Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Какво да се прави
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:97 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
Старшината
10 Мар 2005 13:05
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Кис- кис .... Докторе, сериозно ли говориш, бре:
- Пенсионните експерименти - върху мишки ...
- Ценовите, приватизационните и пр. - тоже върху мишки ...
- За демократическите, царските, и пр. и тн. - върху слепи мишки ....
Язък ти за швеТския опит ....
Doctora
10 Мар 2005 13:10
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Старшинка,
кискай се колкото искаш.И ти си, като всички нас експериментална мишка.
Поздрав с една стара песен "Осем милиона мишлета", помниш ли я?


P.S. И чети внимателно. ШвейцарТски.Не ШвеТски.

Редактирано от - Doctora на 10/3/2005 г/ 13:12:02

bot-il
10 Мар 2005 13:20
Мнения: 169
От: Bulgaria
Автора пита "Какво да се прави" без три точки, явно не е чел Чернишевски и аз отговарям ами нищо, пишете си и вадете пари, белки станете богати и тогава ще разберете, но го няма Марксчо с ++ да му каже, че требе революшън, но няма кандидат освободители, а само каубои с "приятелска стрелба"...
Отец Изклатион
10 Мар 2005 13:27
Мнения: 254
От: Guatemala
Здрасти Крю. Онзи ден се погнусих от чикиджиите на първа страница, дето бълбукаха в океан от слуз, гной и жлъчка, избълвана от самите тех. Да се лекуват за сметка на нечия трагична смърт е показателно за психостатуса им, който от своя страна е непроменяем. Това го знам много добре, но то не ми попречи да напсувам неколко конкретни болни, което според плаващите правила беше преценено като недопустимо. В крайна сметка, може спокойно да се направи извод за предпочитанията на редакцията и длъжностните лица - да се псува българската армия и да се нарича загинал български войник убиец не е санкционирано, да се пише и препоства на руски цел ден също, но една нормална гневна реакция биде изтълкувана като посегателство връз добрите нрави в тоя форум. Аз затуй и все по-рядко се вясвам. Все пак тук наистина съм на гости и явно трябва да се съобразявам с вкуса на домакините. Щом те насърчават подобен език, като този на ония лица, аз или трябва да им импонирам или да бъда натирен за три или там колкото дни бяха. То да бях само аз иди дойди.
ЗВЯР
10 Мар 2005 13:32
Мнения: 1,095
От: Bulgaria
Я па тоа...
Че ти малко ли пцува тогава?
Параграфа помниш ли кво му думаше?
Сега кво се правиш на дръж ми шапката?
Отец Изклатион
10 Мар 2005 13:37
Мнения: 254
От: Guatemala
Изобщо не се правя на агънце и изобщо не отричам, че съм пцувал. Ами според мен, беше много, ама много малко. И бих казал сдържано, особено с оглед цялостното му творчество. Но в тоя ден наистина параграфа не беше толкова дразнещ, но просто пръв се върза. Даже ми се искаше и некои други индивиди да откликнат на на моя отклик, ама може би беше късно.
Cruella de Vil
10 Мар 2005 13:41
Мнения: 18,747
От: Bulgaria
Е, Каруцар,
Ма и ти го давай по-кротко.
Нали знаеш - спори се с възпитани, добронамерени събеседници.
Старшината
10 Мар 2005 13:41
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Ха-ха-хааааа .... Видиш ли какво се прихваща от "кравата" ...
Мишле съм, разбира се. И сега ще кажа една миша хитринка: "Майната им на граничарите - га кравите станат по красиви от жените, значи си в швецарско". Ааааа - где беше централата на La Roche
Отец Изклатион
10 Мар 2005 13:57
Мнения: 254
От: Guatemala
Крю, ама аз не съм спорил, нито съм имал такова намерение. Просто реагирах гневно. Все пак с оглед проявите и изказванията на определен кръг същества, мисля, че съм като айсберг спокоен, понеже това ми е трета или четвърта по-чепата реакция във форумната ми история. Аз ако реагирах на половината от безумията, требваше непрекъснато да съм баннат.
Gan(ю)гоТрий
10 Мар 2005 14:09
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Док браво! Науката си казва думата. Ако бяха експериментирали прочутия ПРЕХУД върху мишки, половината нямаше да са живи!
Пейчо Пеев
10 Мар 2005 14:15
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Doctora, много съм търсил "Осем милиона мишлета" и "Последен валс" за запис, но изчезнаха вдън земя, неоткриваеми. Знаеш ли нещо
олезатвориочички
10 Мар 2005 14:44
Мнения: 1,759
От: Turkmenistan
Добра статия. Форумен вой по навик. Щеше да е класическа картинка, ако и останалите статии бяха толкова добри.
Бесен
10 Мар 2005 14:50
Мнения: 127
От: Bulgaria

Позвънил един хамериканец на телефона за връзка с извънземни.След като чул няколко пъти сигнала "свободно" за най-голямо учудване отсреща някой вдигнал телефона. - Ало, кой се обажда?- казал хамериканеца. - Ще ви кажем когато му дойде времето!-отговорили отсреща. - Ама Вие наистина ли сте извънземни?-попитал отново сащисания хамериканец. - Вервайте ми - по тоя въпрос трЕбва да се подхожда по един спокоен и разумен начин. Не трЕбва да правим сензации от тия неща- отговорил гласът. ))))
Sir_Lanselot
10 Мар 2005 14:58
Мнения: 10,020
От: Bulgaria

Камбуров,
Единствено нормалната ти и спасителна формация може да бъде някаква алтернатива при условие че се откаже от БКП на Паунов, а не да я пробутва за да поддържа носталгични нагласи. Но ако го направи, естествено няма да може да премине 4% бариера. Ще получи колкото партийката на Кръстьо Пастухов едно време - 1-2 депутата.
Пък и основният виновник за разгрома на държавата е именно тая твоя алтернатива. В резултат от планирания от нея преход, целящ основно да барикадира номенклатурата в качеството и на новите капиталисти и да превърне населението в просяци.
И за какви идеи говориш драги? Кой да ги генерира? Хора, чието съзнание е ангажирано единствено в това да дебнат за някой компромат?
hamer
10 Мар 2005 15:02
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Ти си този, от когото тя очаква да възпроизвеждаш статуквото, да не протестираш и да гласуваш все едно за кого. Все едно, тъй като гласът ти все ще отиде в полза на формация, която отдавна не представлява философия, идеология или дори политика, а определени клиенти и групировки, повече или по-малко скрити финансово-икономически интереси. Тъй че гласът ти винаги отива за самите приватизирани политически елити.

ДЕВИЛ, за втория ти постинг
milcho
10 Мар 2005 16:43
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Наложения ми от модератора седмичен фризер цикъл, незнайно защо, най-сетне свърши и пак съм тук. Добра статия е написал младока, но мисля, че тя е само тезис, от всяко второ изречение може да пише статии до края на прехода. Най ми хареса обаче едно изречение:"държавата е разпределителна станция между европейските фондове и частните влогове" от това изречение може да направи докторат. А как политическите партии завоалират желанието си да бъдат стрелочници на тази гара България Алеко Константинов ряпа да яде. Дерзайте: началник гара, първи стрелочник, втори стрелочник, ама както я карате, тя гарата става вече еднопосочна... и то пък една гара.
Отец Изклатион
10 Мар 2005 16:55
Мнения: 254
От: Guatemala
Гара разпределителна за парите идващи от европейските фондове към частни влогове, ако ме питаш е най-неграмотното и профанско нещо в тая статия. Тъкмо наопаки. Уви много от тези пари висят по сметки в банки, но не частни влогове, щото не се спазват формални процедури и правила както от страна на държавата, така и от страна на мераклии за бенефициенти (най-вече) и то най-вече от незнание как да кандидатства, кви проекти да пишат и т.н. А целта на тези пари е да стимулират растежа, т.е. неминуемо следва да влезнат в нечии джобове или сметки. Нормално е индивида да се стреми към печалба. държавата не може да усвои и средства за големите инфраструктурни проекти в достатъчна степен. И ако усвои е нормално изпълнители и подизпълнителида калкулират печалба Така е по целия свят. В България най-много се разпределят (или краднат) пари от самия бюджет, който хич, ама хич не е малък както и от съществуващите държавни предприятия и дружества, които също са повече отколкото предполагате. Барем се поинтересувайте.
milcho
10 Мар 2005 17:04
Мнения: 13,257
От: Bulgaria
Прощавай, Изклатионе ти бил ли си бенефициент на някой сметка или само си чувал за тези неща, а може би си чул за Адам Смит, и другите съвременни негови последователи по площадите на демокрацията, че бадева пари никой на никого не дава, а да си чувал за принадена стойност, а това вече е Маркс, следователно, не мой да е вярно. От къв зор ще ги дават тези пари бе Автоизклатионе. Не ми дърпай езика, за алтруизма на европейския съюз...
UnionBG.org
10 Мар 2005 17:14
Мнения: 55
От: Bulgaria
Doctora,

Доброволците и застрахованите групи болни не са ли хора? Или за Вас хората са морална категория...
Doctora
10 Мар 2005 17:39
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Сега се върнах и отговарям:


Старшинка,
Българското си е най-убу!


Пейчо,
Натиснете тук


Union,
формално сте прав . Но става дума за експеримент в който участниците поемат риск за своя сметка. За това има специален тип застраховки за увреждане (и смърт).
Добави мнение   Мнения:97 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща