:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,693,813
Активни 340
Страници 12,431
За един ден 1,302,066

Жестоко двойно убийство потресе село Съединение

Село Съединение на територията на община Братя Даскалови вчера бе потресено от кърваво престъпление, отнело живота на двама души през нощта на 29 октомври. Селото има около 120 жители на средна възраст около 70 години.

Труповете на 71-годишния Андрей Георгиев и 62-годишния Георги З. са намерени около 23 ч. в сряда от Енчо Тодоров. Двамата работели по довършването на вилата му. Убийството е извършено в нея с ловна пушка. Жертвите са простреляни в главите и корема. Починали са в адски мъки от кръвоизливи.

Тодоров, който е собственик на фирма, търгуваща с дървен материал, пристигнал в имота си, за да занесе храна на тъста си Андрей и Георги, който е майстор облицовчик.

Според предварителните данни убийството е извършено между 18,00 и 23,00 ч. на същия ден. Няма установени свидетели. Единствената живееща наблизо съседка - 80-годишна старица, не е забелязала нищо подозрително. Труповете са открити на първия етаж, а при огледа криминалистите установили, че покъщнината на втория е разхвърляна.

Изчезнал е ловен автомат "Бинели-супер".

Според кметския наместник на Недьо Недев напоследък празните имоти са станали обект на посегателства. В същата вечер е ограбена и съседна къща. Най-вероятно двойното убийство и кражбата са дело на гастрольори.
2814
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД