Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
Изтегляме се от Ирак до края на годината
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2
Cerulean
18 Мар 2005 12:23
Мнения: 107
От: Bulgaria
Да-да, просто идват избори.
tupakmango
18 Мар 2005 14:58
Мнения: 6,736
От: Bulgaria
Успокоих се като прочетох Форума.Армията все още е наша и защитава националните интереси.Ма най ма искефи Незнайко.Значи ако се наложи може да разчитаме и на чуждестранния легион във Форума, ако ще и на патерици и в инвалидни колички.Густо майна!
paragraph39
19 Мар 2005 20:45
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Антивоенно шествие в София отбеляза втората годишнина от войната в Ирак

19 март 2005 | 20:09
Агенция "Фокус"София. Антивоенно шествие в София отбеляза втората годишнина от войната в Ирак.
По данни на полицията около 500 души участваха в протестния поход от НДК до Народния театър. Антивоенното шествие обедини представители на Съюза на пенсионерите, Комунистическата партия, анархисти, привърженици на свободната употреба на леката дрога и обикновени граждани.
Те поискаха незабавно изтегляне на войските ни от Ирак и нарекоха Съединените щати "световен терорист номер едно". Сред протестиращите имаше и представители на иракската общност у нас.
Шествието завърши с митинг пред Народния театър "Иван Вазов".
В навечерието на втората годишнина от началото на войната в Ирак десетки хиляди хора в целия свят протестираха срещу продължаващите военни действия. Антивоенни прояви имаше на три континента - Европа, Азия и Америка. Информацията е на БТВ.
......................................... ...................
БЪЛГАРИ- "ЮНАЦИ" !!! С НАКРИВЕНИ КАЛПАЦИ, при това!!!

Над 70%"от българите заявяват, че са против участието на България в ОКУПАЦИЯТА на Ирак, а САМО 500 души излизат на улицата! Бъдещи ЕВРОПЕЙЦИ, няма що?!
Над 99.9 % от българите са ощетени от НЕЗАКОННИТЕ високи цени на тока- на улицата, обаче, НИКОЙ !
paragraph39
19 Мар 2005 20:53
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
В Лондон се провеждат протестни демонстрации
19 март 2005 | 18:41
Агенция "Фокус"Лондон. По повод втората годишнина от нахлуването в Ирак на водената от САЩ коалиция във Великобритания бяха организирани протести, съобщи българската редакция на ВВС.
В Лондон хиляди хора се стекоха в т.нар. Ъгъла на ораторите в Хайд парк преди началото на протестния поход. Един от основателите на коалицията "Спрете войната" заяви, че повечето участници в протестите смятат, че това е последният им шанс преди провеждането на общите избори във Великобритания през пролетта.
Протестният поход в центъра на Лондон се изви от Хайд Парк покрай американското посолство до Трафалгарския площад, където ораторите, артисти и музиканти са издигнали така наречения "лагер на мира".
По-рано днес властите в Лондон заявиха, че очакват няколкостотин хиляди души да се съберат на площада.
Протестиращите казват, че искат да се сложи край на окупацията на Ирак, да се прекрати външната политика, която подстрекава към война, както и нарушаването на гражданските свободи във Великобритания. Някои от тях допълниха, че протестът им е "втвърден", както те се изразиха от номинирането за ръководител на Световната банка на Пол Улфовиц, смятан за архитект на войната в Ирак.


paragraph39
19 Мар 2005 21:25
Мнения: 80,095
От: Bulgaria
Мир протестует против войны в Ираке. Лондонцы Бушу: "Ирак станет твоим Вьетнамом"19.03.2005 21:31 | ИА REGNUM
Версия для печати
В центре Лондона проходит массовая демонстрация, приуроченная ко второй годовщине вторжения союзников в Ирак, сообщает BBC News. По оценкам полиции, в марше принимают участие около 45 тысяч человек. Организаторы акции называют другое число участников - 100 тысяч. Они рассчитывают, что со временем число демонстрантов достигнет 250 тысяч.

Участники акции, скандируя "Джордж Буш, дядя Сэм, Ирак станет твоим Вьетнамом", установили черный картонный гроб с надписью "100 тысяч убитых" рядом с американским посольством в Лондоне. По словам организаторов демонстрации, они безуспешно пытались передать в посольство письмо с требованием вывести американские и британские войска из Ирака, передает агентство Reuters.

Антивоенные демонстрации также прошли в Австралии, Японии, Греции, Италии, Турции и других странах. На улицы Токио вышли около четырех с половиной тысяч человек, в Афинах протестовали примерно пять тысяч демонстрантов, в Стамбуле выступления собрали более 15 тысяч противников войны.

ИА REGNUM


Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2