Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Надежда обезглави СДС и синята листа за изборите в столицата
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:90 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »
donangel
11 Юли 2003 23:19
Мнения: 571
От: Bulgaria
Изключително глупав и крайно недалновиден ход.
Не зная дали е предварителен сценарий (днес и такива възгласи се подочуха) или просто СДС са пореден път издига фигури, близки до БГ мафията, но това окончателно провали и малката вероятност за син кмет.
В крайна сметка обаче това може и да е добре за София. На фонът на всички кандидатури май Софиянски остава без конкуренция, т.е. от всички злини ще бъде избрана най-малката . Каква ирония, а?
Иначе скандала е колосален и няма как да не зарадва анти-СДС-арите. Точно Надежда Михайлова да отзове точно кандидата за кмет на СДС в София. Следват още две бързи оставки - и ново разцепление. Надежда каза - ако СДС загуби в София, ще си подаде оставката. Е, смятам че може да започва да я пише!
Devil
11 Юли 2003 23:27
Мнения: 3,559
От: Bulgaria
Лъснаха за пореден път користните интереси на политиците в България. Те никога не са имали идеали, а само лакомия. И няма значение син ли си, червен или жълт. Важното е да се наредиш по-близо до казана с мамбото. Ако днес СДС са на власт ставаш син, ако се отдалечават от казана напускаш ги. Една сал Надка остана да си пази заграбения гараж. Нещастници.
помнещ
11 Юли 2003 23:27
Мнения: 3,112
От: Bulgaria
Нищо хубаво няма в това, че Софиянски пак щял да става кмет. Или аналогията е "не гони тези мухи, те поне са се наяли, а ще дйдат други, по-гладни".
GanTREE
12 Юли 2003 02:11
Мнения: 666
От: Bulgaria


    Пак ли те мъчат хемороидите, Devil?
    Откъде ги събираш толкова негативни емоции ...
Gabbi
12 Юли 2003 02:24
Мнения: 3
От: Bulgaria
Надежда много добре знае кой е Антоан Николов и му е много задължена. Антоан и Никола Николов платиха медийната й кампания за НК и ресторантите, в които храниха и поиха повечето от делегатите. Те осигуриха нейното избиране за председател на СДС. Естествено, че тя се отблагодари като остави партията в техни ръце. Всеобщо известна тайна е, че структурите на СДС се командват от Никола Николов в провинцията и от Антоан - в София. Координаторите на "Раковски" 134 са от момченцата на Антоан (сложил ги е в бордове и ги командва), впрочем това е начинът му на действие - обвързва икономически общински съветници и членове на СДС, използвайки властовата си позиция на председател на общинския съвет. Почти целият предизборен щаб на Орешарски /назначен от Надежда Михайлова/ беше от антуражите на Надка и Антоан. Орешарски се съветваше за всичко с нея, така че не е възможно тя да не е знаела за тази среща. Просто се е изплашила, че СДС ще изгуби изборите и е решила да излезе на бял кон от помията, която сама забърка, жертвайки Орешарски. Жалко за него!


Armadillo
12 Юли 2003 04:42
Мнения: 1,464
От: Bulgaria
Панайот Ляков: Удовлетворен съм от бързата и точна реакция на Надежда Михайлова
Мрачен
12 Юли 2003 07:43
Мнения: 4
От: Bulgaria
Поредното политическо тъпоглавие !
Top Gun
12 Юли 2003 07:53
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Всички трябва да разберат, че СДС трябва да се яви с чисто и морално лице пред избирателите за да иска подкрепата им...Продължаващ флирт с мекерета свързани с "Бизнеса", който източваше и точи София може само да навреди на СДС и да я прати за винаги в забвение! Когато кораба потъва първи изпълзяват плъховете - кой създаде собствена партия, кой демонстративно напусна СДС "като остана завинаги седесар и прочее..."А истинските седесари, които вярват че БКП/БСП трябва да има достойна алтернатива и които 15 години отстояват принципни позиции като не са получили и грам облаги от властта? Какво да кажем за тях - това че са излъгани и от чужди и от "свои" като Антоан Николов, Бакърджиев, Софиянски и други, които твърде късно получават заслуженото...
И "БИЗНЕСА" е хубаво да знае че не е редно политици да му ходят на крака, защото това демонстрира автоматично морална и политическа нечистоплътност!
Можеш да купиш политик, но народното доверие трябва да се заслужи -то не се купува!
raven707bg
12 Юли 2003 08:03
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
СДС=Череп+Костофф
Chicho Dr.
12 Юли 2003 08:34
Мнения: 8,006
От: USA
По-добре е че го махат сега отколкото да се окаже калпав после. Сега следва Надка да върне гаража или да си подаде оставката. Колкото до Антоан и Никола - двама мошеника по-малко. СДС ръководство никога не можа или не пожела да разбере, че редовите седесера не бяха толкова седесари колкото антикомунисти. И се опитваха да ръководят електората си както БКП ръководеше и ръководи своя. Това е основното противоречие между върховете и масите в СДС, ако трябва да префразирам лукавия правнук на Конфуций - Владимир Исакович Бланк, познат още и като Ленин, за да обърква пишман-славянофилите. За това свое безхаберие СДС ръководители отчетоха как голяма част от електората им се премести в посока царя, не само заради черните му очи, но за това, че предложи алтернатива на самозабравилките се сини водачи. Друг е въпросът, че десният преход така и не се състоя. И царят ни се оказа бледо копие на Фердинанд, нищо общо за съжаление с баща си. Те това e пoложението Минке!
ЗИП
12 Юли 2003 09:00
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
По принцип не коментирам нашенските политически нрави, защото политиците ни са просто едни марионетки.Кукловодите са ми по интересни.Те са на страницата за международна политика.
Но това действие на сините талибани просто не може да се отмине.
Всичко до болка напомня СССР през 30 години, когато Троцки, Каменев, Киров, Зиновиев от страна на КПСС и Берзин, Тухачевски, Блюхер от страна на армията бяха разстрелвани като врагове с партиен билет.Всеки от тях участваше в разстрела на предишния като си мислеше че него няма да го засегне.
СДС не разстрелва а просто отлюспва.Тръпки ме побиват като си помисля че през 1994 ГЛАСУВАХ ЗА ТИЯ БОЛШЕВИКИ.
СДС СЕ ПРЕВЪРНА В ПАРТИЯ НА РЕСТИТУТКИ, ОЗЛОБЕНИ АНТИКУМУНИСТИ И НОВОЗАБОГАТЯЛИ МОШЕНИЦИ.
За какъв морал пледира Михайлова нали тя закупи прослувутия гараж на ЦК.
Не ми допада Е.Дайнов но се надявам да се сбъдне прогнозата му , че ако СДС загуби в София ще изчезне от политическата сцена.
АМИН!!!
Anonimen100
12 Юли 2003 09:13
Мнения: 204
От: USA
Надежда Михайлова:

"Вчера научих за среща проведена от кандидата за кмет на София Пламен Орешарски и председателя на Общинския съвет Антоан Николов в офиса на “Нове Холдинг”. За мен останаха неясни мотивите за тази среща. Както не веднъж съм казвала СДС ще предложи програмата си за управление на София на дребния, средния и едрия бизнес публично и при ясни правила без да използват посредници в този дебат.

Намирам, че среща проведена в такъв формат и по този начин носи друго послание. Когато се кандидатирах за председател на СДС, аз обещах, че няма да излъжа хората, които застанаха зад мен и ще предложа промяна.

Живеем във време, когато в обществото витаят съмнения за безпринципни договорки между политиците и бизнеса.

Като лидер не мога да си позволя такова съмнение да легне върху СДС и кандидатурата ни за кмет на София. По мое предложение НИС прие да оттеглим кандидатурата на Пламен Орешарски за кмет на София. С това се лишавам от един добър кандидат за кмет и един от най-добрите си колеги. Но няма да направя компромис. В най-кратки срокове ние ще предложим друга кандидатура."Patilanec
robber
12 Юли 2003 09:32
Мнения: 310
От: Bulgaria
И ТОВА АКО Е ПАРТИЯ, ОТХВЪРЛЯ СЕ ОТ ДУМИТЕ СИ КАТО К-ВА. НИЩО ЧУДНО КАТО ЗНАЕМ КОЙ Е НАЧЕЛО. СДС ВЕЧЕ ВОНИ. ОСТАНА ЕДНО ИЗСЪХНАЛО Л-НО
ВИКТОР77
12 Юли 2003 10:14
Мнения: 2,102
От: Bulgaria
Отвратителна пасмина от комунистически ченгета се е събрала във форума! Толкова са тъпи, че дори един свястен аргумент срещу Костов или Михайлова не могат да посочат, освен ругатни и обиди. Явно из ДС и КГБ школите са ги учили само да ругаят, а не да опонират разумно като възпитани хора!
След като толкова много търсите "гаражни принцеси", Ви посочвам една истинска гаражна принцеса:Дарина Павлова,
бизнесдама - Над 2.5 млрд. лв
Съпругата на покойния президент на "MG Корпорация" и баща му Павел Найденов управляват богатството, наследено от Илия Павлов. По независими оценки стойността на активите надхвърля 2.5 млрд. лв. Дарина Павлова прекрати дейността си, свързана с компанията за модели "Мегаталант", за да се концентрира върху управлението на по-важните компании в рамките на корпорацията.
Има още много такива принцеси, като Нора Ананиева, Емилия Масларова и още много други, а Вие не ги виждате, а само "гаража"Ви е в устата, явно комустическата Ви злоба е по-голяма от една истина. При богатствата на тези КОМУНИСКИ, Михайлова с нейния гараж изглежда като последна беднячка!
borec
12 Юли 2003 10:23
Мнения: 1
От: Bulgaria

Браво но г-жа Михайлова. Крайно време бе да се покаже на мазните муцуни къде им е мястото, защото те успяха да разбият успешно партията направила най-много за българия в последните 13 години. За съжаление София се е превърнала в най-голямото село в българия и то благодарение не само на Софиянски, а и на много други преди него. Нескопосно построени и проектирани улици, конски фъшкии по шосетата, бурени и мръсотия в градинките - минете по пътя за летището и това ще ви е достатъчно. Да не говорим за парно, ток и вода. От всяка строена инфра структура някой е крал и хаоса става все по - голям. Няма даже една свястна автогара, рекетът от общината с паяците се шири и т.н. и т.н. Не искам да изброявам, за да не ме обвините, че плюя само жлъч ...
Идете във Варна и вижте как трябва да изглежда един град!
Още веднъж браво на Н. Михайлова! / milentd@mail.bg /

ЗИП
12 Юли 2003 10:34
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Ти смешнико не правиш ли разлика между бизнес и политика.Нали затова е целия този шум.Дарина Павлова не е политик и може да притежава ако иска и Манхатън.Лицето Михайлова е политик който уж издига морала в култ.
С ТАЗИ ПОЛИТИКА ГИ ЧАКА СЪДБАТА НА РУМЪНСКОТО СДС КОЕТО НЕ УСПЯ ДА ПРЕСКОЧИ 4% БАРИЕРА ЗА ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА.ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДАНО ДАЙНОВ СЕ ОКАЖЕ ПРАВ И СЛЕД ИЗБОРИТЕ ТАКОВА НЕЩО КАТО СДС ВЕЧЕ ДА НЕ СЪЩЕСТВУВА.
Anonimen100
12 Юли 2003 10:35
Мнения: 204
От: USA
"Страна, в която престъпниците седят на една маса с магистрати, е гавра с гражданите й. Страна, в която съдебната система не раздава правосъдие, а воюва с останалите власти, е анатемосана. Страна, в която политиците, без значение от каква боя, не променят порочното статукво, защото ги удовлетворява, е обречена. "


Patilanec
vishy
12 Юли 2003 10:46
Мнения: 6
От: Bulgaria
Много ме зарадва "принципната" позиция на Надка. Браво! Предполагам, че сега следва връщане на автосервиз, апартаменти...
По примера на Командира, Надежда се интересува само от семейните бизнес дела. Орешарски защо не се срещна със съпруга на Михайлова - и нямаше дя има грижи.
ЗИП
12 Юли 2003 10:47
Мнения: 34,590
От: Bulgaria
Дотук добре.Ама кои са тези магистрати.Григоров не беше ли от СДС, фИЛЧЕВ НЕ ГО ЛИ ИЗБРАХА ПО ВРЕМЕТО НА КОСТОВ, КУЦКОВА ОТ КЪДЕ СЕ ВЗЕ.АМИ ГЕОРГИ МАРКОВ.
На нас ни трябва политически борд като валутния.ПО ДОБРЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ КОМИСАРИ ОТ ЕВРОПА ОТКОЛКОТО ШЕПА ХОРА НАЗОВАВАЩИ СЕБЕ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ.
AB
12 Юли 2003 11:21
Мнения: 2
От: Bulgaria
Михайлова с нейния гараж е последна беднячка!
Въпрос: ? Къде е "АА"?!
бесния
12 Юли 2003 12:25
Мнения: 640
От: Bulgaria
Най-после се откри възможност и за костенурката Гошо да участва в изборите. Стига е пасал в Драгалевци.

Редактирано от - бесния на 12/7/2003 г/ 12:26:04

Добави мнение   Мнения:90 Страница 1 от 5 1 2 3 Следваща »