Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Да забраним на снега да се топи ли?
Добави мнение   Мнения:11 1
хикса
12 Мар 2018 19:42
Мнения: 5,046
От: Bulgaria
Сега дъжд нямаше, липсваше нужда от код, има снеготопене, което винаги започва през март. И за него ли трябваше специално предупреждение? Или да забраним на снега да се топи?

Е, това снеготопене беше малко по-специално, че язовирите и коритата на реките не се поддържат няма спор.
jastaprasta
12 Мар 2018 20:19
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Ивайло Московски с моторна шейна ли пристигна да "спасява" хората-щото наводнение, може да е помислил, че има големи преспи от сняг. Пък, както всички знаем, той е виртуоз в използването на шейни. (39<40)
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: jastaprasta
Onda
12 Мар 2018 22:11
Мнения: 160
От: Switzerland
Темата за водата, която прелива без дъждове и свлачищата в планините полека-лека отмива спомена за Гинка и гадовете, заглъхват и разни изцепки. Истината е, че всяко чудо е за три дни. Лошото е, че на всеки три дни има чудо.
ТОЗИ КОМЕНТАР ЗА МИНИСТЪР МОСКОВСКИ И С КАКВО Е ПЪТУВАЛ ДО ЯЗОВИРИТЕ Е ПРОСТАШКИ.
valenty
13 Мар 2018 08:00
Мнения: 125
От: Bulgaria
"ТОЗИ КОМЕНТАР ЗА МИНИСТЪР МОСКОВСКИ И С КАКВО Е ПЪТУВАЛ ДО ЯЗОВИРИТЕ Е ПРОСТАШКИ."
Подкрепям напълно. Не само просташки, той е гавра със нещастието на човека. Страшно е да си на мястото на Московски.
jastaprasta
13 Мар 2018 09:23
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
ТОЗИ КОМЕНТАР ЗА МИНИСТЪР МОСКОВСКИ И С КАКВО Е ПЪТУВАЛ ДО ЯЗОВИРИТЕ Е ПРОСТАШКИ."


Ако "ПРОСТАШКИ" означава, че на някои не им харесва, да се помни бездействието на прокуратурата и отказа ѝ да отнеме възможността на министър Ивайло Московски-недосегаемия възможността отново да прояви безотговорност, с вероятност за повече пострадали, то наричайте си го, както Ви харесва.!

Подкрепям напълно. Не само просташки, той е гавра със нещастието на човека.


Гавра има, от страна на прокуратурата спрямо всички, които не се ползват със същото отношение, а биват унижавани, смачквани и репресирани , без дори да имат някаква вина. Как, по какъв начин ще демонстрира отговорността на държавата към пострадалите, когато самият той е проявил престъпна безотговорност към най-близките си?

Страшно е да си на мястото на Московски.


Още по-страшно е с фалшиво съчувствие да допринесеш за възможността утре на пътя на шейната му да се окажат и други .
wowbagger
13 Мар 2018 09:47
Мнения: 71
От: Bulgaria
Изглежда е време да постъпваме просташки: Московски - Шейноубиец.
Дали министърът вече обяви, че се грижи за българите като за собствените си деца....
wowbagger
13 Мар 2018 09:47
Мнения: 71
От: Bulgaria
Изглежда е време да постъпваме просташки: Московски - Шейноубиец.
Дали министърът вече обяви, че се грижи за българите като за собствените си деца....
jastaprasta
13 Мар 2018 10:23
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
wowbagger
13 Мар 2018 09:47
Мнения: 65
Изглежда е време да постъпваме просташки: Московски - Шейноубиец.


Ако съществуваше и най-малък оневиняващ И.М. факт, прокуратурата щеше да го е обявила незабавно, при това неистово желание на него и Б.Б. да продължи да министерства.
"Московски - Шейноубиец"- не ми е известно да е убил шейна- той, с действията си, отне човешки живот.
Докато, и ако прокуратурата не каже като какъв се е проявил в този случай Московски, всякакви интерпретации са възможни. Прокуратурата е в състояние, длъжна е да ги спре. Ама не иска, до СЕГА. Защо?

Изглежда е време да постъпваме просташки


Докато умните се наумуват, лудите се налудуват.
Дума дупка не прави, само хабер праща.
Български поговорки.

Редактирано: 1 път. Последна промяна от: jastaprasta
OliGofri
13 Мар 2018 14:39
Мнения: 833
От: Bulgaria
Московски - ШейноубиецМосковски Е детеубиец.
Шейната е оръжието на престъплението.
jastaprasta
13 Мар 2018 21:55
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Четете, нещастници и СРАВНЯВАЙТЕ!
Ето до какво води едно "Бог да прости" за жертвата и мазни тръшкания за министеро! Сакън!


Страшно е да си на мястото на Московски.


А какво е да си на мястото на жертавата? Не ти е интересно. Не ти пука.
А знаеш ли за кой път МВР и Прокуратурата прикриват нелицеприятните да ги наречем, защото прокуратурата отказва да ги квалифицира обосновано, действия на министъра?
Заспало, не полуомъртвено общество!
Мутрата и дебеловратите му копои, като този от снимката са временно, но безхаберието, глупостта, страхът, незаинтереновастта на обществото е, което подкарва младите хора към терминал 1 и 2.
Преклонена главица, сабя не я сече
Най-големият български шедьовър, обобщил в едно изречение цялата ни народопсихология. Ниско самочувствие, робска нагласа, угодничество, поглед надолу към обувките, мълчание и преклонение - ето ни в целия ни блясък. Мъдростта на 500-те години робство, вкарана в действие и по-дълготрайна от всичко друго. В добавка може да прибавим и не по-малко опасното "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!" Народният мъдрец е казал: Стой си, където си, и мирувай. Несправедливостта не е твоя работа. Бунтът е за ненормалници. Бъди наведен и мълчи. Нещата колкото и да са зле, ще се разминат. А ако после съвсем се влошат, нищо, още повече ще наведем главица. Няма сабя, която да може да достигне толкова ниско, колкото нашият врат. А, и да не забравяш - срещу ръжен не се рита! Изобщо!Публикувано на 13.03.2018 / 16:13
ОТВРАТЕН СЪМ ОТ ТАЯ ГНУСНА МИЛИЦИОНЕРЩИНА! ПОЛИЦАИ НАХЛУХА В ДОМА МИ БЕЗ ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД! ДЕТЕТО МИ НА 16 ДНИ БЕ ОСТАВЕНО НА СТУДА, ДОКАТО ПОЛИЦАЙ ПРЕТЪРСВАШЕ ПЕЛЕНИТЕ МУ!

Скъпи приятели,
Днес в дома ми около 7,30 часа сутринта нахлуха 7-8 полицаи БЕЗ ПРОКУРОРСКА ЗАПОВЕД. Започнаха да обискират дома ми. Жена ми тъкмо трябваше да нахрани бебето, което е на 16 дни и яде през 3 часа. Тази сутрин му се размина. Обърнаха цялата къща на опаки, а вратите бяха разтворени. Стаята с детето изстина, след което жена ми тръгна да го изнесе в другата къща, където има запалена печка, НО беше спряна от неизвестен полицаи. Беше принудена да развие детето в студена стая, която не е отоплявана цяла зима и е студено дори с яке!!!! Детето на 16 дни остана само по тънко боди и ританки, докато полицая ПРЕТЪРСВАШЕ одеялото и пелената с което беше завито. Отвратен съм от тая гнусна милиционерщина. След кратко задържане и писане на един тон хартия бях освободен към 10, 30 часа.

Искам да отбележа, че аз съм земеделски производител, без криминално досие, не съм престъпник и никога не съм бил арестуван. Не мога да си обясня на какво основание дойдоха да претърсват именно моят дом!?

Единствените ми „грехове“ са, че тук в социалните мрежи пиша против ГЕРБ и искам да подадат оставка. Подкрепям всеки вид протест срещу това престъпно управление и съм един от организаторите на февруарските протести през 2013 година, когато беше свален Бойко Борисов. Именно той се закани преди дни, че „тези гадове ще ги гони до дупка“.

Аз, семейството и детето ми сме тези гадове, скъпи приятели. Ние сме гадовете, които искаме едно по-красиво бъдеще за децата си. Ние сме тези, които отказват да емигрират в Англия, а са останали тук в Родината си, да се борят със зъби и нокти за оцеляването си!

Ако някой юрист чете това, бих помолил за съвет, как да заведа дело и да ги съдя. Сега ще отида до „Закрила на детето“ и там ще подам една жалба, но се съмнявам, че ще бъде заметена някъде.

Разпространете, за да прочетат всички „ГАДОВЕ“, които пишат против ГЕРБ. Нека хората са предупредени какво може да им се случи! Утре могат да влязат и във вашите домове!

БОГ ДА ПАЗИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!

Милослав Иванов Беремски
Редактирано: 5 пъти. Последна промяна от: jastaprasta
jastaprasta
13 Мар 2018 23:00
Мнения: 1,994
От: Bulgaria
Защо е така? Отговорите са досадно известни. Държавното обвинение се е превърнало в бухалка за инакомислещите и в „чадър“ за политици, управляващи и мафиоти. Като почнеш от Пеевски, минеш през министри, политици, избрани бизнесмени и свършиш с Бисер Лазов. Не бива прокуратурата да хаби енергия и ресурс да търси виновни за 13-те загинали от наводненията, те и без това са мъртви. Силите ще й трябват да преследва критиците на статуквото. Защото те, макар и бавно, се множат.

Атанас Иванов


http://svobodnoslovo.eu/%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D1%8A%D1%80%D0%BA%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B0%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%83%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D1%81-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0-%D1%82%D1%8F-%D0%B5-%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%BA/
Добави мнение   Мнения:11 1