Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Борисов сит, Гинка цяла, българите прецакани
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:109 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6
azdebil_bg
02 Мар 2018 19:07
Мнения: 615
От: Bulgaria
Българската държава трябва не да е съдружник, а собственик на ЧЕЗ и не само.
Н16
02 Мар 2018 22:33
Мнения: 8,441
От: 0
Борисов сит, Гинка цяла, българите прецакани
Прецакването почна след преврата Живков. Бавно, но славно..

Само че Нинова каза, че ще съди интриганта в Страсбург
Там се засягат май проблеми за нарушаването на някакви човешки права. На чеченските хомосексуалисти, на ромите, на косовските мусюлмани..
Michael
02 Мар 2018 22:54
Мнения: 1,220
От: Bulgaria
Най-трудно ми е да разбера как функционират ония хора, дето хем нищят колко не сме държава и кви кочове се избират от едни 80% и после превключват на вълната "важните неща трябва да се вземат от държавата", все едно, че не са приказвали чия е станала тая държава допреди малко. Според мен всичко е много просто в тая нашата държава - гражданите все още не са свикнали реално да свързват състоянието и функциите на държавата със своите действия и планове, а вместо туй единственият им план в живота е как и те да я хванат за гушата тая хипотетична и ничия държава - та с тия, с ония и накрая все за "уреждане" иде реч, а не за градеж на нещо дето да ни пази от другите дето дорби-лоши, всякакви - ама си имат държави. Тъй е от доста време у нас - още като никакъв келеш съм карал горди директори приваизатори да ми маршируват и да ме следват като палета - ей такива са ни шефовете - роби дебнещи да гепат паржола, докато никой не гледа, с пет думи и малко театър можеш да ги накараш да съблекат фалшивата си персона, ако ще да си никой. Лошото е, че и такива като мен имат български кусур - само се присмиват, уж фащат как е играта, но ни в политика, ни в бизнес се мятат, а ходят по сенките и дори не се и опитват да намерят общ език с обществото...
StefanST
03 Мар 2018 09:15
Мнения: 809
От: Bulgaria
Защо да са прецакани българите? На това му се вика фалшива новина! До вчера не бяха прецакани, сега са прецакани!
Братя Стругацки
03 Мар 2018 11:06
Мнения: 6,644
От: Russian Federation
hamel02 Март 2018 17:18
За n-ти (n>3) път: Защо Баце шитна държавните дялове в ерепетата в 2012-та? Без отговор на този въпрос, нищо няма да се изясни.


Този въпрос трябва да се задава непрекъснато както от опозицията, така и от журналистите на всички герберасти, тръгнали да коментират темата! Най-вече на Б.Б. за да се види от всички какъв циркаджия е!
RRZ4
03 Мар 2018 11:28
Мнения: 998
От: Switzerland
Не разбирам, защо толкова се шуми?!

Гинчето си е супер, по-добра е и от Калинчето Илиева, фалшивата Диплома!

Гинчето е начетена, интелигентна и отговорна, една устремена Бизнесдама, предизвикваща огромно доверие и сигурност в бизнеса в България!

В стратегически важния отрасъл на българската икономика, а именно електроснабдяването!
SINDBAD
04 Мар 2018 09:51
Мнения: 6,430
От: Bulgaria
„Българската държава слезе на нивото на фирма „Инерком”. И сега госпожата ще ходи в Чехия да преговаря. Тя ще представлява и държавата ли вече?”, попита Гечев. „Българското правителство много се е объркало. Откога премиерът представлява еднолично държавата? Има ли решение от Министерския съвет, че държавата иска да участва? Има ли позволение от парламента, от комисиите?”.


Финансовият министър Владислав Гораноов зае коренно различна позиция от тази премиера Борисов и се обяви против влизането на държавата в сделката с ЧЕЗ. Той обоснова това желание на премиера с цел успокояване на българските граждани и битови потребители от създалия се вече скандал. Горанов нарави уточнението, че ще се подчини на общата воля. "Подобна сделка не е нужна. Утре някой може да поиска да изкупуваме и дялове от банки", аргументира се той.


шизофренията- нормално състояние в султаната!
Zmeja
04 Мар 2018 10:34
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
=
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Zmeja
Добави мнение   Мнения:109 « Предишна Страница 6 от 6 4 5 6