Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Членството в еврозоната - през крив Макрон
Добави мнение   Мнения:5 1
Billy-Joe Winchester
30 Май 2018 22:33
Мнения: 2,255
От: Bulgaria
Откровение Варухово
31 Май 2018 01:21
Мнения: 736
От: Bulgaria
За сведение на другарката Марини, проблемите на еврозоната вече не са особена тайна. Не е чак толкоз страшно да се пише за тях. Можеше да спомене туй онуй. Даже гледам в Ютубето почнаха да пускат анимирани филмчета 'като за идиоти'.
Не че съм фен на Баце, ама не е редно Макарон да си бърше г*за с България като оправдание за мъртвородената идея за общоевропейска валута.
Туй за 'конвергенцията' дето го е писла Марини е политически wishful thinking. Демек ако вскички бяхме богати кат Германията и произвеждахме еднакво (т.е. всички в ерозоната са с нулев търговски баланс) всичко ще се оправи.
Абсолютно са прави. Едно време му викахме СИВ.
kempes
31 Май 2018 09:21
Мнения: 4,716
От: Argentina
Каката е абонирана за вестника така както едно време имаше длъжност селкор или дописник по малките населени места.
Не е интересно.
ИлияНиколов
31 Май 2018 10:18
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
" .... тъй като довършването му предполага още по-силно задълбочаване на интеграцията, а това изисква високо доверие между страните участнички."

Що имам чувството, че съм се върнал в ученическите си години?
Forza NATO
31 Май 2018 10:46
Мнения: 11,582
От: Bulgaria
Лесно се пада в капана на критериите при анализирането на готовността на тази или онази страна за членство в ЕС, Шенген или еврозоната, ако се пропусне общият контекст. ЕС не е врата, на която звъниш и ако те поканят, влизаш, ако не, стоиш отвън и чакаш.

Това е динамична структура, която постоянно се развиваПри трибуноустрояването на новата си колумнистка редакцията явно е пропуснала ролята на фактора "скука".

Разтягането на оксидентални дилайти на новобрюкселски език в подкрепа на винаги правата линия (дори когато е крива) може да върши работа за поддържането на проектен блог, но също така може да убие и най-точните инак констатации и тези.
Добави мнение   Мнения:5 1