Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В България има дефицит на политическа воля с ясно лице
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:39 Страница 1 от 2 1 2 Следваща
ARajchev
10 Мар 2005 01:58
Мнения: 5
От: Bulgaria
FL
10 Мар 2005 05:10
Мнения: 6,942
От: Canada
От професор политик не става!
Много думи, много осуквания!Пълна липса на ясни послания!
ДСБ трябвало да са "опозиция" на всичко !На всяка цена!Да не се признават успехите на другите!Да няма компромиси!Да няма коалиции!...Това е глупаво!
Това може да води само към едно...Края на политическият живот на Костоф !
G5
10 Мар 2005 05:15
Мнения: 1,696
От: Bulgaria
този човек е личност с позиция

намерете един такъв между останалата политическа паплач.

Fantata
10 Мар 2005 05:40
Мнения: 4,153
От: Bulgaria
Бих дал шанс на ДСБ, но в листите им не трябва да има депутати от предишни НС или стари муцуни от провалили се правителства.
Prismexulnik
10 Мар 2005 06:17
Мнения: 746
От: Netherlands
Знаем от Историята КОИ партии не правеха Коалиции с никого: Болшевиките, Краините Национал-Шовинисти, Комунистите, Нацонал-Социалистите. Резултатите от "техните" Еднопартиини управления в СССР, България, Япония, Германия и т.н. други държави - ги знаем...
В Холандия след Втората Световна Воина и до сега управляват САМО КОАЛИЦИОННИ правителства. Това прави гражданите на страната от всички ЦВЕТОВЕ съпричасни, а Държавата стабилна Институция, в която след КОНСЕНСУС и в определена от Гласоподавателя степен са представени всякакви идеини напоравления.
Аз съм за онова СДС, което помня: ШИРОКА Анти-БСП/БКП Коалиция, която не отхвърля дори Марксистките Идеи от Западен Тип на приложение... Защо според мен Проблемът, които Костов и партията му ДСБ не виждат, е ЧЕ не е проблем, че БСП/БКП е Социалистическа Партия, а ЧЕ Е ПРО-РУСКА Соцпартия. А от Русия и Десни Идеи да доидат - пак ще е лошо!

Редактирано от - Prismexulnik на 10/3/2005 г/ 06:32:26

EBachev
10 Мар 2005 06:18
Мнения: 614
От: USA
Ало "Днес" !!!!Манипулантите с Цитатите.Подли сте.Искате да дойдат на власт пак мекерета, а после се чудите като в предната статия, защо Братислава три пъти по-малка , изглеждала сто пъти по-добре от София!
Devil
10 Мар 2005 06:27
Мнения: 3,559
От: Bulgaria
Опа, втора реклама на ДСБ днес в Наблюдател. Май ще трябва и на в."Сега" да теглим една каруцарска. Да са живи и здрави, нали ни дават форума.
Чок觧
10 Мар 2005 07:42
Мнения: 7,337
От: Israel
Prismexulnik
Знаем от Историята КОИ партии не правеха Коалиции с никого: Болшевиките, Краините Национал-Шовинисти, Комунистите, Нацонал-Социалистите. Резултатите от "техните" Еднопартиини управления в СССР, България, Япония, Германия и т.н. други държави - ги знаем...
*
Ако докторството ти е като "знаенето от Историята", в Холандия освен да сменяш памперси и да изхвърляш гърнета с акита, друго не трябва да ти позволяват да правиш!
*
Болшевиките са били в коалиция с меншевиките и левите есери, комунистите в България са били в коалиция след 9.9.1944г г една камара партии, а по-късно със БЗНС....
Холандска чукча не читателЬ...
Prismexulnik
10 Мар 2005 07:59
Мнения: 746
От: Netherlands
Абе ЧОКИ, комуняго у мозъка, Били са на "Хартия" коалиция Болшевиките с Есерите и Меншевиките - докато им дошло сгода да ги изпратят в Калима и да връзват по едно дърво на краката и - в пропастта... Или "Отечественният Фронт"... - после Комунистите избиха след 1947г. и Никола Петков и Социал- Демократите и т.н. А "Постоянното присъствие" на БЗНС по времето на Живков си беше чисто украшение...
И не ми пиши на Руски език ако обичаш - достатъчно Руски агенти се мотаят из Форума! Или искаш и ти да се "изявиш" пред "Матушката"?!... Дават ли добри ДЕНГИ, А?
D.K
10 Мар 2005 08:17
Мнения: 41
От: Burundi
Владиславе, познавам те от Питсбърг , ще ти задам един въпрос. Не можа ли да учредиш нова партия, като си личност под налягане, ами се вреш между старите политически курви и ги буташ напред ?

Редактирано от - D.K на 10/3/2005 г/ 08:26:03

Чок觧
10 Мар 2005 08:52
Мнения: 7,337
От: Israel
На хартия или на тепсия, коалициите са съществували! Не ме карай да се ровя Френската и Италианската компартии кога са били в правителството и с кои партии са участвали в коалиция! Примери има много! Бъди обективен и не пиши глупости!
Мога да ти пиша на иврит, ама няма да ме разбереш, а холандския ми е като трети лелин език!
А руския си го учил в училище и трябва да го знаеш! Е еврейчетата тук при мен и те почнаха да учат руски, щото руската научна и учебна литература е по-богата на заглавия и по-евтина!
Перун
10 Мар 2005 09:10
Мнения: 150
От: Bulgaria
Prismexulnik написа:"Абе ЧОКИ, комуняго у мозъка"-No Coment..........
Такива и други глупаци като него още не са разбрали, че българинът вече не се плаши от призрака на комунизма, по простата причина, че неговата реставрация е абсолютно невъзможна.
shake
10 Мар 2005 09:18
Мнения: 5,773
От: 0
Присмехулник, точно в България комунистите направиха отечествения фронт още преди да вземат властта, а след това си намериха едно единно БЗНС, което да покаже пред света, че търсят коалиционни партньори.
Prismexulnik
10 Мар 2005 09:22
Мнения: 746
От: Netherlands
ЧОКИ, точно от това се опитах да те предпазя, ама ти сам си го "навря": Да не Бъркаш Руската Политика и политиката на Източно-европеиските БИВШИ Колонии на СССР (България също беше Съветска колония!) със Западно-Европеиската Политика. Не ми говори за Италианската и Френската Компартии, защото те СА Партии, както и Холандската Партия на Труда, в която членувам Това са Истински Марксически Партии - В Русия всички Партии са "отдели" на КГБ...
На Руски издавали "Научна" литература в Израел?! Тия маитапи и фантазии ги разправяи на някои неграмотен твои полу-сънародник-Палестинец! ! Русия и Наука??!!: Изстрелват голям "облак" малки топлиики и пирончета за да заблудят Американските ракети... "Междузвездни Воини" с топлиики и пирони...
Не съм виждал в Холански Университет Руски "Научни" книги... Тук се подиграват с Руснаците, Руския език ( Хорошо= Horror-show... ) и Руската "промишленност" както си щат... По едно време даваха в една Хумористична програма Въздушен Филтър за "Лада" - бил от хартия... От хартия в Западна Европа филтри за двигател не се произвеждат от 20 години...
Абе ти Истински, Умен, Находчив, Предприемчив Евреин ли си или МОЖЕ БИ НЕ- ВЕРОЯТНО маика ти е Украинка от недоказан напълно "чист" Евреиски произход и се казва (с "тире" Станишева?


Редактирано от - Prismexulnik на 10/3/2005 г/ 09:38:47

ГОТИН
10 Мар 2005 10:13
Мнения: 271
От: Bulgaria
Нека всички в дясно да се явят сами на тези избори, да издържат на проверката, за да се препотвърдят политически, като се види тяхното реално електорално присъствие.Мен ме интересува едно главно нещо - десницата да стане реалност вътре или вън от парламента, във или извън властта. Аз говоря за смисъла, а не за конюнктурните шансове на дясната кауза. Действителното обединение на десницата може да стане единствено от електорално самодостатъчни и политически състоятелни партии индивидуално проверени чрез избори.
КОЛКО ЛИ СА ГЛУПАЦИТЕ, КОИТО СА ЗАБЛУДЕНИ, ЧЕ В ДСБ РАЗБИРАТ НЕЩО ОТ ПОЛИТИКА. АКО НЕ БЕШЕ ЧЕРНИЯТ ВАМПИР ЩЕШЕ ДА ИМА ОЩЕ ГОЛЯМОТО СДС, А НЕ ТОВА АГОНИЗИРАЩО НА НАДКА. НО ВИЕ НЯМА ДА ГО ИЗМЕСТИТЕ- НИКОГА.
moment
10 Мар 2005 10:37
Мнения: 1,085
От: Bulgaria
Всичко е много хубаво - само дето със стари кокошки нов кокошарник не се прави..... А автора трябва да е научил това .. , още преди Питсбърг....
Старшината
10 Мар 2005 11:35
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Не ми се верва ДСБ да останат извън Парламента. В никакъв случай не съм "костовист", но в държането му през последните 7-8 месеца има най-много здрав разум .... Натиснете тук
UnionBG.org
10 Мар 2005 11:58
Мнения: 55
От: Bulgaria
Размерът на кифлата ще продължава да расте до изборите, а след тях ще спихне драматично


Да не би да става дума за Великденския козунак?!

Osa
10 Мар 2005 13:57
Мнения: 349
От: Bulgaria
Като чета как автора пелтечи за оставането ни в Ирак и хич не го е еня за участта на войниците ни там или за това, че България изнемогва хвърляйки безсмисленни пари в това блато, става ясна компрадорската душица на този партиен строител. ДСБ мислят за благото на народа толкова, колкото вълка за агнето.
" Лицето и волята са неща твърде прости, но силно осезаеми и тази политическа сила, която успее да ги върне на сцената, ще спечели."
Как мислите какво лице ще покаже ДСБ, като знаем поговорката "вълка козината си мени, но нрава не!". Ще се оставим Костофф пак да ни подмами, както крещеше в измисленото революционно време през 1997 г.:"Ние няма да ви предадем!", с добавка "а само ще ви окрадем". Вярвайте на хора - българи, които в миналото не са ви лъгали и милеят за родината си!
Mrx++
10 Мар 2005 14:53
Мнения: 20,876
От: Bulgaria
Пресмехулка
Като не знаеш историята ходи да сменяш гърнетата както ти казаха по-горе.
У нас след 1944г. всички социал-демократи се записаха в БКП, както по-голямата част от земеделците, а другите замедлци отидоха в оранжевия БЗНС. Така БКП от около 12 000 членове преди 1944г. (копгато е била работническа партия) стана над 1 000 000.
Само някои драки като Дертлиев останаха да се ерчат, ама зад тях нямаше никой.
shake
10 Мар 2005 15:19
Мнения: 5,773
От: 0
MRX, добре че БКП тогава ограничи много силно приема на нови членове. Иначе всички над определената възраст щяха да влезат в Партията.
Добави мнение   Мнения:39 Страница 1 от 2 1 2 Следваща