Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Симеон пак с омайни обещания за 800 дни
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:165 « Предишна Страница 9 от 9 7 8 9
Sir_Lanselot
01 Мар 2005 22:40
Мнения: 10,020
От: Bulgaria
Абе ти набоди кебапчето, изпий бирата , па иди гласувай за когото искаш. Можеш и да не гласуваш за никого. Няма да си вземат кебапчето обратно я.
Къде е Незнайко. Незнайкооо! Я налей по една тъмна.
Sir_Lanselot
01 Мар 2005 22:42
Мнения: 10,020
От: Bulgaria
По 5 девственици, ама като отидем в рая. Ако отидем в ада - само люта ракия без мезе.Мъка, докато премине първата глътка.
kaily
01 Мар 2005 22:57
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Баси, че откога в рая сменят насилствено резбата?
paragraph39
05 Мар 2005 02:49
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
КОМЕНТАР
Право на изневяра
Мартин КарбовскиВ Бразилия казват, за осми март жените вече щели официално да бъдат освободени от понятието “порядъчна жена” в един стар закон, който дава право на съпруга да убие жена си, ако я хване в изневяра. Шегобийци тълкуват тази модерна промяна в законите като узаконяване правото на жената да изневерява. И това не е далеч от истината. У нас отдавна е приет един подобен неписан закон, който касае най-паче правото на политиците да изневеряват на електората си.

И те го правят. Няма да давам фрапантни примери – ще дам финия пример на Симеон Скаскобурготски, който, безспорно един успешен премиер, преди време махна родителските надбавки, а днес съвсем културно ги обявява като част от социалната си политика за вбъдеще.
Интересното в случая е, че медиите са изключително нежни към Симеон. Първото изречение в дописките напърва страница е че родителските надбавки “пак” се връщат и то увеличени. Непонятен е толерансът там, където трябва да бъдат задавани въпроси – защо бяха махнати и защо се обявяват преди избори тези надбавки. Какво се случи с прочутата реч от 6-ти април – защо 800-те дни станаха каламбур, а не реалност, защо София е на 64-то място по скъпотия в света, а повечето хора в този град живеят със150 евро и дори са щастливи от това? Никой обаче не задава тези прости въпроси на царя – някак той успя да респектира медиите и тези въпроси днес изглеждат глупави и излишни...
..................................
ЦЕЛИЯТ МАТЕРИАЛ ТУК:
Натиснете тук
http://www.vsekiden.com/news.php?topic=3& id=8311
Добави мнение   Мнения:165 « Предишна Страница 9 от 9 7 8 9