвори устата на BiT с 35 млн.евро
...BiT беше трън в очите на премиера Бойко Борисов, депутата Делян Пеевски и главния прокурор Сотир Цацаров, защото даваше трибуна критиците на модела #КОЙ и на бившия собственик на фалираната от тях КТБ Цветан Василев. В поредица от интервюта банкерът разказваше как е бил рекетиран от Пеевски и обвинител №1, както и че българският премиер участва дейно в разграбването на активите на фалирания трезор чрез подставени лица. За кратко време BiT стана четвъртата най-рейтингова телевизия в страната, а Цацаров и Борисов изпитваха панически ужас от срещите и въпросите на програмния директор и бивш „бродещ парламентарен репортер“ Сашо Диков. Главният прокурор демонстративно бягаше от него, а Борисов заплашваше медията със съд заради един или друг неин репортаж. Пеевски пък издаваше заповеди да се пишат небивалици за водещите на BiT в контролираните от ДПС кафяви медии...


http://www.segabg.com/pic/12697/893261.jpg
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Kinks
ПлесNick
10 Фев 2018 13:17
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Харесвах предаванията на BITelevision! Жалки люде са екс-собствениците й! Далече са от България така че могат да ОТХВЪРЛЯТ предложение, което "НЕ може да се отказва"! #КОЙ може да им вземе 1000-та големи камиона (в Америката се търкалят, не тука), позволили им да изкарат достатъчно пари, че до оня ден без проблеми финансираха "телевизията на 10-те милиона българи"?
Patriot1965
10 Фев 2018 23:00
Мнения: 6,184
От: Cape Verde
Телевизия в ерата на Интернет може да е интересна тема единствено за хора, разполагащи с много свободно време.
ПлесNick
11 Фев 2018 09:00
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
А ти си САМО в ИНТЕРНЕТ, и то в РАБОТНО време, така ли ? Има две възможности за да можеш в РАБОТНО време да правиш нон-стоп сърфиране:
Първата,
фирмата е твоя, и като собственик си НАЕЛ млад меринджей да я МЕНАЖИРА! Иначе ТИ САМ требе да го правиш ваджишкото МЕНАЖИРАНЕ, а то е времеемко, освен, че и спец.подготовка изисква! (Що е това МЕНИДЖМЪНТ, сиреч УПРАВЛЕНИЕ, може да разбереш в една от ТЕМИТЕ НА ФОРУМЦИТЕ, тази, в която Sine_metu обяснява на разни ко туй демокрация, и приказката там се завъртя около управлението, системи НА управление, системи ЗА управление, и прочие такива неща...) Само ако друг, а не ТИ, собственикът й на Фирмата, я менажира, само тогава ТИ можеш по ЦЯЛ ден във Фейса да киснеш, или пък в форуми като този тарикатски постове да чаткаш!
Втората,
не е твоя, но МЕНИДЖЪРЪТ й нещо е нефелен, та още не е забелЕзал, че ти, наетият по договор при него, на когото Фирмата плаща заплата за да върши нещо (описано в т. нар. JOB SPECIFICATION), вместо въпросната работа да вършиш, ползваш СЛУЖЕБНИЯ компютър за НЕ-СЛУЖЕБНИ цели! И все още НЕ те е изгонил от фирмата!
Добави мнение   Мнения:7 1