:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Чавдар Янков

може да замине за Франция на преговори с "Ланс" до края на седмицата и направо да подпише договор там, съобщи радио "Спорт". Халфът ще започне подготовка със "Славия" днес. На сбора на "белите" ще дойдат Стоян Драмов ("Вихрен") и Петър Динков ("Струмска слава", Радомир). Треньорът Атанас Джамбазки ще вземе общо 27 души за Белмекен.



Защитникът

на "Локо" (Сф) Диян Дончев ще разтрогне договора си с клуба. Защитникът най-вероятно ще играе до края на сезона в "Черно море".



Нападателят

Дарко Спалевич и халфът Росен Емилов са новите попълнения в "Марек". Сърбинът е собственост на "Локо" (Пд), а Емилов за последно бе в "Спартак" (Пл).



"Берое"

ще вземе като свободен агент вратаря Венелин Димов (27 г.). Той е бивш играч на "Черноморец", но от половин година почива заради тежка коремна операция.



Договорите

си с "Ботев" (Пд) удължиха защитниците Димитър Пашев и Николай Домакинов. Те се обвързаха с пловдивчани до юни 2007 г.



"Добруджа"

започва зимната си подготовка утре и до 17-и ще е в Добрич, след което следва лагер в Кранево. Там предстоят контроли с "Черно море" и евентуално "Локо" (Сф). Уговорени са 2 мача на разменено гостуване с "Шумен", както и среща с украински тим, който ще е на подготовка в България.



Благотворителна

акция за подпомагане на жертвите на цунамито в Азия предприемат "Рома" и "Лацио". Градските съперници обединиха сили в благородна кауза и ще предложат на търг фланелките, с които ще играят в дербито помежду си в четвъртък. От "Лацио" решиха също да дарят и всички глоби, събирани от футболистите.
1
410
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Януари 2005 09:10
Божкеееееее, от СЕГА го дават като -ч в барутен погреб! Натиснете тук
Новината за преподписването на Домакинов и Пашев в НАКРАТКО а това че някой си "бразилец" подхлъзнал някакво отборче от Кюстендил отделили цяла статия.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД