:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Барич крие състава до последно

Селекционерът на хърватския национален отбор Ото Барич отказа да разкрие на какъв състав ще заложи в днешната европейска квалификация. Спецът се появи на тренировката на нашите в четвъртък, погледа около 30 минути, след което си тръгна.

"Напълно съм убеден, че ще победим българите - категоричен бе Барич на пресконференция вчера. - Преди година загубихме в София напълно заслужено, но оттогава сериозно сме подобрили играта си. Нямаме получен гол на наш терен, което допълнително ми дава увереност в успеха."

Един от най-опитните в състава на хърватите - Милан Рапаич, също е уверен в победата. Нападателят в момента е без клуб и поддържа форма с бившия си отбор "Хайдук" (Сплит).

"Убеден съм, че този национален отбор е способен да се класира за финалите на европейското първенство - каза Рапаич. - Няма какво да пресмятаме, трябва ни само победа, макар и минимална. Нека бъде 1:0 за нас и всички ще бъдем предоволни. Дори голмайстор да бъде вратарят Стипе Плетикоса от дузпа, това няма значение."

Рапаич освен това вярвал, че белгийците ще симулират нашите да се хвърлят за победа. Според него най-опасни от българския отбор са Димитър Бербатов и Мартин Петров. "Не бива обаче да пренебрегваме и останалите", смята хърватинът.
265
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД