Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Има ли неизбежна отбрана срещу глупостта
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3
cisco
08 Мар 2018 01:03
Мнения: 7,737
От: Italy
Обикновено го казват онези, които са успели да обработят "народа" да поиска онова, което те искат.


Обикновенно го казват всички от мнозинството, докато "малцинството" носи от девет кладенеца вода да доказва ще всички са полудели и само те са носителите на правата вяра....
4il4irik
09 Мар 2018 07:32
Мнения: 459
От: Bulgaria
...казваш - Проблемът не е в това, че е реагирал, а проблема е в това, как го е направил. А аз казвам проблема е в това, че го е направил така защото от много години няма държава наоколо и нейните органи и институции и всеки е сам и се спасява както намери за добре. Значи не е проблем, че го е направил така. Не ли?
Лабдев
09 Мар 2018 16:07
Мнения: 223
От: Bulgaria
Трябва, за да излезем от частния случай, да има план, скица на имота, както когато стреляха по тоя-оня вестниците и ТВ показваха кой къде стоял, кой от къде минавал, че и траекторията на проектила. ко жилищетоеблок (кооперация), дворът може да е техен, може и да не е. Гаражът отделно стояща постройка ли е с нотариален акт, или нещо друго?Какво е имало в него- кола, материали, друго? Камерите какво и докъде са виждали и какво са записвали. Голяма част от това е видно и ясно - мястото. Следва времето - от колко до колко часа става, кога са 30-те минути следене, през какво - врата, прозорец ... - комбинират се място и време. После иде ред на действията, за които разни хора разно говорят. Тоест, единство на време, място и действие, доколкото е изяснено. Това са може би оперативни данни, може в интерес на разследването прокурорът да не ги дава на нас напълно. Всичко обаче може да се разкаже убедително, да се обясни докъде се казват факти и откъде се спестяват засега, а не да ни показват съпруги, майки, протести и какво ли не. Или няКОЙ иска да сме наплашени, ядосани, озлообени, разделени все повече? Четете не само тук как се коментира случаят. И как непрекъснато стават подобни неща. Е, често в дъното са мургавите ни сънародници. Стоп. И аз съм доста мургав.
Proculus
11 Мар 2018 09:28
Мнения: 1,304
От: Bulgaria
Самуил Димитров, късно стигнах до текста, но ти вдигам .
Макар Форца Нато по - горе да го е посочил, ще си позволя да повторя. Според мен прокуратурата се забави с изявлението си, писах го и в друга тема. Но не прокуратурата разпространи фалшивата информация по случая, сториха го медиите. Основният виновник за заблуждаване на обществеността в случая с убийството на Плъха изиграха журналистите, които явно не спазват никакви етични норми в дейността си, нямат нужната информационна хигиена, но най - важното е, че не им пука до какво води манипулирането на общественото мнение чрез лъжлива информация. Първият ден излъгаха масово за инцидента. На следващия ден участваха в разбунването на общественото мнение и организирането на протестите. Два дена отразяваха протестите. На 4 или 5 ден отразиха първата официално поднесена информация по установените при разследването факти, които тотално опровергаха изначално поднесените и манипулирани такива. След това продължиха все едно нищо не е било и се изнизаха от случая, без да поемат отговорност за стореното. Медиите победиха, БГ - журналистиката е марка!
Добави мнение   Мнения:45 Предишна Страница 3 от 3 1 2 3