:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ОЛИМПИЗЪМ

Рох: Желаем да изключим Славков

Шефът на МОК Жак Рох обяви, че желанието на повечето от членовете е Иван Славков да бъде изключен от олимпийския комитет. Това той заяви в интервю за немския всекидневник "Зюддойче цайтунг".

"Откакто съм президент, приключихме случая с Боб Хасан (б. р. - индонезиец, изключен от МОК, след като бе осъден на 2 г. затвор в страната си), който беше отстранен. Сега искаме да изключим Иван Славков и решение за това ще бъде взето на годишната сесия в Сингапур", казва Рох.

По повод скандалите с корумпирани членове на МОК белгиецът добави, че на дневен ред е и случаят с Ким Ун Йонг, за когото обаче се изчаква решението на съда в Сеул. Кореецът в момента е подсъдим по обвинение във взимане на подкупи и е в затвор в родината си. Той е вицепрезидент на МОК, но правомощията му са замразени. Двамата със Славков се забъркаха в скандала за взимане на пари под масата покрай зимните игри в Солт Лейк Сити`02, но тогава бяха оправдани.
2
393
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
04 Януари 2005 01:33
Не зная каква е процедурата за лишаване от българско гражданство, но смятам че Ванката Славков е достоен да му бъде отнето. Аз лично (и много мои приятели) се срамувам че тая гротеска се нарича български гражданин. Нека го изгоним от страната, в Англия със сигурност ще му се зарадват и ще му дадат доживотна визичка срещу откраднатите му от нас пари.
04 Януари 2005 02:29
tova be6e kato bial den iasno.....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД