Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
БСП надцака НДСВ с по-щедри обещания
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:136 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »
kaily
01 Мар 2005 23:34
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Е че в тая изкукуригала държава с тия надцаквания прави ли ти вече впечатление нещо?
Shako
01 Мар 2005 23:35
Мнения: 1,638
От: Bulgaria
Те програмите и обещанията добре, ама дали некой ще се престраши да кажи и кой ще ги изпълнява. Досега само Царот се обяви за кандидат министер-председател и един щурав Миро днеска рече, че е мераклия за министер.
Кой ли ша престраши от другите?
Pepunata
02 Мар 2005 00:08
Мнения: 175
От: Bulgaria
*****

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 02/3/2005 г/ 09:43:59

Shako
02 Мар 2005 00:30
Мнения: 1,638
От: Bulgaria
Пепунче, комунягите опапват европейските мангизи за нула време и още ще искат. Тия московски школи са карали за тая работа. Глей кво става в Русия - нефта, злато, диаманти, а народа мре от глад и въшки по Русията. Чак сега един Путин кат нашия Виденов се опитва да направи нещо, ама бая ша са мъчи. Дано успее.
paragraph39
02 Мар 2005 00:38
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Когато НЯМА реална Демокрация, а има "партийно-политически ПОКЕР"- тогава печели този, който НАЙ-ДОБРЕ изБЛЪФИРА !!!
А който НЕ изблъфира в този покер и играе честно и открито- той непременно ГУБИ !!! Но никой НЕ иска да губи, нали!?
Така че, НЕ им се сърдете на българските политически партии, че вече повече от 15 години най-демократично блъфипат ! Сърдете се на себе си- че повече от 15 години най-баламурски им вЕрвате и участвате в тази ИГРА на Демокрация!
donangel
02 Мар 2005 00:42
Мнения: 571
От: Bulgaria
Ето ги - печелят изборите и осъществяват казаното - България фалира след една година - линч и затвор.
Антибиотик, като пишеш тези неща - вярваш ли си?!
Според мен е пълна утопия някой да си мисли, че скоро ще видим осъден политик в България. Кажи ми - не фалира ли държавата още 1996/97-ма? Не стигна ли (близко до) дъното средностатистическия българин тогава? Не излезе ли по улиците? Не запали ли НС?!
И какво - да си видял осъден социалист/комунист? Защото аз не съм виждал.
Да ти кажа още нещо - комунягите ЩЕ спечелят тези избори. Друг е въпроса с колко реални гласове (като чиста бройка). Процентът им обаче ще е по-висок, отколкото на нас, нормалните хора, ни се иска!
Моята надежда е след като ги спечелят - да не съсипят постигнатото до сега. Защото са способни, ох колко са способни те... и приятелите им мутри и бивши величия и техните изчадия!
СветлоПиво
02 Мар 2005 00:59
Мнения: 8,839
От: Canada
Добре поне че раздаването на щедри обещания е безрлатно. Иначе представете си такси, комисионни, ДДС, транспорти разходи и здравни осигуровки....
хунвейбин
02 Мар 2005 01:16
Мнения: 9,895
От: Bulgaria
Днешните НДСВейци-вече държат байрака.И носят жълтия потник-на най долнопровни лъжци.
По три причини.
Първата.Прикриха разграбването на България.
Втората.Ограбиха колкото предишните и дори повече.
Третата.Удвойха външния дълг и направиха катастрофален вътрешния.

Резултатите са плачевни.Самият финансов министър призна около 2, 5 % е реалното подобряване на стандарта.Това са няколко мижави лева.
Истинското им постижение е , че превърнаха България в бананова държава.
Не се самообявявайте за нормални.При тази изключителна ненормалност.
Затова и подвиквате като селски пъдари и нито един факт не посочвате.
Т_Живков
02 Мар 2005 01:23
Мнения: 5,459
От: Bulgaria
Антибиотиците - само по лекарско предписание! Чичо докторе, смени рецептата, че тоя форумния е вече изветрел...Па изветрел е я - почна да бърка 1989 с 1919 година...
starija hush
02 Мар 2005 01:26
Мнения: 5,041
От: United States
Абе и моя хуи обе6тава 4е 6те и купи обувки докато ебе а после закаквo са ти обувки.....
Фрида
02 Мар 2005 01:48
Мнения: 971
От: Bulgaria
Ау изчервих се... ма как може такива работи?... Хъш-шшшшшшшшшшшшшш
Фрида
02 Мар 2005 01:55
Мнения: 971
От: Bulgaria
във форума има дами...все пак...
TJ
02 Мар 2005 02:32
Мнения: 660
От: Bulgaria
Има и огромен брой коментари на предизборна агитация от пасивни цифри, преразпределящи БВП с минимална тенденция на нарастване
Ebisu-Odaiba
02 Мар 2005 03:35
Мнения: 865
От: Japan
Недоразумения, панаири, недоразумения, панаири...


Най-екзотичното предложение е на всеки гражданин годишно да му възстановят по 100 лв. срещу представена касова бележка за купени храни - хляб, мляко и месо.


Единствените ми касови бележки над 100 лв. са тези за парното. За хляб, мляко, месо са десетки пъти по-малки... максимум по 5 лева на една бележка...


Масларова обясни ... два варианта за повишаване на доходите е подготвила БСП - реалистичен и песимистичен. Според реалистичния през 2006 г. ... При оптимистичния вариант ...


И така, последно, какви са вариантите: реалистичен и песимистичен, реалистичен и оптимистичен или песимистичен и песимистичен?
Humpty_Dumpty
02 Мар 2005 04:12
Мнения: 214
От:
"Шоково повишаване на всички заплати обаче ще има едва при влизането на България в ЕС."
Нагло, а?
booklearned
02 Мар 2005 04:48
Мнения: 2,529
От: United States
Тия апаши да не би да са решили да върнат малко от награбеното през тия 50години, за да могат да откраднат още повече, ако дойдат на власт отново
Белами
02 Мар 2005 05:17
Мнения: 372
От: Bulgaria
Тъпанарите не искат да признаят, че най-отмереното и балансираното правителство е сегашното и именно то ще въведе България в Европа.

Антибиотик
-----------------------

starija hush,
Има една руска поговорка, съзвучна с написаното от теб, а именно:
"Кода х..й твёрдый - характер мягкий, когда х.й мягкий - характер твёрдый!"
Те ухажват избирателите и се дървят. След като ни омаят да гласуваме за тях, т.е. прекарат през брачното ложе, характерът им веднага се променя, започват да страдат от някои много характерни за политиците болести като амнезия (забравят предизборните си обещания) и корупция (започват да събират - Не е културно да се каже крадат, нали?) - "Бели народни пари за черни, когато им измъкнат кокала, дни!"


Редактирано от - Белами на 02/3/2005 г/ 05:22:22

Шуши*
02 Мар 2005 07:26
Мнения: 120
От: Bulgaria
"Най-екзотичното предложение е на всеки гражданин годишно да му възстановят по 100 лв. срещу представена касова бележка за купени храни - хляб, мляко и месо."


Хич не е екзотично даже. В Америка от облагаемия с данък доход може да се приспадне sale tax (ДДС) за направените през годината покупки, а ако не пазиш квитанциите може да избереш стандартна сума за намаление, която зависи от щата, дохода на семейството и броя на членовете на семейството. Към тази стандартна сума, за която се приема, че е за храна, можеш да прибавиш и ДДС-то за други по-големи покупки като кола или яхта. За справка виж http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p600.pdf

Редактирано от - Шуши* на 02/3/2005 г/ 07:32:33

Белами
02 Мар 2005 07:42
Мнения: 372
От: Bulgaria
Още през 1956 г, , когато свикаха Априлския пленум на 1-ви април, и избраха Правешкя хитрец Тато, си помислих - явно възможностите да ни работят с тоягата намаляват и сега избраха първоаприлски този хитрец да ни будалка. И той зазвърза голямата торба с опашатите комунистически лъжи!
На всеки 5 години свикваха конгреси на БКП и приемаха Тезиси за петилетния план. Тато винаги докладваше тезисите и ги разясняваше:"Другари и другарки, тези сите, и показваше равните - ще работят, тези сите и показваше по-равните (правоимащите) - ще ядат!
И народът се радваше и издигаше лозунги:
"В чест на IХ-тия Конгрес на БКП - във всеки дом говедо!", или пък
"В чест на X-тия Конгрес на БКП - големи яйца!"
Пред трудовите колективи Партията поставяше задачата: "Да изпълним и преизпълним петилетката в съкратени срокове - за 3 години!". Всеки трудов колектив поемаше обещание и започваше да го изпълнява.
"Социализмът е отчетност, отчетност и пак отчетност!" - казваше Ленин.
И започваше отчитането на преизпълнението, като се имаше предвид, че "Хартията може всичко да понесе!". Голямото надлъгване завърщваше, когато определяха "Колектив -първенец в социалистическото съревнование" и му връчваха пеходното знаме. След това излъчваха бригади за комунистически труд, а те излъчваха ударници и герои на социалистическия труд. Връчваха им одени и те ставаха удареници и рогоносци, извинете ударници и орденоносци. Излъчваха и лауреати, заслужили деятели и т.н.
И се движехме напред към светлото комунистическо бъдеще, което щеше да промени лозунга:"От всекиго според способностите, всекиму според труда!" на "От всекиго според способностите, всекиму според потребностите!" . Попътно преодолявахме най-различни върхове, като последователно построихме материалмо-техническите бази (МТБ) на: социалистическото, на развитото социалистическо и на зрялото социалистическо общество. Съвсем се приближихме до заветната цел - строителството на комунизма. Обявено бе, че социализмът е победил окончателно и безвъзвратно в ГДР, Унгария и ЧССР, а СССР е страната на разгърнатото сроителство на комунизма. За доказване на лъжите използвахме Стъкмистиката, извинете Статистиката, която подготвяше такива данни, каквито искаха другарите от ЦК. Кого лъжеха? Те трябваше да докажат пред света предимствата на социализма. За съжаление, той нямаше никакви предимства и всеки умен човек го виждаше, така че другарите лъжеха наивниците и себе си!
Да, но на лъжата краката са къси - дойде 1989 г. Тато видя колко нагло крадат другарите от Политбюро и се уплаши, че после хората от него ще поискат сметка за взетите 10 млрд заеми и 10-те млрд. изнесени от България и внесени в личните сметки зад граница на тези чафути. Той се появи по TV и обръщайки джобовете си се обърна към тях с думите: ""Аз нямам пари, другари! Парите са у вас, другари!". Така той искаше да насочи вниманието на хората към крадците - нека знаят кои са крадците и от кого да търсят сметка, но народът беше дотолкова заблуден и с промит мозък, че не го разбра!
Тогава Тато реши да постави крадците на мястото им, но те се оказаха по хитри и по-бързи и го изработиха така, че той остана с отворена уста и увиснало чене!
После много от тях се покриха в чужбина, а други като Петър Младенов, Андрей Карлович, Александър Лилов, Георги Атанасови др, останаха за да продължат да управляват и грабят докато могат, защото на политическия хоризонт се бяха появили нови гладни въшки - СДС. Въпреки, че хората знаеха историята на въшливия ром Асан, дето приятелят му Боце му казал:"Асане, махни тези въшки. Нима не ти смучат кръвта?" Асан му отговорил:"Нека си стоят, защото вече са се насмукали. Ако ги махна други ще дойдат по гладни!". Въшките о СДС се бояха най-много да не се върне царя и да не им остане време да се насмучат и те.. Затова се обявиха за по-върли републиканци дори от селяните от БЗНС и заедно с бившите комунисти скалъпиха недоносче, което нарекоха Конституция на Република България! Приложиха максимум усилия да попречат на ц.Симеон да се върне в България, а след като не успяха - да му попречат да участва в изборите. И в това не успяха и този път мангалът Костов остана в позата на Тато, когато го свалиха! Въшките не можаха да осмислят това което стана и обявиха народа за тъп.
Впрочем, периодът на управлението на прасетата и големите лъжи и обещания свърши и те трябваше да се помъчат да разберат това и да се примирят, защото стопанинът се върна.

Литература; Дж.Оруел "Фермата на животните"

Редактирано от - Белами на 02/3/2005 г/ 07:53:25

Стремски
02 Мар 2005 07:53
Мнения: 545
От: Bulgaria
Обещания къща не правят. Нито я разтурват. Става въпрос за предизборно "наддаване" и "надлъгване" пред и на изпосталелия български народец, който т.н. политици през последните петнадесетина години го направиха разноглед от обещания за "светло демократично бъдеще". Лично аз вече на никого не вярвям, абсолютно на никого. Той, българския народец, май вече при тази циганска и турска раждаемост у нас, чуждоземната експанзия по нашите земи и свирепата емиграция на запад и зад океана, българите след някоя и друга година ще станат малцинство в досегашната си държавица. Жална ни майка "юнашка"!
Добави мнение   Мнения:136 Предишна Страница 2 от 7 1 2 3 4 Следваща »