Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Форумците на ""Сега"" грабнаха телата в битката за ""Ал Джазира""
Добави мнение   Мнения:15 1
bgtopidiot
16 Май 2004 22:15
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Протестирам! Адвокатът ми ще се свърже с вас. Обвиненията ви са неоснователни и от анонимни източници във виртуалното пространство. Никога bgtopidiot и свързаните с него сайтове не са пречели на нормалното функциониране на новинарския сайт "Ал Джазира", а само са препредавали волята и мнението на посетителите, което може да се провери в статистиката на анкетата. Официално заявявам, че дори не знам арабски, камо ли да си позволя да гласувам!
diego_simeone_14
16 Май 2004 23:04
Мнения: 3,592
От: Bulgaria
МАЛОУМНИЦИ!!!
КАКВО ПРОМЕНЯТЕ С ТОВА ИЗМИСЛЕНО ГЛАСУВАНЕ? НИЩО! СВЕЩЕННА ПРОСТОТА! ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА, ПОЛИТИЧЕСКА И ФОРУМНА! ИДИОТЩИНА! А ЗАЩО Е ТАКАВА? КОРИТАРОВ ВИ ГО КАЗА МНОГО ДОБРЕ В СУТРЕШНОТО ПРЕДАВАНЕ НА НТВ, АМА ЩОМ СТЕ РЕШИЛИ ДА СЛУШАТЕ МИЛЕН, ГАЛЕН И СВИЛЕН- ДАВАЙТЕ ...
Палада
16 Май 2004 23:04
Мнения: 518
От: Bulgaria
Най-активният форум по въпроса за анкетата беше този на news.bg.Тук също имаше активност по въпроса, но тя отново беше своевременно критикувана от познати форумни дейци и дори осмивана.Което говори зле за тяхното национално осъзнаване, но това е друга тема.
Наистина последните два дни България се промени изцяло.Митинги, шествия, подписки-всички са на крак в името на справедливостта!!!Наистина прилича на онова незабравимо лято преди 10 години!Моля се накрая и емоциите да са толкова положителни, както тогава...
diego_simeone_14
16 Май 2004 23:14
Мнения: 3,592
От: Bulgaria
Палада ... моме, що за простотии ръсиш ... какви протести те гонят ... шепа люде. Ти знаеш ли какво е протест ... независимо за какво? Във Франция учениците като не са доволни от системата на образованието блокират цял Париж. Когато природозащитници протестират срещу лова на лисици, това се отразява на Лондон и на световните новини. Когато в Италия решат да протестират- прави го цяла Италия ... милиони. В Испания е същото. Ти ми говориш за "Над 500 човека излязоха да протестират пред либийското посолство..." както ми плямпаха по едни новини... бенетейски ли бяха, битиварски ли, все тая. Ако бяха сто, щяха да са "Над 100........".
А сравнението с "незабравимото лято на ..."- това е най- чалгаджийския израз който битува в информационното пространство. Наистина живеем в един попфолк.
Поздравявайте се с масовото гласуване в сайта на арабската телевизия- първосигнални павлови псета...
Палада
16 Май 2004 23:33
Мнения: 518
От: Bulgaria
Диего, не искам да влизам в конфликти с теб...Мисли си, каквото искаш, никой не ти пречи...Щом нямаш желание да помогнеш, добре, никой не те кара...Но не пречи на другите, които са се включили в акцията, да си свършат добре работата...И не става дума за гласуването в сайта-то отдавна свърши...В момента върви акция по изпращането на писма до най-различни световни медии и институции, създават се нови сайтове за медиците, всеки се опитва да помогне с нещо...Така че-добре е, че все пак има и достойни българи наоколо.....
Монтен 1
17 Май 2004 00:18
Мнения: 3,218
От: Bulgaria
Диего и да си прав не си прав, а най-вероятно си седнал.
Случилото се на 14-15 май ще влезе в аналите на Прехода.
И съвсем заслужено. Защото показва, че в Бг се ражда наистина гражданско общество и е добре, че се ражда от най-модерното място - Интернет.
bgtopidiot
17 Май 2004 00:27
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Тва, че влиза у аналите, либийците ще го разберат. А Диего е от спортната рубрика, там у аналите влиза само съдията
peper7
17 Май 2004 07:01
Мнения: 212
От: Bulgaria
Сега,
внимавайте с езика.
Сигурни ли сте, че сестрите УЖАСНО СА СЕ ИЗКЕФИЛИ????? Статията е писанас добра цел, но изглежда все е едно над нея се е трудила "кинокритичката" Анита Димитрова.
Който и да е, малоумник трябва да, че да може да каже за осъден на смърт, че се е изкефил ужасно.
Наскоро в гениалния "Новинар" пък четох статия за Юлиян от Свищов, който загина, спасявайки децата в Лим. Малоумната журналистка беше предала думите на приятелката му (която е плачела в същия този момент) с думите "откровеничи".
Абе, журналисти, да си събирате акъла. За вас човешката драма е само новина, знам, но има и хора, които още четат.
mila zorina
17 Май 2004 08:13
Мнения: 1,360
От: Bulgaria
Каквото и да говорите- анкетата на Ал Джазира вдигна интернет обществото на крак и го накара да забрави всички различия. През тези дни надниквах във всички форуми - навсякъде беше същата еуфория. Всички, които имахме познати зад граница, помолихме за съдействие - отговориха ни с разбиране. Това ако не е солидарност, какво е тогава? За съжаление, направихме атаката, след като бяхме провокирани от арабската телевизия. Не се сетихме да атакуваме първи. Още преди да ги осъдят. Това ще ни тежи на съвестта.
mila zorina
17 Май 2004 08:33
Мнения: 1,360
От: Bulgaria
http://www.ilionstudio.com/~bgmontreal/pet ...dex.php?lang Не е лошо да бъде подкрепена и тази петиция, ако досега не сте го сторили. Колкото повече, толкова по-добре. Вижте, там има българи от цял свят.
mila zorina
17 Май 2004 08:41
Мнения: 1,360
От: Bulgaria
http://www.ilionstudio.com/~bgmontreal/pet ...dex.php?lang=bg Поставам отново, защото не беше излязло цялото
GanTREE
17 Май 2004 11:20
Мнения: 666
От: BulgariaИ аз протестирам.
Артиста
17 Май 2004 11:59
Мнения: 5,204
От: Canada
Абе, дон Диего, що си не дърпаш джойнта?
Глей си ТОТО - то и не дудни за нещо, което не разбираш.
EGATI
17 Май 2004 14:41
Мнения: 3,811
От: Switzerland
У
А Н А Л А
направо протест, , баси идиотите- те затва са Виновни...българи са се пак..
видное..
да напраят 1 анкета- дали знаят тук малоумниците за кво Рипат
интересно е дали ако някоя арабела, земи че зарази с хепатит, с друго /че и с AIDS/ няколко наши , кво го прайваме , а?
нямало доказателства.. големи я буш - ако мислеше така досега да ги е НАСАДАМЧИЛ
ЗВЯР
17 Май 2004 15:01
Мнения: 1,095
От: Bulgaria
Никой тук не разбра пойнта на заглавието:

Грабвайте телата! – някой си изкряска.
И трупове мъртви фръкнаха завчаска...

Добави мнение   Мнения:15 1