Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
И английски адвокат за Боевски
Добави мнение   Мнения:3 1
Veselin
15 Май 2004 10:58
Мнения: 35
От: Bulgaria
Абе, до кога ще робуваме на приказката "Преклонена главица сабя не е сече". Не виждаме ли, че когато сме съгласни да ни цакат един по един и сами да се задържаме да не протестираме и да отстояваме правата си, още повече продължаваме.
Боевски бил поставял под опасност националния отбор -> глупости и простотии. Не гледат ли, че този Аян (или както е там точната транскрипция на името му) се е самозабравил и е крайно време да му дадем урок. Или май пак бъркаме в очите на ''големите'' нации, че такава малка държава продължава, въпреки всичките им опити, да ги бие. То не бяха заплахи да ни спрат, ако не махнем Абаджиев, то не бяха заплахи да си спрем хората, които ходят да вдигат за други страни.
А стига, писнами и ако се правим на мъже и наистина имаме топки (извинявам се за израза, ама ми е накипяло от простотиите и слугинажа на управници от различни нива), крайно време е да го покажем и да застанем зад нашите хора. Че то и Холандия я заплашваха заради Босман, но там никой не си помисли да го спира и той промени основите на спортния бизнес фундаментално.
archi
15 Май 2004 15:27
Мнения: 4,873
От: Bulgaria
Veselin
komita
15 Май 2004 20:13
Мнения: 12
От: Bulgaria

браво на гълъбин!!!вси4ки други са страхливци.
Добави мнение   Мнения:3 1