Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Евродепутати искат по-строг контрол за еврофондовете
Добави мнение   Мнения:3 1
ПлесNick
13 Фев 2018 09:10
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
И аз, и аз искам СВРЪХ строг контрол за еврофондовете! Обаче такъв СТРОГ контрол ще ги обезмисли в ролята им на "захарчета" за компрадориата, извършил береферендумно т.нар. "присъединяване" към ЕС, сиреч аншлуса, който Германия (и другите държави-членки на ЕС, от кръга на "най-старите" членки) спретна, без пушка да пукне този път, на бившите соц. страни! Компрадориат, който заради блажните "захарчета", след "присъединяването" козирува и изпълнява, безпрекословно!, всяка команда от Брюксел/Берлин!

Така че НЯМА да има по-строг контрол, Бойко, не бой са! Евродепутатите могат да искат квот' си щат, ама Съветът на ЕС решава да има ли контрол, и в какъв "размер" да е той! А в Съвета на ЕС Тантето командва!
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ПлесNick
Kinks
13 Фев 2018 14:16
Мнения: 524
От: American Samoa
Иво Македонски, istinata.net
Преди няколко дни австрийският канцлер Себастиан Курц бе категоричен, че парите от еврофондовете, които ЕС дава на България и страните от Източна Европа, трябва да бъдат спрени. Заради основателни съмнения, че парите потъват в джобовете на олигархията.
Ето защо австрийският канцлер още от сега заявява категоричната позиция на западните държави, че те не могат и не искат да продължат да носят на гърба си, крадливите „елити“ на източноевропейските страни. Холандският премиер Марк Рюте твърдо го подкрепя. Защото и двамата са наясно, че огромната част от средствата, които Брюксел взема от техните данъкоплатци и насочва към Източна Европа, в това число и към България, не отиват на правилното място. Милиардите се стопяват още щом влязат в страните от Изтока. И до хората, които наистина се нуждаят от тях не достига почти нищо. само за последните три месеца на 2017 г. в България са се появили 86 нови милионери. А богатството на „старите“ олигарси се е увеличило двойно. В същото време от 45 милиарда общи спестявания на българските граждани в банките, 23 милиарда са заеми, които някой трябва да връща. С други думи богатите забогатяват още повече. А бедните обедняват катастрофално.
ПлесNick
13 Фев 2018 17:00
Мнения: 2,020
От: Bulgaria
Кинкс, хубу, ама само 2 от 27! Другите 25 кво казват! Със сигурност знам, че премиерите на Полша, Унгария, Румъния, че даже и нашия бих включил, вкупом ВЕТО ще направят на ЕС, версия БЕЗ европарета за крадливите момчета от Изтока! ВЕТО! А то ще означава - РАЗПАД на ЕС!
Добави мнение   Мнения:3 1