:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 273
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ериксон подписал с "Челси"?

Бойкотът в тима на Англия бил потушен от Дейвид Бекъм
Снимка: Ройтерс
Селекционерът на Англия Свен Горан Ериксон е подписал предварителен контракт с "Челси", обяви вчера таблоидът "Сън". Както е известно, шведът бе най-желаното име от новия собственик на лондонския клуб Роман Абрамович за заместник на настоящия мениджър Клаудио Раниери. Според "Сън" Ериксон може да напусне сегашния си пост, ако довечера англичаните загубят от Турция. Другият вариант бил да изкара европейското първенство в Португалия, след което да поеме "Челси". Самият треньор вчера отрече всичко.

Раздираният от проблеми тим на Англия пък е на път да се стабилизира точно преди най-важния си двубой за годината. Вчера се разбра, че капитанът Дейвид Бекъм отново се е изявил като добрия герой. Именно той е туширал заплахите за бойкот на двубоя от останалите национали, които били недоволни, че от състава бил изваден Рио Фърдинанд. Бекъм категорично забранил всякакви протести на водача на заверата - един от най-добрите му приятели Гари Невил.

В крайна сметка мястото на Фърдинанд в защита ще бъде заето от Джон Тери ("Челси"), който ще партнира на Сол Кембъл ("Арсенал"). Контузеният Майкъл Оуен пък ще бъде заместен в атака от съотборника си в "Ливърпул" Емил Хески, зад когото леко изтеглен ще играе детето чудо Уейн Руни. Англия се нуждае дори от равен, за да се класира директно за Евро 2004.

Турците обаче излизат само за победа и се опитват да притеснят психически съперниците ни. "Бекъм не е добър играч, а просто едно красиво лице", атакува халфът на "Интер" Емре Бельозоглу. Капитанът Хакан Шукур е възстановен и ще играе редом с Нихат Кахветчъ ("Реал Сосиедад"). Мачът ще е на стадиона на "Фенербахче" - "Шюкрю Сарачоглу".
485
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД