Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Какво да се прави
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:97 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5
FL
10 Мар 2005 22:10
Мнения: 6,942
От: Canada
Каили, в средноинтелигентния англииски правопис пунктуации не се пишат!Предполага се че интелигентният четец сам по лесно ще разбере смисъла на писаното!
Аз използвам ограничена пунктуация и в български и то с успех!Филтрира полуграмотните!
Задаваш ми някакъв вапрос а си потънала в запетаики....
Отговор не чакаи!Явно не си на ниво!
fierce
10 Мар 2005 22:17
Мнения: 10,605
От: Bulgaria
FL, ако пишеш така:******************************
всичко ти разбираме , ама като почнеш на български,
само свръхинтелигентните могат да ти хванат мислата!
Doctora
10 Мар 2005 22:22
Мнения: 19,503
От: Bulgaria
Пейчо,
доколкото видях парчето го има, а в дясно има даунлоад.
Пейчо Пеев
10 Мар 2005 22:28
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
'Последен валс' беше от първите митинги '89, а тук е 'Последен танц'
nesnaecht
10 Мар 2005 22:34
Мнения: 15,180
От: France
Нищо де , да кажа
сите пливате тамо къде сте си направили съблекалнята !
Ма доктора го не е срам да ви вади очите
Чудим се дали доктора е умен или вие сте глупави ?!?
А като прочетох сичко установих няма да кажа , не съм клюкарка !
Gan(ю)гоТрий
10 Мар 2005 22:37
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
Пейчо, доунлоадни си "панаири, панаири..". Тя измества всичко останало.
kaily
10 Мар 2005 22:40
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Баааси, Филчо, ще ме доведеш дотам бота да ме боботне.
Филтрира ти правописа неграмотните, а?
бааааси
Gan(ю)гоТрий
10 Мар 2005 22:47
Мнения: 20,679
От: Bulgaria
а-а кайли, и аз ползУвам FL-илчовия метод за дезинфекциране на читателите, ма понякога и аз не си го разумявам.
fierce
10 Мар 2005 22:49
Мнения: 10,605
От: Bulgaria
Щото си само интелигентен!
Пейчо Пеев
10 Мар 2005 22:57
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Gan(ю)гоТрий, печен си
nesnaecht
10 Мар 2005 23:11
Мнения: 15,180
От: France
Ган има и друго " Какво да се прави "
Ако нямаш какво да праиш иди ги разклати ! (камабаните де ) не мойте де ?!?
Engels
11 Мар 2005 00:29
Мнения: 9,067
От: Bulgaria
Има два варианта, или народа ни е мързелив и калпав, или политиците са олигофрени. Емигрантите ни доказаха че могат да се справят в чужбина. Дори в Англия където са ни набелязали за черни овци. Сега е ред да проверим политиците. Някой от емигрантите да знае случайно държава, която е готова да се жертва, да я управляват за известно време нашите политици за да видим какво струват???[/b]

Редактирано от - bot на 11/3/2005 г/ 08:51:58

Пейчо Пеев
11 Мар 2005 00:49
Мнения: 9,854
От: Bulgaria
Тамбукту, Зянзибал, Пингвинайка
paragraph39
11 Мар 2005 01:09
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Дим под водата
Започва отстрелът на дребни суюзници
[ 2005-03-11 ] Петър Волгин, Божан Петров

Вероятно американските войници не са имали съзнателното намерение да убият Николо Калипари и Гърди Гърдев. Ама все пак ги застреляха. Обясненията, че янките са стресирани, уплашени, млади, неопитни и други подобни, са основателни, обаче не съдържат цялата истина. Действията на тези хора, повечето от които са типични представители на "едноетажната Америка", са пряка последица от философията и практиката на глобалната политика, провеждана от Свръхсилата. Като се абстрахираме от многоучените фрази на университетската отличничка Кондолиза Райс и не толкова сложните приказки на нейния приятел и шеф Джордж Буш, можем да характеризираме тази политика като непоколебима вяра в собствената правота. От абсолютния връх на своето военно, политическо и икономическо могъщество Америка гледа на всички останали държави и народи като на елементи, които имат стойност дотолкова, доколкото могат да бъдат подредени в измислената от нея конструкция на световния ред. И обикновените американски войници, които едва ли са прочели и три книги в живота си, и неоконсерваторите с по няколко научни титли пред имената си са стопроцентово убедени, че никога не грешат. И дори и да правят по някоя и друга грешчица, тя е нищо в сравнение с високоблагородната им мисия да донесат свобода и просперитет на света. На фона на това жертвоготовно поведение би трябвало да избледнеят и снимките от Абу Гариб, и свидетелствата от Гуантанамо, и унищожителният "приятелски огън". Това са дребни отклонения по пътя към крайната цел за подреждането на света.
Фактът, че голяма част от света не ще да се подреди по американския образец, не тревожи особено конструктурите. Според тяхното виждане причината за това дърпане се крие във все още неразвитото съзнание на народите, които подлежат на освобождаване и цивилизоване. Тия пък, дето не желаят да се цивилизоват доброволно, ще бъдат заставени. И не бива да се дърпат много-много, защото е за тяхно добро.
За щастие на американците не всички народи и правителства са скептично настроени към цивилизаторската им мисия. Има и такива държави, които са готови с кучешка преданост да следват всички указания и наставления, идващи от световния лидер. Класически пример за подобна държава е нашата мила и родна България. Нейните ръководители не съзират по-голямо щастие от това да бъдат отличени с някоя добра дума за своето верноподаническо усърдие, за слугинажното си поведение, което може би приляга на някой мексикански нелегален емигрант, но не и на български политик, който иначе много обича да се гордее с хиляда и триста годишната история на държавата си. Питали ли сте се някога за какво ни е цялата тази история, с всичките нейни военни и културни постижения, описвани с такава упоителна страст в учебниците за средния курс, когато реакциите ни по нищо не се отличават от тези на аборигените при вида на празна бутилка кока-кола? За какво роним благодарствени сълзи и пишем сърцераздирателни есета при споменаването на всичките ни велики царе, пълководци, духовници и революционери? Защо провесваме портретите им по стените на кабинетите си, когато пример за подражание всъщност не са те, ами някогашните турски мекерета? И не е ли обидно за една нация да излъчва ръководители, които са готови постоянно да целуват разнообразни части от тялото на световните началници?
И тъкмо вечният български страх да не разсърдим случайно височайшите господари накара българските официални лица да прикриват информацията за поредната ни жертва в Ирак. Е, след като ние имаме подобно раболепно отношение към някого, защо очакваме той да се отнася уважително към нас? Разбира се, че няма да се отнася така. Разбира се, че ще ни третира като бавноразвиващи се индивиди, на които трябва да се подава ту морков, ту тояга - според случая. Когато доброволно се поставиш в ролята на безгласен ратай, няма как да разчиташ на това, че другите ще уважават достойнството ти. Как може да бъде уважавано нещо, което просто го няма.
america1332002
11 Мар 2005 09:04
Мнения: 5,137
От: Bulgaria
много добре се справят твоите емигранти...с метене, миене на чинии и разнасяне на пици.
Old Emigrant
11 Мар 2005 20:33
Мнения: 1,646
От: Bulgaria
Ъоу wиш, америkа! Ъоу wиш....
Добави мнение   Мнения:97 « Предишна Страница 5 от 5 3 4 5