Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Буш пълни US-телевизиите с фалшиви добри новини
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:101 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща
dikoba
14 Мар 2005 10:00
Мнения: 69
От: Bulgaria
Е тоя вече се оля!!! [/b]

Редактирано от - bot на 14/3/2005 г/ 10:05:43

e-BAH
14 Мар 2005 10:13
Мнения: 592
От: Bulgaria
може да се каже , че "Бразилия" е направо пророческо филмче, като се има предвид настоящата действителност
Луд към Луди
14 Мар 2005 10:16
Мнения: 1,243
От: Bulgaria
видях сабаале у "сега"-то за клипторите на бушовеца... бързам да влезна тук за да не кажа нищо по въпроса!
hamer
14 Мар 2005 10:46
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
"Според комисия в американския Конгрес, която разследва разноските на правителството, това представлява недопустима скрита пропаганда."

Как така скрита, ми нали са я "разкрили" И що да е недопустима? Секи сам си се фали, нема да чакат некой да ги пофали, я
Osa
14 Мар 2005 10:49
Мнения: 349
От: Bulgaria
Това, че хамериканците пускат фалшиви новини в медиите, нормалният човек може да го види във филмите им. И пак този нормален човек ако расъждава трезво и аналитично върху фактите, не му е трудно да стигне до извода, че американското общество се манипулира от властите. То, да беше само американското общество да им се поклоним, но манипулацията е глобална върху света.
Фидел Беев
14 Мар 2005 11:35
Мнения: 4,254
От: Fiji
Я се кефих фногу, га лани, покрай размириците у Либерия, по CNN показаа тълпа ликуващи недояли црънгалачета с издути кореми и едното от них гордо навираше у обективо на камерата "History of US Nation" - нек'ва тухла-четворка, дека сигурно струва колко годишната заплата на кмето на Монровия. Бившиот иракски министър на информацията трева да пасе. И по три пати на ден прекъсваа за "Breaking news", га некой освободител намери празни варели с неустановено съдържание. А Гошо Тъпото га им носи у Ирак пластмасова пуйка за Thanksgiving?! Или кюрдите как тропкаа четворното по изборите! Се кадри, дека ке просълзеа сека средностатистическа 300-паундова американска домакиня. За двупръсточелите промитаци и обикновените дизайнери като FL и Gasparini таа пропаганда връви. На нормалните ора - йок.
Старшината
14 Мар 2005 11:49
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Плю, плю, и пак - плю върху газетата!
Как можаха да го напишат това?!
Декларация на Старшината:

Анатема и позор върху ауторо, редакторо му и сите другите им!
Долна лАжа, измама и манипулация е написаното тук! И НЕ Е ВЕРНО!
ВЕРНОТО Е: СИЧКО ПО БРАТСКИТЕ ТВ Е ВЕРНО!
Батко не лаже!
Подпис: +
Бай Иван
14 Мар 2005 12:35
Мнения: 3,806
От: Virgin Islands (Unit
Няма независимо медии. Медиите са винаги зависими от двете П
Партии /политическите проститутки/ и Пари. Последните две пък са взаимно зависими, тъй като политическите проститутки не могат да виреят без пари, а пък политическата проституция носи пари и пере пари. В по белите страни това е по малко видно, а в страни като България е очевадно. Останалото е дъвка за клакьори и хора извън играта.
Meto ot Interneto
14 Мар 2005 12:37
Мнения: 17,783
От: Bulgaria
Това си е традиция. Журналистите в Щатите критикуват властите си по-рядко и по-меко, отколкото колегите им в Европа. Невъзможно е президентът на САЩ да бъде интервюиран почти в стил инквизиторски разпит, на какъвто често биват подлагани колегите му Ширак, Шродер и Блеър. Преди около година Клинтън искаше да прекрати интервюто с Димбълби от БиБиСи, щото не харесваше въпросите. Не са свикнали. Просто в Америка уважението към властта е по-голямо, отколкото това в Европа. Друг пример е преждевременното песuониране на водещия на CBS Dan Rather. Казват, че е в резултат на грешките му при разследването на това, как навремето Буш младши е отбивал военната си служба.
Луд към Луди
14 Мар 2005 13:03
Мнения: 1,243
От: Bulgaria
Kaily, видя ли душа, като питаш по форумите как се правят цените ... и те ся ш'повърнат старите цени от 2003 щото реално цените били повишени не с обявените 15% а 26% )) и ся ако щеме да одим да ги съдим ... ако догоним михаля! )) с една дума сега всички трябва да се чудим дали да ги съдим или да ги осъдим!))
krass
14 Мар 2005 13:17
Мнения: 1,371
От: Bulgaria
няма независими медии и никога не е имало!
медиите са измислени с цел - манипулация на общественото мнение.
Бай Иван :
nesnaecht
14 Мар 2005 13:17
Мнения: 15,180
От: France
Е не само БГ медиите пълнят фалшивите главите със добри новини !
Старшината
14 Мар 2005 13:44
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Незнайко, като знаеш такива неща, защо не се присъедини към плювките ми, бре ? Ма и ти си ми една марааа ....
kaily
14 Мар 2005 13:57
Мнения: 35,647
От: Bulgaria
Видоф.
Сега се чудя за кое по-първом да питам занапред.
За талифоните или за топлото.
Впрочем това и друг път ми се е случвало. Преди време питах на едно място за едни работи и сле два дена шефа там доде лично да ми каже, че получил некви докименти от некво си високо място, де от 2 години му требват и 2 години му ги не пращат. И след като съм питала за тех, пристигнали по неведоми пътища. та ме молеше да питам за нещо си друго.
OPOSITION
14 Мар 2005 14:00
Мнения: 26
От: Bulgaria
Много се радвам че америка буди толкова БУШувания
nesnaecht
14 Мар 2005 14:10
Мнения: 15,180
От: France
Старши аз се съединявам (съвокуплявам) със идеи , но не се присъединявам !
Не може да присъединиш(присадиш) на таратора мисли !
А на бирата още по-малко кисело мляко ?!?
Фидел Беев
14 Мар 2005 14:21
Мнения: 4,254
От: Fiji
Бай Незнайко,
Тук новините са добри саде ако се отнасяа за любимио ти Стрижок и верните му пажове. Я развързал кесията за къща на баба Яга в Кюстендил за 90000 бона + чешмичка или се качил на новите мотриски от Siemens като тейко му навремето, я бат Бойко пръднал звучно и мутрите се скрили, я Соломон тържествено заявил, че втората секретарка на третия зам. министър на отбраната на сащ ни бил похвалил. Сериозните новини, батка, са от пълни недомлъвки до откровено, понекога цинично, прикриване на истината. Факт: никоя медия дори не загатна, дека главорезите са тражили подкуп за Кепов и Лазов, ама нема кой да даде!? Междувременно Сюлейман Паси се изживява в ролята да председател на ОССЕ и отешел да демократизира Узбекистан. Фанфари! Според телевизията на мърдок, по време на т.нар. "избори" у Ирак "част" от сунитите не са гласували. Да ти ебем и "частта", они не гласуваа 95%, обаче "част"! На Бейрутскио Майдан се сбрали 300 човека да гонят сирийците, нашите медии раздуват надълго и нашироко. След 3 дни се собра митинг в подкрепа на Сирия - 200 000 души. Новината бе отразена мимолетно, съвсем у телеграфен стил, горе-доле така "Неколко хиляди се стекоха на митинг, организиран от Хизбула". Не чух некой да е казал нещо за нашио самолет, дека се е потрошил у Ирак оня ден, поне не е имало жертви. Те тока се представяа по-важните новини у нас, бай Незнайко. Други се подминаваа директно, като поправките у законите за наследството, за концесийките, за храните-мутанти. Вместо това ни предлагаа услужливо надлъж и нашир пикантерии за безчинствата на една камара педофили или как разгонено магаре убило стопанина си, а 18-годишен мангал изнасилил 93-годишна по особено жесток начин.
Та и ти помисли, га ни препостваш най-редовно от различни източници статии във възхвала на любимио ти дедо Симо, оти понекога стануваш смешен. Не сме шарани! Шараните са на 10000 км оттук, лапат хамбургери и пият спрайт. Ай уживай со "Скопско пиво" и ноазети...
Zmeja
14 Мар 2005 14:22
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
Все пак не е вярно, че никога не е имало независими медии. Имало е, но много отдавна - преди да измислят клинописното писмо и йероглифите. От тогава до сега (вж. археологическите паметници и древните писания) все хвалебствия се пишат за управляващите и лоши неща за противниците. Истината винаги е излизала от апокрифите (вж. неканоничните евангелия, анонимката за "приятелския огън", условията за отдаването на концесия на автомагистрала " Тракия", "Булгартъпак", дипломите на С2 и някои министри и депутати, имотите на С2 и апартаментите на управляващите и т.н. и т.н.).
Да благодарим на Бога, че се родихме и живеем в информационно общество. В него се чувстваме абсолютно, напълно свободни (от системна гледна точка със шест степени на свобода). И това наше и глобално Информационно общество работи по формулата:
Дезинформация от ляво + дезинформация от дясно + дезинформация отпред + дезинформация отзад + дезинформация от горе + дезинформация от долу + затаяване на истината + откланяне вниманието по незначителни неща и събития + държавни пари = обществено мнение + много частни пари (или материални придобивки) + бедна и загиваща държава.
Мислете позитивно
Старшината
14 Мар 2005 14:32
Мнения: 20,650
От: Bulgaria
Незнайко, отвори ми очите! Големо благодарско! Ма аз знам, че съвокуплението е по за удоволствие само при човеците и прасетата. И таратора си е теза, де
nesnaecht
14 Мар 2005 14:51
Мнения: 15,180
От: France
Е Старши таратор , прасе или теле можеш да го смелеш лесно даже и на месомелачка , да не говориме за стомах !
ПП - Ма човешката мисъл е доста по трудно да се смеле , ако не невъзможно след като (не че не я разбираш , а нещеш да разбереш ) !
Оттам и проблемите със запушванията на всички дупки в УМОМЕЛАЧКАТА (стар прибор познат преди 1989 и трансформиран във нов със старата конструкция )?!?
Или (Нов зъболекарски кабинет сос стари ченета )!

ПП- Спомням си преди няколко години , когато се кефих на думите на Братя Мормареви " ПОЛИТИКА СЕ ПРАВИ СО ПАРЕ НЕ СО ДУПЕ "! Те сега е същото !

Добави мнение   Мнения:101 Предишна Страница 3 от 5 1 2 3 4 5 Следваща