:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Евтини билети пуска "Левски" за реванша с "Апоел"

Без премии за ЦСКА при елиминиране на "Торпедо"

"Червените" ще заличават слабите игри без допълнителни парични стимули
Футболистите на ЦСКА няма да бъдат ощастливени с познатите обещания за грандиозни премии за реванша срещу "Торпедо" в I кръг от турнира на УЕФА. Целта за мача преди всичко била "червените" да спасят сезона. Въпреки това при успех в сряда те ще получат пари по договор за достигане до II кръг от надпреварата. Безпроблемното възстановяване на Светослав Петров реши един от проблемите на треньора Стойчо Младенов и дефанзивният халф ще излезе титуляр на ст. "Едуард Стрелцов" в сряда. Безпогрешният мерник от фаулове на Христо Янев пък също ще му гарантира място в основния състав плюс привилегията да бие всяко статично положение. Днес от 16 ч. ЦСКА ще направи последна проверка за сблъсъка с "Торпедо", като ще посрещне на Панчарево "Пирин".

Другият ни участник в турнира за УЕФА - "Левски", пуска евтини билети за реванша с "Апоел" (Рамат Ган) на 15 октомври. Талоните за "А" сектор ще са 4 лв., за "В" - 3, и по 1 за "Б" и "Г".

Новият треньор на "сините" Георги Василев ще запише дебют начело на тима днес в контролата с "Рилски спортист". Гочето обяви, че от показаното в мача до голяма степен ще бъде изяснен съставът за мача с "Апоел".

Василев, помощникът му Георги Цветков и главният мениджър Андрей Желязков подписаха своите договори в Боровец, където тимът е на лагер. В понеделник това ще стори и другият асистент на Гочето - Йордан Йорданов-Пиката.
26
777
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
26
 Видими 
10 Октомври 2003 21:43
Когато магарето се научи да кара мотор
тогава чорбата би могла стане отбор!

Тогава ще има вероятност да бият Торпедо. То и сега има, ама е под 0.00001%!
10 Октомври 2003 21:46
Гладна кокошка просо сънува!
Тъп чорбар добра игра на ЦСКА сънува!
10 Октомври 2003 22:34
то както е тръгнало, ако след края на полусезона сме първи във временното класиране няма да се учудя, ако с цел мотивация, Черепа вземе, че ги оставя жадни и гладни нашите момчета... мутренска му работа... не можа да ни купи Абрамович, ами се занимава с ония голтаци Челси... не стига, че сини, ами и точно като Левски са пълен провал в европейските клубни турнири... тия руснаците нещо все по милисионерските неща си падат...
11 Октомври 2003 00:30
logi4no reshenie na rakovodstvote na cska, pri polozenie, 4e ne se predvizda i otstranqvane na torpedo
11 Октомври 2003 01:28
Правилно, защото елиминирането на такива отбори не е никакъв престиж. Сами сме си виновни - вместо да бъдат бити поне с тройка, то сега блядовете дори минават за фаворит за реванша . И то заради един случаен гол, а имаше 5-6 пропуска на нашите преди това.


Все пак ние сме по-добрите и на реванша това ще се докаже, като ЦСКА продължи.
11 Октомври 2003 04:18
Напълно подкрепям решението.
Наште момченца станаха като 1914 преди време... Вътре, конкуренцията им се заключва до един пин код (1914), а той напоследък е такава конкуренция, че ум да ти зайде... Та нашите момчета забравиха марката "Европа".
Да, ще си паднем от Торпедото, а онез ще направят национален празник след великата победа над великия джудиш тийм.
11 Октомври 2003 08:10
Мдааа, наближава момента когато "червения балон" ще се спука. Днеска без премя, утре без заплата и тогава ще видиме кой носи "червено сърце" и ще играе за ЦСКА само заради голата чест(по думите на Умерения). Алооо шшш, водопроводчика от Марково- идва и твоя час. Орли, май че разликата м/у Левски и ЦСКА в класацията на УЕФА ще нарасне. Как мислиш?
11 Октомври 2003 09:08
Премии!
Да земе една неокастрена.....

Стойчо молил В Р да не пускат Герасим Заков срещу ЦСКА.
Ало, де Троа що го пусна в Севлиево?!
11 Октомври 2003 09:18
назаем от forum.levski.bg
Информация за Mandja

Регистриран на: 12 Фев 2003
Общо мнения: 303
[22.94% от всички / 1.26 мнения на ден]
Вижте всички мнения на Mandja
Местожителство: Улево от Герена
Сайт:
Професия: Инструктор по джобен тенис
Интереси: Женско, мъжко...ВСИЧКО.И Левски.

11 Октомври 2003 11:20
JORKO на теб ли е инструктор по джобен тенис.
11 Октомври 2003 11:26
Никакво отпадане от Торпедо! Въпреди разочароващия резултат от първия мач, нашите ще продължат. И на сняг, и на кал да играят, то нашия Стойчо ще елиминира 'автозаводците'.


Така ще докаже, че 'червен балон' няма. А има отбор, който печели само с футбол. Провали като този в Пловдив се случват с всекиго. Предполагам, че със златни букви ще бъде записана тази победа в историята на Ботев Пловдив. Ще им бъде приятен спомен догодина като отпаднат в Б групата.
11 Октомври 2003 12:25
Гледам еуфорията пак е на път да овладее нащите приятели-опоненти. Нищо лошо, само дето някои неизвестно защо сами си изграждат теории. Досега, поне във форума няма левскар който да е изразил задоволство от това, че ще елеминираме безумно посредственото еврейско тимче. Това трябва да стане задължително с убедителен резултат и добра игра. И пак ще е малко за всичкото това което брахме и с казахите и с Апоел в Словакия. Пожелавам от сърце на ЦСКА да намери себе си и да продължи. Въпреки незавидната форма, въпреки студа и калта, напук на всички недоброжелатели.
11 Октомври 2003 12:28
стана известно името на изнасилената от 8 английски футболисти
11 Октомври 2003 12:32
След като 8 са я нагъчили очите и станали кат на стар ZIL фаровете
11 Октомври 2003 12:42
изнасилената е известна като г-ца търкул търкул топчица новоизлюпена български национал от говеждата квота на синия кардинал
11 Октомври 2003 12:58
zilot-(снимка: натиснете тук)
11 Октомври 2003 16:12
FileWalker, що бе? добре, че си ни биха в Пловдив, мен ако питаш. крайно време и самите футболисти да се раздават до край и да са пределно концентрирани във всеки един мач. колкото до Ботев, добро отборче са и дано да не отпаднат следващата година. нито тази.
иначе аз лично имам някои съмнения за отстраняването на Торпедото... не че са по-силни от нас. просто Стойчо ще предаде отново напрежението си на нашите играчи. все така става в решителни мачове... там е 1:0 или 0:0.
но ще се моля за 0:2, което определено е по силите ни. като имаме предвид, че руснЯците ще излезат за 0:0 или 1:0 от контри...
а бе бий торпедото рогато, бий, бий, бий !!!
11 Октомври 2003 16:24
Абе и аз дето по природа съм си оптимист, нещо не виждам как ще го вземем тоя мач в Москва.
Погодата за съжаление се очертава да е сибиряшка, а Лима и Соса нема да знаят къде се намират, то не че тва няма да важи и за останалите ... Без да сме кой знаИ колкУ по-тИхнични от руснаците ние ще сме потърпевшите от един разкалян терен. Сетете се миналата пролет как я почнахме на картофените ниви в Самоков и т.н. и като добавим че руснаците ще играят на сигурно и затворено, наште балеринки Гъргоров и Димитров просто не ги виждам как ще разбиват бетона ...
Дано да греша, ама такива се очертават нещата.
11 Октомври 2003 20:47
Е ТАКОВА Т(К)УРПЕДО ВА ЧАКА-(снимка: натиснете тук)
11 Октомври 2003 21:27
Лима и Соуса са пут_и майни, ако толкова ги е страх от сняг и кал. Стойчо разчита много на тях, а мързеливците ги е страх да не им измръзне задника. Още един довод за Стойчо да пусне Свет. Петров вместо Лима. Заедно с Христо Янев, това са единствените, които имат точен далечен удар. Ако греша, то добавете още някой.


Е това ни е шанса да вкараме гол първи в Москва. Като Блекбърн на нас в София през миналата година. А падне ли първия, то идва времето на Бадема и Велизар за контри. Тогава може и да бием с разлика.
11 Октомври 2003 23:05
Янев вкарва 4 гола при победа на ЦСКА, гонят Лима и Брито


автор: Топспорт.бг / дата: 2003-10-11 19:34:40


Шампионите от ЦСКА победиха с 4:1 лидера в "Б" група Пирин в контрола, играна на тренировъчната база на "червените" в Панчарево.


Христо Янев вкара и четирите гола за своя тим и даде сериозна заявка за титулярното място в предстоящите мачове на ЦСКА.


В края на седемминутното продължение на двубоя Александър Томаш си отбеляза автогол след удар на Ангел Йошев.


На няколко пъти на терена прехвърчаха искри между футболистите на двата отбора и реферът Ангел Ангелов изгони бразилеца Лео Лима и португалеца Паоло Брито от ЦСКА .



Бати шоуто как така съм го изпуснал.
Пази боже Томовски да го пуснат на стадион Торпедо, дано Чарас е готов за сряда.
Тия чужденците май не са наясно, че са в ЦСКА да играят футбол, а не да се млатят и в контролките даже.
12 Октомври 2003 07:28
ТРОЙЧО се страхува от Захов и моли треньора на Видима да не го пуска в игра срещу ЦЕЦА.Ебаси феърплеа!
12 Октомври 2003 11:59
hi, не ми се верва това да сане, т.е. да нема премии при победа над руснаците. всичките тези неща са уточнени още в началото и трудно ще се променят до края на кампанията или до края на полусезона. колкото до мача с благоевградчани, интересно ще ми бъде някой да даде повече инфо от това, което има днес във вестниците. за псувните и шамарите разбрах, но за играта нищо не пишат да ги еба в журналята.
12 Октомври 2003 14:50
Разбивката по урни за квалификациите за СП 2006 в Германия е ясна.
Добрата новина е, че сме във втора урна.
Лошата е, че отборите в трета урна повечето са около нашето и по-добри от нашето ниво.
В четвърта също има няколко добри отбора.
Така че дупе да им е яко на националите.


Натиснете тук
12 Октомври 2003 15:05
На 99% съм сигурен, че табличката от горния линк ще служи за определяне на групите и на Евро 2004.


От класиралите се директно, зад нас в таблицата са: Гърция и Швейцария.
Т.е. трябва от баражите да се класират още два отбора имащо по-ниско от нас класиране в табличката от горния пост.


От 10 отбора на бараж с по-нисък коефициент от нас са Словения, Норвегия, Латвия, Шотландия и Уелс. Така че трябва да стискаме палци поне 2 от тези 5 отбора да се класират на Евро 2004, за да сме в трета урна за жребия.
12 Октомври 2003 16:09
Като се има предвид, че жребия за баражите е без поставени отбори, то това, което си писал е възможно. Лично аз само за Латвия съм сигурен, че трябва да ги бием под път и над път. Останалите изброени от теб отбори по нищо не ни отстъпват, дори и 'ръгбистите' от Уелс и 'брейвхартс'.


Добре, че имахме късмет в нашата група.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД