Потребител:
Парола:
Регистрация | Забравена парола
Запомни моята идентификация
В Съдебната палата - око за око, кабинет за кабинет
Отиди на страница:
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2
hamer
22 Мар 2005 15:33
Мнения: 10,867
От: Bulgaria
Изключително съм затрогнат от оценката. Радвам се, когато мога да бъда полезен на Царя и Отечеството Помощта ми е безкористна и се ръководя единствено от любовта си към народните ни избраници, в т.ч. и към уважаваната от мене съдебна система - моя пътеводна звезда!
Djdo Mraz
22 Мар 2005 17:34
Мнения: 168
От: Bulgaria
АНЕЖА Докато има такива като тебе няма да има справедлива съдебна система.
Доста тъпо хвърляш обвинения.Явно не си наясно с правната материя, но обичаш да говориш глупости. и с просто око се вижда работата гл. прокурор и на някой съдии.Външните наблюдатели не един път се изкакзаха, къде е проблема.
И все пак можеше да не се стига до такава простотия. Съд срещу прокоратура просто изумително.А къде е борбата с престъпноста?
пенсионер
22 Мар 2005 18:39
Мнения: 130
От: Bulgaria
Тези дискусии са излишни! Имаме си Цар който до сега е оправил много неща. Ще оправи и тази неразбория. Трябва само да продължаваме да му гласуваме доверие. Утре като го преизберем, не за 800, а този път за 80 дни ще ни направи по-богати и по- щастливи. Та едни прокурори и съдии ли няма да постави на местата им? Хайде де!
Zmeja
22 Мар 2005 19:04
Мнения: 35,948
От: Bulgaria
hamer,
идеите ти ми допадат. Ако при подготовката на документите за рИформата ти трябва и друга глАдна точка с цел да ги осветлиш по-добре проблемите - Аз съм насреща. Особено съм добър в погледа "отгоре". Някои му казват " птичи поглед" или " индуктивен подход" или " анализ" , но в същност това си е точно Змейския поглед .
( Без кавички защото е истинския поглед. Дори някои "големи и известни хора" като си летя и ги гледам от високото си личи колко са дребни и нищожни).
Помисли , не се будалкам. Има време, пък и аз не бързам. По-добре чук отколкото наковалня. Кой ли го беше казал това?
Advokat33
22 Мар 2005 19:15
Мнения: 1,907
От: Bulgaria
Според МБ@ДС необразовани и с ниски соцялни умения са основните приварженици на монархията.Като оловни воиничета те чакат своя "реванш"; -)))))))Мнения; -)))
Добави мнение   Мнения:26 Предишна Страница 2 от 2 1 2