Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Костов отива на избори с роми и турски изселници
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща
otvrat
28 Фев 2005 08:09
Мнения: 22,522
От: South Africa
Чорел Демократи за Гиби България.
shake
28 Фев 2005 08:46
Мнения: 5,773
От: 0
Ако голяма част от българите прочетат това заглавие във в-к СЕГА, Костов няма да влезе в парламента.
Top Gun
28 Фев 2005 09:05
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Ало КОНТРАДЕЗИНФОРМАТОРИТЕ, много е рано за да тиражирате с кого "пише" общи листи Демократи за Силна България!!!! ДСБ е Автентична и ИНТЕЛИГЕНТНА партия и няма да се поддаде на евтини МАНИПУЛАЦИИ!
Графът
28 Фев 2005 09:59
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
Когато не ти достига доста, събираш от където падне.
ДСБ политически представител на...кого? Тия, които ще гласуват за тази партия, могат ли да ми кажат? Хайде, за да не бъдем дезинформирани информирайте ни: партията на Костов е политически представител на..... (само не ми пишете “на народа”)! Демократи роми за силна България – Боже, Боже!
А Доган може ли да ми каже каква дясна партия ще бъде с бедния си електорат?
А десните земеделци на колко хиляди едри земевладелци са представители?
А някой да ми обясни логично на какво основание следващите 4 години в българското народно събрание трябва да бъдат представени изселници (не емигранти!) в Турция?
И изобщо до кога и по каква логика ще продължава двойното гражданство в България?
Иначе всичко е нормално – надбягването продължава. Залагайте!

Редактирано от - Графът на 28/2/2005 г/ 10:03:05

Поморийски
28 Фев 2005 10:28
Мнения: 1,649
От: Bulgaria
А, графе, нямат никакво представителство "нашите" партии . Те старателно заобикалят този въпрос. Защитават собствените си и главно на чичо Самуел и ционистите интереси.
ДСБ представлява Мургавей. Затова се обръща към мургавите за гласове. Ама няма да му гласуват. И към емигриралите турчуляци се обръща. Не помните ли, преди 4 или 5 г. ходи в Бурса и им рече: "Обичам ви!". Сега очаква и те да му дадат някакви гласове. Ама и те няма. Скръб и сиганска наглост.
mamut
28 Фев 2005 10:30
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
цялата статия е една пълна дезинформация.Ще му се на костов. на 26 .2.05 в гр.Шумен се проведе конференция на която се обединиха ДДК , Съюза на балканските турци , Демократична лига и ПДС-т.е. всечки български граждани от турски произход, които не желаят Ахмед Доган и личната му партия ДПС отново да са в парламента. на самата пресконференция на която приствувах съвсем случайно никой от представителите на организациите провели конференция спомена , че ще коалира с костов.Споменаха че на покъсен етап може да обмислят някое предложение за предизобрна или сред изборна коалиция с центриски или десни партии но не и с БСП.Статията във вестника явно е платена от хора на Ахмед , щото ако бяхте чули кави неща говорят за него , същите хора които са гласували за него- просто нямам думи.инетрсно че доста журналисти пристъвуваха , камера на БНТ , а после не беше отразена , или беше отразена така че написаното няма нишо общо с казаното, с представена изкривена информация.на пресконференицията беше казано -обединаваме се за даработим против ДОГАН.и да предложим алтернатива на хората, това най важното от тази конференция., а повесниците чета разни съвсем измислени неща които са пълна дезинформация.
mamut
28 Фев 2005 10:32
Мнения: 4,182
От: Bulgaria
цялата статия е една пълна дезинформация.Ще му се на костов. на 26 .2.05 в гр.Шумен се проведе конференция на която се обединиха ДДК , Съюза на балканските турци , Демократична лига и ПДС-т.е. всички български граждани от турски произход, които не желаят Ахмед Доган и личната му партия ДПС отново да са в парламента. на самата пресконференция на която приствувах, съвсем случайно , никой от представителите на организациите провели конференция НЕ спомена , че ще се коалира с костов.Споменаха че на покъсен етап може да обмислят някое предложение за предизобрна или сред изборна коалиция с центриски или десни партии но не и с БСП.Статията във вестника явно е платена от хора на Ахмед , щото ако бяхте чули кави неща говорят за него , същите хора които са гласували за него- просто нямам думи.инетрсно че доста журналисти пристъвуваха , камера на БНТ , а после не беше отразена , или беше отразена така че написаното няма нишо общо с казаното, с представена изкривена информация.на пресконференицията беше казано -обединаваме се за даработим против ДОГАН.и да предложим алтернатива на хората, това най важното от тази конференция., а повесниците чета разни съвсем измислени неща които са пълна дезинформация.
PeoTaH
28 Фев 2005 10:33
Мнения: 461
От: Antigua and Barbuda
уредихме пенсии на напусналите България, пуснахме новини на турски и разрешихме изучаването на майчин език в училищата

Та костов чии интереси защитава ?
Top Gun
28 Фев 2005 10:33
Мнения: 5,874
От: Bulgaria
Саби дрънкат, завещания се отварят...Придворните графове и маркизи още търсят смисъла на живота - кеф ти в Старо /червено/ кеф ти в младо /пенливо/ нововремско, кеф ти небет шекер...Другите - в дясното Кафене , за сега се точат...Пълен тюрлюгювеч! Само благородството не достига в родната МЕНАЖЕРИЯ! http://forum.skycode.com/img/nuts.gif>(снимка: натиснете тук)
Графът
28 Фев 2005 11:09
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
Top Gun, така си е. Светът се е объркал. Графовете търсят смисъла на живота, братовчедите смисъла на авантата... Кой каквото си избере.
И за да ми помогнете в търсенето, очаквам от Вас отговор на въпроса ми кого представлява ДСБ. Доста внимателно съм преглеждал партийния сайт, но не ми стана ясно. Някои неща, които прочетох там са определено крайно леви...
И понеже силно се набляга на етническия характер на ДПС един допълнителен въпрос към Вас:
Какво е положението по отношение на етническия характер с дъщерната на ДСБ партия Демократи роми за силна България?
Cruella de Vil
28 Фев 2005 12:35
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Графе,
Определено е по-добре за държавата етносите да членуват в различни партии, а не да са отделени в етническа такава. Нормално е, след като са от различни социални групи.
А кого представлява ДСБ предполагам би могло да се разбере от социалния състав на тези, които я подкрепят.
Този въпрос може да се зададе и за всяка друга българска партия.
portal
28 Фев 2005 12:35
Мнения: 420
От: Bulgaria
България Е под чуждо владичество вече 60 години, обаче на нас не ни стига искаме още и още чуждо(наи чужбинското е се по 'убаво). Най големия майтап е че на Народното събрание пише знаете какво, а ние сме пак разединени за това такива тънки сметки на политици с дебели сметки ще минат пак .....
hamer
28 Фев 2005 13:07
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
ГРАФЕ, питш, питаш, но отговор няма да получиш. Твоите въпроси висят вече 15 години без отговор. И ще висят още толкова. А отговорът ти си го знаеш и предполагам, че питаш, за да събудиш нещо и някого.

Според Костов:
"След това Анастасия Мозер паднала на колене на Софиянски, както и Надежда Михайлова на Любен Дилов-син и Слави Трифонов."

Когато политик като Костов смята за един от главните си противници и заплаха шоумена Слави Трифонов и по този начин го прави институция, такъв "политик" буди само съжаление и презрение.
Osa
28 Фев 2005 13:31
Мнения: 349
От: Bulgaria
Вижте една антибългарска партия като ДСБ с какво може да се хвали: "Направихме много за тях, уредихме пенсии на напусналите България, пуснахме новини на турски и разрешихме изучаването на майчин език в училищата".
Може ли такава партия като ДСБ да се грижи и отстоява чисто българските национални интереси, когато тя е превзета отвътре от чужди небългарски елементи.
"В момента ДСБ води разговори с изселническите организации за общи листи, както и с Демократи роми за силна България."
Хора като Иван Костов, които погребват българския национализъм нямат място в българската политика. Не вярвам привържениците му да са от български произход и със здрав разум. Алогично е 4 години кражби и антибългарщина на правителството на СДС и пак някои искат, отново те да ни управляват. В този случай и изобщо, когато разумно същество повтаря грешките си, трезвите му викат глупаво.
Мошенник
28 Фев 2005 13:37
Мнения: 4,376
От: Bulgaria
1997 година(зимата) начело с горе споменатия и цялото ПОЛИТбюро скандираха "НЯМА ДА ВИ ИЗЛЪЖЕМ......", но уви ИЗЛЪГАХАНИ....... !
ЗАТОВА АЗ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ЛЪЖЦИ, макар били и те ПОЛИТИЦИ!
Графът
28 Фев 2005 13:40
Мнения: 4,109
От: Bulgaria
Cruella de Vil, този въпрос го зададох и към други партии тук, в тази тема. Важи за всичките. Не е специално “анти ДСБарски”. Но съгласете се, че определения от рода “Автентична и ИНТЕЛИГЕНТНА партия” си го просят – във форум сме, не на митинг. Същото се отнася и за етническия характер на дъщерната ромска партия – след като е явно етническа не върви някак основното ти оръжие срещу ДПС да бъде точно това.
Кого представлява ДСБ да се предполага от социалния състав на поддръжниците й – това сериозно ли го казвате? Какво, социологическо проучване ли трябва да си поръчам, за да знам какво мога да очаквам от нейно управление?
hamer е прав, отговора аз го знам. Интересува ме друго – защо се срамува (или страхува?) в случая ДСБ да каже чий представител е? И нейните активни поддръжници във форума...

Редактирано от - Графът на 28/2/2005 г/ 13:44:40

патриарх Никифор
28 Фев 2005 13:40
Мнения: 3,571
От: Vatican City
Никой мислещ българин не може да симпатизира на перестроечния Мавър. Защото да симпатизираш на такова явление означава да симпатизираш на руската мафия и нейните финансови подлоги у нас. Не напразно Елена и Мавъра се скъсаха да перат парите на Чорни, да подаряват национални компании на негови авери, да привличат в България "инвеститори" като Окзан и прочие.
Същият този "враг" на Доган- Мавъра - натресе Доган, Весела Драганова и Тошо Пейков на Симеон, като по този начин гарантира интересите на ДПС във властта. Същият този лицемерец, който уж бил "десен" е готов да събуе гащи за Серго при всеки удобен повод, щом последния му обещае власт. Аман от тоталитарни мутанти като Командира!
Пешо Мастиката
28 Фев 2005 14:14
Мнения: 2,018
От: Bulgaria
Плюйте, плюйте!!! Ромите са към 600 000 избиратели - колкото тези на БСП. Това е мъдър ход на Костов. Като вземеме изборите, ще видите.
krass
28 Фев 2005 14:23
Мнения: 1,371
От: Bulgaria
и аз нещо не разбрах :
1. Защо изселници трябва да гласуват, след като са се махнали от БГ.
2. Какво им е дяснтото на циганите и бедните турци от североизточна България.
DAK
28 Фев 2005 14:25
Мнения: 18
От: Finland
Голям купон течал тук ...да плачеш или да се смееш ? Костофф наплю Доган в Парламента, но за още по-голяма парлама тръгна да печели гласовете на сънародницте ни в Турция. От това по-голямо национално предателство не се познава ...само Костофф си знае. Вече се усеща как ще му се отблагодари българския електорат ....
Добави мнение   Мнения:61 Предишна Страница 2 от 3 1 2 3 Следваща