Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Управлението като музициране
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:457 « Предишна Страница 20 от 23 18 19 20 21 22 Следваща »
Doctora
06 Мар 2005 21:30
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Той за това Герман свърши трагично
Simplified Solutions
06 Мар 2005 21:30
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
bgtopidiot
06 Мар 2005 21:32
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
тука май имаше и оперни певци, спецове по тази тема от другата страна на Атлантика, ама се дразнеха от нашите анализи
Сибила
06 Мар 2005 21:37
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Манрико, яз и след повече чашки съм вадила малък шлем с 14 точки, обаче не при описания от мен случай.
Това ми се е случвало един-единствен път, с невероятно разпределение, сичките оньори в коза, невероятна дължина на два фита и два шикана, скуиз, скуиз до припадък представяш ли си къф запис направихме, при задължение на противника за манш?
А?
Още го помня, това е като да полетиш в небесата, неочаквано и като в сън, напук на всякаква реалност на правилата.
bgtopidiot
06 Мар 2005 21:40
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Ваше Прорицателство, това си е направо за Гинес
Doctora
06 Мар 2005 21:40
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Отлитам.
Ще гледам нов руски боевик: Личный номер. И новия Крал Артур.
Успешна седмица на всички!

Редактирано от - Doctora на 06/3/2005 г/ 21:41:56

Simplified Solutions
06 Мар 2005 21:41
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Колко да са? Веднага носим! Поне тва можем.

Редактирано от - Simplified Solutions на 06/3/2005 г/ 21:42:34

bgtopidiot
06 Мар 2005 21:41
Мнения: 11,702
От: Bulgaria
Лек полет. Аз ще си пусна Ронин. разбрах, че го давали вече днес, та се подсетих.
Doctora
06 Мар 2005 21:43
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Класика
Сибила
06 Мар 2005 21:43
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Направо, Ваше Топовие.
По скоро прилича на теоретична възможност, но се случи на практика, вервайте ми.
Simplified Solutions
06 Мар 2005 21:44
Мнения: 35,462
От: Bulgaria
Доходен и безавариен.
paragraph39
06 Мар 2005 22:02
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Китай отвръща на удара
Пресслужбата на Държавния съвет на КНР изготвя доклад за нарушенията на човешките права в САЩ през 2004 г, съобщи "Интерфакс". Това е отговора на Пекин на доклада за спазването на човешките права в света през 2004 г., който Държавният департамент на САЩ изготви, и в който сериозно бяха критикувани няколко държави в това число и Китай. В китайският доклад, който ще бъде публикуван днес, се обръща внимание на агресивните действия на Вашингтон спрямо други държави и на издевателствата над военнопленниците. Констатирани са още нарушения в правата и свободите на американските граждани, както и наличие на расова дискриминация в САЩ.Според официален представител на външно министерство на Китай, в ежегодния доклад на Държавния департамент на САЩ за спазването на човешките права, по адрес на Китай са отправени "безпочвени обвинения" и не е отчетен напредъка, който страната е направила в тази сфера.
На доклада отреагира и "Ю Ес Хюмън райтс нетуърк", сдружение от повече от 160 правозащитни организаци в САЩ. Те изпратиха писмо до Буш, в което обвиняват Белия дом и Държавния департамент в лицемерие относно въпросният документ.
Монтен 1
06 Мар 2005 22:06
Мнения: 3,218
От: Bulgaria
Брагодаря пара-Графе за инфото,
ей сега Конфуций ще покаже на ЧичоСамСамотен що е това деконструкция на тема "нарушаване на човешки права":
-
Изборът на Буш за президент е 1-вото нарушаване на човешките права в US
paragraph39
06 Мар 2005 22:25
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
МОНТЕН 1,
НЯМА ЗАЩО/да ми благодариш/!
ТУК сме, защото ПОВЕЧЕТО тук сме INFOманиаци!!! Сиреч, може би, сме "ИНФОМАНИ", вместо да сме "НИМФОМАНИ" ?!? Важното е : да е УДОВОЛСТВИЕ!!! И за да е, трябва да има РАЗЛИЧНА информация- от различни източници и различни гледни точки!!! Информацията е като Здравето- ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ Е ВИНАГИ ПО-ДОБРЕ!!!
Ето /ти/ още :
..........................
Нежен взлом

Разликата между блондинките и велможите

Веселин Стоянов

На 5 март ще проверяват интелигентността на нацията. Сред фокус групите, както е модерно днес да се казва, са блондинки, таксиметрови шофьори, спортисти, студенти и журналисти.
Дето се вика, все стълбове на обществото. Не иронизирам, защото това са хора, които изкарват насъщния и оценките си само и единствено със своя труд.
Единствено блондинките се радват на популярност, за която нямат лична заслуга, но така е и с политиците.
За което иде реч...
Тъкмо днес, на 3 март, имаме жив пример.
"Н.В. Цар Симеон II, министър - председател на българите", както го нарича Старозагорския митрополит Галактион, ще посети Храм-паметник "Рождество Христово" в град Шипка, за да го подари официално на Българската православна църква.
Не е ли мила проява на свръхинтелигентност да подариш нещо, което 100 години е принадлежало на държавата? Просто и ефективно, като малък демонстрационен проект. Правиш въпросния храм-паметник от "публична държавна" в "частна държавна" собственост и го подаряваш. Заедно с цялото му богатство от икони, златна църковна утвар, обковани в злато църковни книги и прочие. Заедно с всичките 185 хиляди туристи годишно.
И печелиш лична популярност на баща на народа и църквата!
Още един пример, само че от преди седмица, когато ДУМА публикува материал за това как местният партиен лидер Иван Гороломов се изживява, като брокер на партийни имоти в Казанлък. Използваш поста си председател на БСП в града и продаваш и препродаваш най-светлия паметник от чистите времена на "чучулигите", както са наричали първите социалисти.
От което печелиш лична популярност в средите на местните прекупвачи!
Да говорим ли за гаража на Надето, апартаментите на Абрашев, Церовски и... името им е легион.
Е, питам аз, защо палавите и нежните блондинки ще се потят над заплетени въпроси, които с лекота биха решили местни политици и държавни величия?
Който може с лекота да "подарява" имоти, които не са негови, той може всичко. Най-вече няма да се поколебае да развее страшната червена кърпа, като във финала на разказа "Шибил". Така ще още веднъж ще покаже, че в страната на българите вирее най-вече дебелокожието и безочието.
Именно те убиват любовта между красивата Рада и митичния Шибил - любов, която българският народен дух би искал да остане жива, защото с такава любов се живее по-чисто и по-честно.
Прочие, точно такава любов изпитваха всички онези, които загинаха на "онзи връх чутовен", където днес Царя и местните велможи пак няма да се качат, заети да размахват червените кърпи на тепигьозлъка.
Което, всъщност, си е големият изпит на нацията!

03.03.2005
Монтен 1
06 Мар 2005 23:12
Мнения: 3,218
От: Bulgaria
Графе,
а не допускаш ли индивиди с двойна мания - инфо + нимфо?
Щото аз при Кант съм чел, че СИНТЕЗАТА е най-ценното човешко качество - независимо дали е априорна или апостериорна - в случая е апостериорна.
-
РР
Апропо, ти как пишеш цели думи с главни букви - чрез Caps lock или с малък пръст задържан на Shift, а останалите танцуват по клавишите?
Просто любопитство - прости
paragraph39
07 Мар 2005 01:03
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
МОНТЕН 1,
/:/ "...Параграфе, ...Апропо, ти как пишеш цели думи с главни букви - чрез Caps lock или с малък пръст задържан на Shift, а останалите танцуват по клавишите?
..................
ПИША С ЖЕЛАНИЕ, С ТРУД И ПОСТОЯНСТВО, И С МАЛКО МЪКА- с палеца на левия ми крак натискам Shift !!! НЕ си ли личи, бе?!?
Монтен 1
07 Мар 2005 01:15
Мнения: 3,218
От: Bulgaria
ПараГрафе,
направо ме просветли
Аз си знаех, но друго си е да си припомня - един анамнезис чрез теб не е излишен
Нели.
07 Мар 2005 03:08
Мнения: 609
От: Bulgaria
Някои съображения:

1. По повод на Кристо. Мнението ми клони към това на Круела. Искреното нежелание на Кристо да общува на български и с българи се дължи най-вероятно на спомените му от 60-те години (подкрепяни активно и след това) и полицейската ни държава управлявана от ДС. Предполагам, че се е наслушал на епитети "безродник", "предател" (от хора с душевно излъчване на нашите форумни "родници) и в един момент е решил, че е безмислено да общува с нашата държава и хора.

Лъжа е, че проектите му са финансирани само от Жан-Клод. Да, в началото тя е имала наистина повече пари от него, но в дуото Жан-Клод - Кристо двамата са абсолютно равностойни. Тя е мениджъра, а той изпълнителя. Той е погълнат от царството на идеите си, тя организира най-добрата им продажба. Последният им проект, "The Gates", е финансиран изцяло от тях и преди всичко от продажба на картини и скици на самия Кристо. В Ню Йорк не е тайна, че хора като кмета Блумберг са купували картини на Кристо за половин милион. Това, че той не обича медиите и общуването с тях не го прави "парцал" (както неудачно го нарече прочут форумен родник).

Смятам, че е грозно да се говорят простащини за човек като Кристо - единственият световно известен български худоижник, човек, накарал нюйоркчани да говорят от седмици наред за България. На мене също ми е неприятно, че Кристо не държи на българския си произход, но в крайна сметка, дето вика нашия Граци - "кои сте вие, че да му държите сметка?". Този живот е негов, постиженията му са неоспорими (независимо дали ги харесвате естетически или не), знаете ли какво е на душата му? На всеки може да издържа простащината на хора като Разпутин и Перчемлиев.

И последно, по повод несмисленото изказване, че Кристо не бил българин, щото за да си българин било нужно да се самоопределиш като такъв. Не говорете на аба, прочетете конституцията на собствената си държава. Кристо е български гражданин по рождение и никой не може да му отнеме това по никакъв повод. Единственият начин е той да подаде официална молба да бъде освободен от българско гражданство, да плати съответната такса и да получи документ. До днес не ми е известно да е подавал подобна молба, ерго, той е български гражданин. По българското законодателство той има законно право и на двойно гражданство.
*
2. Другарката Поптодорова се издига в очите ми, ако наистина е "гласувала за лустрацията". Ако се въздържа от нервни речи и продължава дейността си в тази вярна посока мога дори да й ръкопляскам. В този форум не веднъж е обяснявано, че лустрацията не е саморазправа с неудобни хора, а забрана за заемане на високи държавни, медийни, финансови, образователни позиции от служители и доносници на ДС. Сред талаша на една глуповата статия на "група за анализ" от бивши ченгета вчера прочетох нещо много вярно - ако поне един от някогашните доносници имаше смелостта да застане пред телевизията и да разкаже какво точно е правил, напрежението в обществото веднага щеше да спадне. Но те не го правят - те са били мръсници, облагодетелстващи се някога от доносите си, и продължават да са мръсници като се натискат за високи държавни и обществени постове и днес. Готови са на компромиси, тях ги шантажират, държавата ни се гърчи от идиотизмите им, но те продължават да стоят начело. Кому е нужно това? Мисля, че не е нужно дори на... Перчемлиев.
*
3.Трябваше ни над две години и половина (от 28 август 2002), за да стигнем до простата истина, че в този форум не бива да се толерира простащината, клеветата и всекидневното изнасяне на лични данни. Без да коментирам някои спорни изказвания по този въпрос, искам отново да обърна внимание на нравствената страна на това да преследваш, заливаш с помия и лъжи хора, чиито имена се знаят не по тяхна вина. Като оставим настрана факта на отварянето и съществуването на десетки и десетки теми като "Кои са Ф. и Н.", чисто човешко изумление (и досега) изпитвам от медицинския факт (това няма как да се нарече по друг начин) да вървиш години наред, ден след ден, постинг след постинг "по петите" (благодаря за отбелязването на факта, бот) на двама човека и да говориш мръсотии и лъжи за тях и за децата им. Разбирам, че в този случай е смешно да се говори за достойнство и чест, и все пак настоявам да се помисли върху факта, че група анонимни форумци - било то №5 с десетките му никове, или бастарда - също с десетките му никове имат нахалството да изнасят всекидневно данни за мен (сакън някой нов форумец да не пропусне информацията), да ме обсъждат като на пазара, да грубиянстват и лъжат. И всичко това под анонимно прикритие. Като сте толкова бабаити, защо Разпутин, №5, бастардо или Маркс (има и други) не излезете с реалните си имена и телефони и не ми повторите лъжите си в реален образ? Защото сте подлеци и мръсници.

Защо 99 може да лъже в тази тема (и лъжата му все още да стои), че Фичо бил уж от ДС, но няма достойнството да си даде името, за да изясним защо пуска гнусни лъжи на обществено място? Отговорът е еднозначен - защото е подлец и целият му живот вероятно е преминал в това амплоа. Вероятно не може да живее по друг начин.
*
4.И като говорим за лъжи - искам да отбележа, че ако никът Мето от интернето в този постинг :

два-три примера на интернетно родомразие – например от чичето, което написа, че българинът имал вродена низост

визира чичо Фичо, това е опашата лъжа. Никъде Фичо не е писал подобно нещо и ако Мето не цитира постинг на Фичо, смятам, че е поредния анонимен форумен лъжец. За всички познаващи статиите и постингите на Фичо е повече от очевидно, че той е нещо обратно на "родомразец". Аз съм от хората които смятат, че обичта към Родината не означава непременно хвалби (как си по-по-най от всички в света), а е по-скоро желание за самоусъвършенстване и подобряване на нравите в държавата в която си се родил.

С голям интерес бих погледнала чадата на всички самозвани родолюбци и "родници". Днес (неделя) в българското консулство в Ню Йорк 12 български дечица показаха какво може да се научи на български само за 2 месеца. Едно хубаво тъничко девойче от Лонг Айланд каза без запъване "Жив е той, жив е" и обра овациите на публиката. Наистина съм любопитна как ще кажат това стихотворение децата на Разпутин, Перчемлиев, №5. Родолюбието е нещо неизмеримо лично, то е всекидневното ти усилие да предадеш нещо от своя детски свят на децата си. Аз съм повече от уверена, че момиченцето от Лонг Айланд, или децата на Фичо и Нели, имат далеч повече потенциал да приличат на българските възрожденци от децата на хора като бастард. Това, разбира се, е мое мнение, но имам основания да го вярвам. Виждам родителите и това, което посяват в детските души.
*
Приятна вечер и сутрин


Редактирано от - Нели. на 07/3/2005 г/ 17:26:22

Нели.
07 Мар 2005 03:24
Мнения: 609
От: Bulgaria
Монтен, благодаря за "чрез Caps lock или с малък пръст задържан на Shift, а останалите танцуват по клавишите". Искрено ме развесели.
*
Присъединявам се към широката усмивка на Ораклето по повод на:

One can say that for Uncle Ficho also.

Това е от брилянтната серия "нарочно не придумаешь" на "anyways" и "Разпети петък на 23 декември".
*
Не мога да не отбележа и това проникновение, без коментар:


Г-н модераторе, аз винаги съм харесвала Комба, защото той е изключителен литератор. Той е мое лично пристрастие.

Редактирано от - Нели. на 07/3/2005 г/ 03:25:19

Сибила
07 Мар 2005 03:46
Мнения: 15,613
От: Bulgaria
Човек гледа филми, чете, превежда и преди да се топне, накрая, в предръдките на Морфея, за последно фърля едно око на управлението като музициране. То е тънка работа, затва.
Една стара досада го обзема, нещо забравено, един забравен игнор срещу балоните пълни с хелий и реещи се в небесата на упоритата глупост , старо биле срещу стара досада.

Г-н модераторе, пуснете псето под масата, то ще ви се качи на миндера, и още - подайте на някой от неразумните пръст - ще ви отхапят ръката.
Това вече сме го преживявали - за малко да унищожи форума ни.
Баланс требе да има, г-н модераторе.
Като резнете едната глава на мониторската хидра, резвайте и другата. Не, че ще се свършат, ама ще понамаляват.
Па най-накрая ги запалете като един Херакъл.
Той бил полу-човек, полу-бог и син на самия Зевс, ама и нему се наложило да се доказва, изпълнявайки предреченото от съдбата.

Редактирано от - Сибила на 07/3/2005 г/ 04:35:53

Добави мнение   Мнения:457 « Предишна Страница 20 от 23 18 19 20 21 22 Следваща »