Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
С подвита опашка до Кремъл и обратно
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:60 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
Ганий
31 Май 2018 22:08
Мнения: 15,029
От: Bulgaria
Не знам, не знам...
99.99% от нашта преса иска да ни убеди на всяка цена, че ако президент бе РосПле, министър-председател ХриИва, външен - ДанМит, отношенията ни с Русия щяха да бъдат по-добри...
NATURAL
31 Май 2018 22:20
Мнения: 4,553
От: Bulgaria
otvrat31 Май 2018 21:52
Натюрел, да те питам, щото явно много си в час. Боцата помоли Путин да му помогне за Западните Балкани. Той обеща ли да удри едно рамо за НАТО и ЕС?

Отврат, явно не си в час, но може да си чул, та да те питам - когато БСП министри прокарваха законодателни инициативи в полза на частни руски компании и наведено докладваха в Москва, обещанията към тях, министрите на БСП мафията, от Путин ли бяха или от олигарсите и в какво се изразяваха ?
onzi
31 Май 2018 22:44
Мнения: 9,528
От: Bulgaria
когато БСП министри прокарваха законодателни инициативи в полза на частни руски компании и наведено докладваха в Москва
кога това?
Чок觧
31 Май 2018 22:53
Мнения: 7,337
От: Israel
В мокрите сънища ..
Sine_metu
31 Май 2018 22:54
Мнения: 2,158
От: Bulgaria
NATURAL
31 Май 2018 22:20
Отврат, явно не си в час, но може да си чул, та да те питам - когато БСП министри прокарваха законодателни инициативи в полза на частни руски компании и наведено докладваха в Москва, обещанията към тях, министрите на БСП мафията, от Путин ли бяха или от олигарсите и в какво се изразяваха ?

Другарят, който е в час, ще се напъне ли да посочи законодателните инициативи?
Аз се сещам за една БСП-инициатива в енергетиката - многомилиардната далавера с ВЕИ, но пък не се сещам и за една руска компания, която да е намазала от нея.

П.С. И си смени лишчето как Путин е "унизил" Радев. Пети ден се въргаля, откакто го подхвърлиха Готев и Явор Дачков. Поизмърля се
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Sine_metu
sydran4o
31 Май 2018 23:29
Мнения: 263
От: South Georgia and the South Sandwich Islands
Най-смешното в коментарите е идеята, че фуражката е нещо по-различно от Марешки, неистово драпащ да обуздае русофилството на българското пенсионерство и да го вкара в руслото на собственото си политическо бъдеще.
NATURAL
31 Май 2018 23:36
Мнения: 4,553
От: Bulgaria
onzi31 Май 2018 22:44
когато БСП министри прокарваха законодателни инициативи в полза на частни руски компании и наведено докладваха в Москва
кога това?


ето ти последния такъв случай - Натисни тук
Унизителното писмо на Драгомир Стойнев до Милер съм го запазил за спомен, но не ми се търси. Раболепен отче какви промени в закони са подготвени за да помоогнат на Газпром да захленби някое и друго милионче за наша сметка. Всъщност милиончета е само благодарността на щедрите руснаци за услужливостта.
noooo
01 Юни 2018 00:38
Мнения: 5,158
От: Bulgaria
Колкото и да се напъват феновете му истината е, че Бай Х. го унизиха по най-бруталния начин. Лошото е, че заедно с него унизиха и нас.
sydran4o
01 Юни 2018 00:49
Мнения: 263
От: South Georgia and the South Sandwich Islands
Лошото е, че заедно с него унизиха и нас.

Нооооо, унизени се изживават без нужда тези, които поради липса на собствена физиономия, се отъждествяват с нек'ви комици.
Mochila
01 Юни 2018 01:37
Мнения: 448
От: Bulgaria
NATURAL
31 Май 2018 22:20
когато БСП министри прокарваха законодателни инициативи в полза на частни руски компании и наведено докладваха в Москва, обещанията към тях, министрите на БСП мафията, от Путин ли бяха или от олигарсите и в какво се изразяваха ?

Относно наведеното положение ме принуждаваш да цитирам друга част от изказването на нашия премиер, което преди няколко часа ти посочих по друг повод, но явно не си го прочел:
Заедно с пожеланието, премиерът изрази и едно желание: "Българският бизнес да може да прави бизнес в Америка без визи", уточни Борисов.
По думите му, в момента се говори само за американския бизнес у нас. "Толерираме го, дори и когато не е за толериране. Приемаме договори, които дори не ми се четат. Правим всичко, за да толерираме американския бизнес тук", отбеляза министър-председателят.

https://news.bg/politics/pravim-vsichko-za-sasht-obyavi-borisov-pred-amerikanskiya-biznes.html
Откровение Варухово
01 Юни 2018 01:41
Мнения: 736
От: Bulgaria
Спред мен, на Терзиев му се губи цялостната картинка. Вместо това се е фокусирал върху пародийния образ на премиера. Става като за фейлетон, но издиша като анализ.
Нещата са прости. България не е независима държава . Българският политически елит се назначава (и уволнява) от Козяк. Това не означава точно САЩ. Означава админстрацията на управляващото лоби в САЩ. До преди Тръмп това лоби беше транснационалното финансово лоби, което също управляваше (и още управлява) ЕС. И всичко беше точно.
Да, ама сега Големия Брат почна да насвива платната. Тръмп прави всичко възможно да вкара САЩ в 'блестяща изолация' приблизително по примера на Викторианска Британия.
И Бай Маймун осиротя. Пък и не само той. Всичките му там Меркелици и Макарони.
Кво да прави човека? Ми пробва се с изгряващата звезда на Русия. Вярно, по селски се пробва, ама той така си може.
Не го прави от патриотични подбуди, разбира се. Човека си търси нов куратор, белкем остане на власт.
Като цяло заслужава адмирации. Русия се очертава като едниствения потенциален гарант за териториалната цялост на България. Ердо не си поплюва.
Angel Kandiloto
01 Юни 2018 04:04
Мнения: 3,829
От: Burkina Faso
След двете визитации , се оказа , че болният е неизлечимо болен . Руснаците са заложили на турския кон и сега българските пешки са похарчени . Пълен идиотизъм е да се иска повече .Живота на давещите се е в ръцете на самите давещи се . От два стола ... та в морето . Това е . Даже и евреите не си искат имотите , искат обещетения ! Жалко . Единственото спасение е в хазарта . Васко да е жив и здрав . Залагайте другарки и другари и малки другарчета .
volog2
01 Юни 2018 08:08
Мнения: 131
От: Andorra
Срещата не беше унизителна, а самоунизителна. За съжаление Боката не самоунижаваше само себе си, а и България.
Съмнявам се, че подобен разговор с Румен Радев може да се случи: той много добре успя да отговори на патриарх Кирил. /отново - не Путин беше активния в това самобичуване, въпреки че му подаваше бичовете/
Боката се опита да я направи в стил Брежнев-Живков или Боко-Юнкер, а се получи Живков-Горби.
Това за големия-малкия, герез-терез са си особености на банкянските малчугански комплекси и липсата им на самочувствие пред софийските им връстници.
Но Боката никак не постави въпроса за цената на газа, нито за неустойките, които Газпром ще дължи на Булгаргаз, ако спре количествата за Турция през Булгартрансгаз.
Впрочем Турция си изтъргува вече10% намаление и то със задна дата.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: volog2
Кайзер Созе
01 Юни 2018 08:17
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
Баце се объркА. Реши да ползва Путин за реклама на постната си пица Хът. А подполковника му обясни че дори Горби е бил вече пенсионер когато заработвал в рекламата.
Кайзер Созе
01 Юни 2018 08:31
Мнения: 17,770
От: Palestinian Territory, Occupied
То почна още от екскурзията на Радев. Освен заявката на натовския генерал че харесва подполковника от КГБ не стана ясно що е там. Заявената програма бе оценена от недоумяващите домакини с "въпросите не са в компетентността на Президента, пратете премиера", щото явно по-добре от нас познават компетентността на институциите по собствената ни конституция. След което Баце бе принуден да се яви на килимчето, оказа се без домашно и му съкратиха визитата моменталически.
Може да харесваш или не Велика сила, но не и да се ебаваш с нея за вътрешна употреба с идеята че няма да те чуят кви ги дрънкаш в София. Без значение кой постоянен член на СС на ООН или Германия си ползвал в авторекламата си.
Федаин
01 Юни 2018 08:34
Мнения: 4,803
От: Bulgaria
Герез? Тая дума ще да е циганска. Мутро-циганска. Не случайно България е в това състояние.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: Федаин
RayDavis
01 Юни 2018 09:05
Мнения: 683
От: Poland
Приятно е да се четат материалите на Светослав Терзиев.
Светослав Терзиев


ИлияНиколов
01 Юни 2018 10:44
Мнения: 4,180
От: Bulgaria
Терзиев е прекалил с критиката - премиерът се постара, прояви смиреност, поиска прошка, по-добре е отколкото да не беше правил нищо, за което пак щеше да получи критика.
Само не мога да разбра защо колегата NATURAL не харесва Президента.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: ИлияНиколов
wreckage
01 Юни 2018 11:02
Мнения: 32,883
От: Bulgaria
Сякаш тренира за среща с Бойко Борисов, чийто дипломатически маниер е да се хвърля да прегръща и целува всеки чужд ръководител, към когото изпитва респект.

Боко прегръща жертвата, за да я обездвижи, а после с целуфка ѝ фкарва съдържащите се ф слюнката Му транквиланти, антикоагуланти и отъпяващи вещества.

Комодският варан праи горе-долу същото.
Редактирано: 1 път. Последна промяна от: wreckage
Dax
01 Юни 2018 11:18
Мнения: 4,462
От: Norway
"не ни държат гарез"

Ако наистина е използвал тоя кръчмарски израз в разговори на това равнище, тоя нито знае къде се намира, нито защо е там.
Добави мнение   Мнения:60 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща