Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
България в челната тройка за НАТО
Добави мнение   Мнения:4 1
Анонимен
16 Юни 2001 18:18
Мнения: 13,673
От:
България няма шансове да бъде поканена от НАТО през 2002 г. Още след Пражкия самит беше обявено, че догодина ще се реализира комбинацията Slo-Slo (Словения и Словакия) и евентуално една от Балтийските републики.
Беше казано ясно и недвусмислено, че пактът може да си позволи да приеме най-много още две държави. Може и една от балтийска република да бъде евентуално поканена - макар и с големи компромиси, само за да се поддържа анти-руския дух в останалите две.
След 2002 г. НАТО щяла да има нужда от един дълъг период, в който нови страни няма да се приемат, за да може да адаптира успешно вече приетите 5. В самия пакт са недоволни от "ударното" приемание ан Чехия, Унгария и Полша, от "резултатите на трите държави". Още две страни са максимума, който НАТо може да поеме за това десетилетие
.
За България изобщо не стана дума. Костов пуска такива груби дезинформации изключително с предизборна цел. РЕШЕНО е България да не бъде приета в НАТО в следващите 10 години! България никога няма да бъде член на НАТО. На международната общност й трябва обаче България да върви още малко след наденицата "НАТО+ с изплезен език, за да разруши напълно своята икономика и отбрана под формата на "реформи" и преследване на непосилни и непостижими "критерии", след което с една "операция" от няколко месеца, подобна на "операцията" на албанските rebels, да бъде превърната в територия.

Заглавието "България в челната тройка.." е най-обикновена вестникарска лъжа, с проседесарски уклон. Единствено Иван Костов е заинтересуван да лъже преди изборите, че България е в някаква "челна" група!

А колкото до споменатия Лугър, ако зададете подобен въпрос - от упор, с микрофон в ръка, на кой да е конгресмен или сенатор за шансовете на Монголия да влезе в НАТО, той никога няма да ви отговори с твърдо НЕ. Никога! Те винаги отговарят уклончиво, винаги без срокове и конкретни условия -от съображения за дипломатичност и учтивост, за да поддържат надеждата, за да дразнят Русия, за да използват НАТОвското членство като стръв за глупаците и още маса съображения от подобно качество, без изобщо да им минава през ума, че това някога може да стане.

Прочетете македонската преса за срещите на Трайковски с Робъртсън и Солана през последните 2 години, да видите какви оптимистични перспективи за членството на Македония в НАТО, заради "отговорната позиция на нейното правителство по време на Косовската криза", рисуват техните прес конференции. Аха-аха и ще я приемат! Така беше до февруари т.г. когато се оказа, че заради "етническия конфликт", с който НАТО, естествено, няма нищо общо, за македонското членство в НАТО вече не е уместно да се говори.
.
Прочетете и "Сблъсъка" на Хънтингтън, или поне само 8-ма глава от нея, за да не пишете такива неврели-некипели друг път!

Анонимен
16 Юни 2001 20:36
Мнения: 13,673
От:
Иринке, наистина това ще стане с безценната помощ на Неговото Величество. А драгалевският циганин можеш покойно да му целунеш г.за. Него най-добре ще оцени историята. С тамболов беше убит навремето. Но мисля да не ти натоварвам мозъчната гънка прекомерно, ще ти трябва за утре.
Kanazirev
17 Юни 2001 04:14
Мнения: 1
От: Bulgaria
Irina Z. mi haresva s mashtabite na svoya interes i analiz. Shte se radvam da procheta drugi neini komentari.
Анонимен
17 Юни 2001 17:51
Мнения: 13,673
От:
Mmmmm da, ama ima i edna druga vuzmoznost:
priemaneto v NATO e v goljama usluga na turskija nacionalizum, zashtoto znaete, che NATO ne se burka v rabotite MEZDU strani chlenki (primer: Turcija i Gurcija). osven tova NATO ne dava koi znae kolko osven edna razmita garancija za sigurnost, daze mogat da ni priemat i da ni nakarat da si izplatim ''jesta'' kato ne ni poemat raznoskite po reformite.

Bulgarija veche ne e nezavisima. Eto zashto carja moge bi e realna nadezda, zashtoto toi shte se opita da ne se obvurzva ednostranno sus Zapada, kakto go pravi Kostov.

I neka ne zabravjame kakvo nauchiha Makedoncite i kakvo na nas dano ne ni se nalaga da nauchavame; Kudeto stupi NATO, razmirisva se
Добави мнение   Мнения:4 1