:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 290
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Волфсбург" отхвърлил 6 млн. евро от "Фулъм" за М. Петров

"Лече" продава Божинов през лятото, "Барса" почва преговори
Ръководството на "Волфсбург" е отхвърлило оферта от "Фулъм" за Мартин Петров, съобщи в. "Волфсбургер нахрихтен". Лондонският клуб предложил преди няколко месеца 6 млн. евро за българския национал, но бившият мениджър на "вълците" Петер Пандер не се съгласил. В контракта на българина, който изтича през лятото на 2007 г., има клауза за разтрогване. Тя е фиксирана на 12 млн. евро и ако някой предложи тази сума, "Волфсбург" няма право да спре най-добрия си футболист.

От "Волфсбург" разкриха и че Мартин Петров получава два дни повече от съотборниците си за почивка. Българинът, Андрес Д'Алесандро, Томас Бърдарич и Факундо Кирога ще се включат от утре пълноценно в тренировките на лагера в Испания. Четиримата пропуснаха вчера първото занимание за годината, но се явиха на кръвен тест, на който бяха подложени всички от тима. Бяха им направени и функционални изследвания.

Друг национал, играещ в Германия - Димитър Бербатов, също получи по-голяма почивка от повечето си съотборници в "Байер". Футболист N1 на България за 2004 г. започва подготовка от 6 януари, но отборът вече тренира. Освен нашия повече отдих получиха Бернд Шнайдер, Диего Пласенте и Жуан. Спортният директор на "Байер" Михаел Решке потвърди, че предстоят преговори между клуба и Бербатов за удължаване на договора на нашия, който изтича през 2007 г. "Въпреки интереса от Англия и Испания Бербатов няма да напусне отбора поне до края на сезона", категоричен от своя страна бе треньорът Клаус Аугенталер.

Валери Божинов пък е почти сигурен за "Барселона" от лятото. Това съобщи италианският сайт "Гол-сити". Шефовете на "Лече" са решили да продадат българина и каталунците вече са готови да почнат преговори. "Божинов има всички качества да играе в "Барселона", обяви спортният директор на "Барса" Чики Бегиристайн. Конкурент на каталунците за българина е лидерът в Англия - "Челси".
1
400
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
04 Януари 2005 02:21
sigorno 4akat po goliama oferta....dano go prodadat po skapo na niakoi ispanski klub
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД