:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 358
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Петканов иска ограничения за бизнесмените с много охрана

Вътрешният министър Георги Петканов подкрепи главния секретар Бойко Борисов, че трябва да бъдат ограничени бизнесмените, които травмират гражданството с огромната си охрана.

"Недопустимо е в кафенета и ресторанти подобни лица да бъдат придружавани от сериозна, масирана охрана, което създава психологически неуют на гражданите, намиращи се в заведението", заяви вътрешният пред bTV вчера. "Тази практика трябва да бъде преустановена и в този смисъл Борисов е прав. Няма пречки тези хора да твърдят, че са приятели, има пречка те да травмират посетителите", доразви мнението си вътрешният министър. Според него трябва да бъдат въведени ограничения за такива лица. Преди ден ген. Борисов посъветва хората да излизат от заведение, в което влизат известни бизнесмени с много бодигардове.

Петканов подкрепи Борисов и в това, че за да има резултат от борбата с престъпността, трябват промени в НК, в НПК и в останалото законодателство.

На въпрос какво ще направи все пак МВР Петканов отговори: "Когато в една страна се сменят системата, правилата, когато се променят институциите, има приватизация, има и престъпност и тя е отражение на състоянието на държавата." Министърът поиска обществото да гласува доверие на МВР.



каре



В АКЦИЯ



Още 12 души са били задържани в София и страната по време на продължаващата спецакция след двете убийства в София на собственика на ресторант "Пчела" Николай Иванов и на бизнесмена Николай Тодоров. Операцията е съгласувана с главния прокурор Никола Филчев. Проверени били 834-ма души от кримиконтингента, заловени са 17 обявени за общодържавно издирване. Само в София от началото на акацията са задържани общо 161 лица за 24 часа.
2
394
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
10 Октомври 2003 23:46
Точно така - "бизнесмените" да ходят сами, та да може да си ги отстрелвате по-лесно и да не стават грешки...
11 Октомври 2003 16:07
АКО ВИДИТЕ НЯКЪДЕ ЕДИН МАДРИДСКИ БИЗНЕСМЕН С ВИД НА
ДРЪТ КОЗЕЛ [ПРЪЧ] ЗАЕДНО С БРАДЯСАЛИЯ СИ БОДИГАРД-----------
БЯГАЙТА..БЯГАЙТЕ
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД