Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
"Виждаме, че България съжалява за провала на проекта "Южен поток". Никой не се съмнява, че реализацията му щеше да е изгодна за България" - това заяви
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:96 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
Ivanasen
30 Май 2018 21:36
Мнения: 53
От: Albania
*
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: sybil
hamel
30 Май 2018 21:38
Мнения: 65,681
От: Bulgaria
Но руските разведки виждат , че.......БОЙКО Е ВЕЛИК....
И че има бел кон- тип еднорог!
doktor12
30 Май 2018 21:44
Мнения: 224
От: Bulgaria
Странни интервюта дава Сакскобургготски. Според него Великата Русия дори не знае къде сме ние на картата.....
Натисни тук
Stirlic
30 Май 2018 22:08
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
Ние сме много прости и търпеливи. На НЕГО ще МУ плащаме и за преживените срамове, а братята естествено в цената на тази малка анадолска тръбичка ще калкулират всички свои загуби, включително и морални, да не говорим за тъпотията с гьола...…………..
j_boyadjiev
30 Май 2018 22:19
Мнения: 338
От: Bulgaria
Как не го е гнус?
Tiamat
30 Май 2018 22:23
Мнения: 1,349
От: Bulgaria
Нашето простовато момче си мисли, че като помаха с опашка и се нахили угоднически-хитряшки и всичко е готово. Не, Баце, тепърва ще видиш преговори, работни групи и ще се увериш, че руснаците са си научили уроците и се пазарят по-добре от грък и циганин взети заедно.
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Tiamat
Stirlic
30 Май 2018 22:33
Мнения: 2,275
От: Cape Verde
По другите газети пише, че е прекратил посещението си и щял да се прибира, а радостта за тръбичката се оказа като в онази приказка: "Рибата в морето, тиганът на печката"
onzi
30 Май 2018 22:49
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
След провалите на Лешников
ето го с голямата торба с лъжите. щонов бе, партнер, щонов. запомни това име.

че ако те накарам да покажеш факти, ще се изприщиш

Eisblock
30 Май 2018 22:56
Мнения: 9,157
От: Iceland
Весела ситуация:

1. Със сигурност г-н Борисов ще влезе в Историята и учебниците. Друг е въпросът, дали няма да е в списъка, откъм страната на не дотам "добрите".

2. Освен това г-н Орешарски, който удобно се измъкна по терлици когато двамата САЩисани тавагищи дофтасаха за да спират тръбата, има още един тавагищ - това е Доган с ДПС. Той върна сервиса на САЩ и Британия наложили признаването на ДПС като партия - напряко параграфа за ЕТНИЧЕСКИТЕ партии - ерго, тя се явява антиконституционна.

Така, че за Народният съд и Трибунала има още няколко персони, кандидати за осъждане и наказания.

3. Ситуацията на предцедателят на ЕС не е весела, най-вече, че не се е ориентирал в любимият и на мен роман "Винету 1, 2, 3" и най-вече, в автора Карл Май. При него винаги се подвизават едни силно отрицателни, САЩисани "герой" - Трамп-овете. Докато Олд-Четърхенд и Винету, са синоними на честността, доброто, морала - непримирими борци срещу злото инкорпорирано в американската държава. В този смисъл имам съмнението, че фабулата и съдържанието не са разбрани или ако да, то съвсем превратно. Но, след последните действия, не без помощта на г-н Радев, се стигна до поспешно изстрелване на БГ-водача в тези страшни времена, към Москва където ще бъде прелято нещо за излекуване от ефекта и последствията на молитвените закуски в Задлоквието.

ХА ДАНО, както се казва, ДА Е НА ХАИРЛИЯ!
Сгугню
30 Май 2018 23:20
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Все пак, да Му влезем в тона - това завиване към България втора тръба ли ще е (какво казва Брюксел по въпроса?); интерконект от Турция ли ще е (за колко ще ни го препродава аркадашът Му?); този газ само за нас ли ще е или ще транзитираме и нататък (някакви договори или после ще му мислим?)


Ми то тва по проект не беше никъф завой.
Щото по проект тръбите на Турецкий Паток бяха 4, от които 3 транзитни. И по тях щяха да минават къде 45 и нагоре милиарда кубика газ. Едната част от които през Северна Гърция и към Италия, а другата - през България, Сърбия и Унгария към З.Европа.
Обаче Ердоган, нали е голем приятел и съюзник на Путин, резна две от тръбите и остана само една, за 16 млрд. кубика.
Тя и тая тръба е неясна, но ще се престорим, че е сигурно че Ердо ще я пусне.
И с тва вече конфигурацията става друга. За 16 млрд. нема смисъл да се пуща и през Гърция, и през България.
Най-вероятно ще се предпочете през Гърция, щото другото направление ще може да се обслужва от Северен паток 2 и от транзита през Украйна (поне още няколко години руснаците ще чувстват твърдата украинска ръка около някои свои чувствителни части по въпроса).
Поради горното, мисля, че от Кремъл просто правят вятър на нашите.
Поздравления за Борисов обаче, че му е стискало да признае грешки, а не се е правил, че нищо не се е случило.
Сгугню
30 Май 2018 23:25
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Русия е готова да участва и в строежа на АЕЦ "Белене", стана ясно след срещата. Борисов обаче уточни, че ще се търси частен инвеститор и изграждането на проекта ще бъде по пазарни правила.


Ах тези пазарни правила, как се нравят на нашите братушки от североизточния бряг на Черно море.
Доколко се чу, реанимирането на АЕЦ Белене се случва, щото има проявен инвеститорски интерес от страна на китайците.
Поради което възможността за участие на Русия в проекта май е просто обратна топка, отиграна от страна на Борисов на фалшивата любезност, че Русия можело било и да пусне тръба от Турецкий Паток към България, за която писах в предния си постинг.
Тоест, върнал им го е с тяхната мярка.
noooo
30 Май 2018 23:29
Мнения: 5,158
От: Bulgaria
Щото по проект тръбите на Турецкий Паток бяха 4...
Да, но се появи СП-2. Затова разсъжденията ти не важат.
Таню
30 Май 2018 23:58
Мнения: 105
От: Netherlands Antilles
Дали се осъзнавате че сте същите просъвеЦки селянЕ като бацко, дето го плювате? Но все сте компетентни - геополитика, строителство, дизайн...
Сгугню
31 Май 2018 00:07
Мнения: 15,094
От: Rwanda
Да, но се появи СП-2. Затова разсъжденията ти не важат.


Нещо сметките не са ти силна страна.
В момента Русия транзитира към Европа 190 млрд. кубика - 55 през СП1, 30 през Беларус, 105 през Украйна.
СП 2 ще е 55 също, втората тръба на Турецкий Паток - 16. Общо - 71. Остават 34 за Украйна.
С още две тръби на Турецкий Паток за Украйна щеше да има 0!
Bacho Кольо
31 Май 2018 00:19
Мнения: 24,761
От: Bulgaria
С още две тръби на Турецкий Паток за Украйна щеше да има 0!
Което би било твърде лошо - за Русия и за Украйна.
Пред тия две страни има дълъг и труден път една към друга. И газопоровдът между тях ще ускори срещата им.
mothership
31 Май 2018 00:24
Мнения: 1,022
От: Bulgaria
В Русия липсва разделение на властите. На практика и трите основни власти - изпълнителна, законодателна и съдебна са в ръцете на един-единствен човек. Путин. В Русия няма свобода на словото и печата. всички медии са под контрола на Путин и се използват за яростна пропаганда от гьобелсов тип. Путин денонощно и без капка жал забива иглата на телевизионната спринцовка във вените на руският народ и не му дава миг покой - да се освести и поне за миг да види реалността. В Русия органите на реда, съда и прокуратурата се използват като репресивни органи в услуга на Путин и неговата шайка (партия). В Русия политическите убийства често се използват като основно средство за разправа с неудобната опозиция. В Русия контролираните от Путин медии непрекъснато раздухват мита за външна заплаха. Икономиката на Русия е олигархична и всички олигарси са от близкото обкръжение на Путин. На практика целият обществен живот в Русия е подчинен на Путин и на неговата партия. По всички политоложки дефиниции държавното управление на Русия се определя като еднолична авторитарна диктатура от неофашистки тип. Липсата на нацизъм е причината за приставката "нео-". Но да не забравяме, че Путин миналата година си поръча (от парламента) да му напишат и приемат "Закон за Нацията". Така фашистката държава - Русия ще добие завършен вид. И да го питаш наш разБойко - що ще във фашистка държава на раздумка с най-главните фашисти? Де му е акъла?! И наште русофили-антифашисти да ги питаш - що се мятат на амбразурата в защита на фашисткия режим на Путин?
Bacho Кольо
31 Май 2018 00:32
Мнения: 24,761
От: Bulgaria
mothership
31 Май 2018 00:24
Редактирано: 2 пъти. Последна промяна от: Bacho Кольо
Angel Kandiloto
31 Май 2018 04:18
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
Германците и Меркел играха твърдо , против американците естествено , в отговор на тръмпните натяквания за това , че всеки трябва да си плаща лапачката и сега Борисов и Тереза изглеждат тъпо . Нооо така е в живота маме , има и минуси . Беликобритания има козове или си измисля такива , а ние пак гризнахме дръвцето . Сенатора Джон и тези около него , да правят каквото прави вятъра . А американските марици , преразглеждане на договорите и джа . Като ни направят банка и ни организират държава , като направят инвестиции колкото руснаците , демек лицензии за оръжейни системи , като ни подарят последно поколение изтребители колкото на Турция , тогава да казват кой каво да прави , дотогава - мука кана , както казваше един от махалата . Ааа и да почнат да дават по някой долар за базите , няма да е зле . Иначе да пътуват за Влашко .
Mars11
31 Май 2018 06:36
Мнения: 320
От: Virgin Islands, British
Любо, братцы, любо, любо наблюдать! С многоходовочкой некогда скучать!
Redneg
31 Май 2018 06:36
Мнения: 275
От: Andorra
Вой на балалайки със затихващи функции ...
Зле настроен ансамбъл от путинолюбци си чешат езиците, но никои не се интересува от тяхното мнение.
Бойко мачка. Корнелия блее.
Добави мнение   Мнения:96 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща