Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
МВР обеща на Турция лов на гюленистите у нас
Добави мнение   Мнения:19 1
suhar
29 Май 2018 20:07
Мнения: 6,222
От: Bulgaria
Ако през 70- те години на 19 век, Влашко беше обещала на Турската империя, да й предаде дейците ва БРЦК, какво щеше да стане ?.. Може би, нямаше да има Априлско възстание, Руско- турска война и Свободна България.
Сегашна България се управляна от уж висшисти, за които е съмнително, дали заслужават да са дори среднисти.
Продължавам да считам, че висшето образобание у нас не се придобива чрез знания, а се раздава.
Д-р Гилотен
29 Май 2018 20:23
Мнения: 2,185
От: Bulgaria
"Гаранти коза" са терористи, тероризират цял квартал.
sluncho6
29 Май 2018 20:25
Мнения: 10,597
От: United States
>>><<<
Абе направо, хванат ли такъв и да го окачват на дървото, но само срещу определена сума. Стига сме работели само по убеждение!
hamel
29 Май 2018 20:25
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Кога е ловният сезон?
otvrat
29 Май 2018 20:26
Мнения: 22,522
От: South Africa
"Хора, които намират убежище у нас, ако те са с нещо, което те считат, че примерно са гюленисти, както той каза, или така нататък, аз му казах не директно да, има си процедури, България ще го направи, стига с това да е съгласно нашето законодателство, но те ни казаха, че в България работят 14 търговски представителства и училища".


Колко интелигентен министър имаме. Дипломант от Магнаурската школа на Фльор и Лавр. Какъв изказ само! В сравнение с него Делфийският оракул има прост, елементарен и примитивен изказ.
Billy-Joe Winchester
29 Май 2018 20:36
Мнения: 2,255
От: Bulgaria
"Хора, които намират убежище у нас, ако те са с нещо, което те считат, че примерно са гюленисти, както той каза, или така нататък, аз му казах не директно да, има си процедури, България ще го направи, стига с това да е съгласно нашето законодателство, но те ни казаха, че в България работят 14 търговски представителства и училища"
Пената има достоен заместник в каламбурите. Но Пената, освен да ни обърква с дедуктивно-индуктивните си съждения, е вкарал 500 гола и е направил България четвърта футболна сила в света. А при Радев реденето на каламбури изчерпва кариерата му.
Mi_8_17
29 Май 2018 21:17
Мнения: 708
От: United States
Това е по-отвратително дори от чалга-cover-a на Вапцаров... защото едно е чалга-певачката, друго е държавата... и то системно, без срам и страх...
aver4e
29 Май 2018 21:20
Мнения: 12,201
От: Bulgaria
На тоя само шефът на митниците може да му съперничи по красноречие
Beast_of_Gevaudan
29 Май 2018 22:36
Мнения: 215
От: Bulgaria
Ловко изпълнение И небето ще пазим съвместно, както гласуваха преди време време десните сили в парламента. Се пак Тайпи е наш трансатлантически приятел и съюзник
Neopol
30 Май 2018 00:15
Мнения: 5,944
От: Bulgaria
При отваряне на материал ми се появява:
Здравейте, във връзка с изграждането на новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При

И до там. Нито се отваря при натискане нещо повее, нито друго. Кво ще да е това ?
AzUrAL
30 Май 2018 00:17
Мнения: 4,451
От: Bulgaria
Влез в пощата си и активирай линка, които са ти пратили от "Сега".
volog2
30 Май 2018 00:56
Мнения: 131
От: Andorra
Съмняваме да е обещавал такова нещо. Не и оо отношение на българските граждани “гюленисти”. Ще изгори половината ръководство на ДПС и всичките им отрочета.
Лъч0
30 Май 2018 09:22
Мнения: 507
От: Bulgaria
Извънредно жалка история. И това ми било "независима държава"!
Пикачу
30 Май 2018 09:29
Мнения: 8,152
От: South Africa
Тези, които днес оплакват гюленистите в Турция, ми напомнят нашите "дисиденти" които героизираха ликвидираните през 60-те години последователи на Горуня и ген. Анев. Нашите пгоруневци са били по-големи сталинисти от кликата на Тодор Живков и не ми се мисли какъв български ГУЛАГ щяха да ни спретнат, ако бяха пипнали властта !
Гюленистите пък са още по-върли ислямисти от ислямиста Ердоган !
RayDavis
30 Май 2018 09:29
Мнения: 683
От: Poland
Колко интелигентен министър имаме. Дипломант от Магнаурската школа на Фльор и Лавр. Какъв изказ само! В сравнение с него Делфийският оракул има прост, елементарен и примитивен изказ.

"Интелигентият министър" е известен още и като IQ-министър...
Колониална администрация, сър!
vance
30 Май 2018 10:23
Мнения: 3,385
От: Bulgaria
Пикачу
30 Май 2018 09:29


Бае Пикачо

Абе пиши за мазето си/ти/ или подобно, не за какво си помислил, или спомнил!

Аз, байо, две години не можам се ориентирам между гюленисти , доанисти , ислямисти.. Хем разпитвам вътрешни хора, ти дойде - па се изказа. Какъв зор имаш?
Пикачу
30 Май 2018 16:39
Мнения: 8,152
От: South Africa
Ванче, извинявай, ако стилът ми е малко висок, но има си дядо Гугъл. Прочети, осведоми се кой е врачанският бунтар Горуня и кой е ген. Анев. За ислямистите пък и ютия да включиш и тя ще ти проговори за тях !
PONTIECA
30 Май 2018 20:07
Мнения: 4,126
От: Greece
Ако през 70- те години на 19 век, Влашко беше обещала на Турската империя, да й предаде дейците ва БРЦК, какво щеше да стане ?.. Може би, нямаше да има Априлско възстание, Руско- турска война и Свободна България.
Лабдев
30 Май 2018 20:42
Мнения: 223
От: Bulgaria
Щях да цитирам думите му, но доста досега са го направили. Като погледнем историята на следосвобожденска България виждаме, че доста от т.н. "туркофили", обикновено образовани на Запад хора и заслужили "ноктабилири" (не съм го казал аз, а Той, дето на 2 ще го поменуваме), са останали дълго време "в служение" на Княжеството, както преди това на царщината (народът така е казвал, иначе е султанат). И са останали в злободневието на двете ни катастрофи на нацията в периода преди "Чамкория". Сега някои улици в София носят техните имена. Затова питам Артилериста на Републиката дали и той е бил Член както Пожарникаря на Републиката ( ... наша Наро-о-о-о-дна, здравей - текст и музика мръсните комуняги Крум Пенев и Георги Димитров, било е наш химн по Димитровско-Коларовско-Червенковско време) Та именно заради удивителните прескоци на разни исторически личности искам да питам и да получим форумен отговор от Артилериста: За да изобрети толкова "полезни" вещества с тротилов еквивалент и да му ги признаят, бил ли е на млади години Член, ако помни - как е отговарял ан въпроса "Защо искате да влезете в Партията" (винаги ме е смущавала мисълта, че може да ме питат ... и тогава? Въри после обяснявай ... След 1989. На най-добрите си приятели. Затова - от '56 година взех да се чудя на братските ни танкови взаимоотношения, та '68 да ни бъде ясно и 1989 да тръгна и да се Повърна да й Членувам). Също Пожарникарят на Републиката да разкаже кога, как, къде и защо е станал Член (не бе, не полов - това е по рождение и по Легенда, приказка чудна) , кога и защо ИМЕННО и двамата са си хвърлили партбилетите. И чак тогава идват по-актуалните въпроси относно бъдещето на Републиката като Core Provиntions of Otoman Empire - както сме известни в историята на 16-17 векове. Да ни поразкаже Колегата за светлото наше бъдеще като част от Туранската дъга, наричана и мюсюлманска. Това като екстраполация. Не е задължително, Бойко, да кажеш точно какво си представяш. Нито от какво се плашиш като българче. Но ако Твои хора четат този форум, бъди добър да отговориш или упълномощиш някого да говори вместо Магистъра ( във ф-тета на Гогов или Жоро Ботев учехте ли "История на БКП"?) . Кажи каквото и да е , дори ни излъжи, но кажи. Защото много от нас имат предци, бягали от Турско тук. в нашенско. Инче си Мекере, не е важно на кого. Думата е турска, но и мене са ме наричали така, та затова смея да я употребявм по предназначение. Или ме извикай на аудиенция, ходил съм ти по работа в службата. Аз лично като умра, червеи и т.н., земя си и земя ще станеш - Евангелието; но все пак, Ти, ако е всичко наред, ще живееш 17 г. повече от мене и 10 г. по-малко от сина ми, така че си междинен отвсякъде. И ако и сега мълчиш. Колега, значи си мижитурка и, както ни викаше като се афектира учителят ни по география бай Петър Минчев - иначе добър човек - "черна душа, предател". Шегичка, ако й разбираш, Бойко.Айде чао, много го мразя тозиизраз. ,
Добави мнение   Мнения:19 1