:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 549
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проверяват всички строежи на Златните

До шест месеца ще бъде проверен статутът на всеки хотел и заведение на територията на Златни пясъци. Застроителният план, подписан от министър Валентин Церовски, няма да бъде променян до пет години. Министърът участва вчера в среща за незаконното строителство във Варна. Домакин бе кандидат-кметът на царската партия Яни Янев. Нито Церовски, нито Янев, нито депутатът Борислав Ралчев казаха каква ще е съдбата на доказано незаконните обекти.

Новият план за регулация и застрояване на курортния комплекс е първият, който може да се ползва публично от гражданите на web-страницата на регионалното министерство. Това позволява всеки заинтересован, който иска да купи имот или проявява инвестиционен интерес, да направи справка. Това е първият план на национален курорт, който се одобрява от министъра след съгласуване с общинския съвет.

Обмисля се приватизацията на пречиствателната станция на Златните. Така щял да се реши проблемът с отпадните води, който е актуален от години, смята Церовски.

Янев представи и проект за пълно преустройство на пристанище Варна-изток и превръщането му в комплекс с бизнесцентър, покрит паркинг, нова морска гара.
473
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД