:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин договаря с НАТО общи учения от догодина

Русия ще прави съвместни военни учения с НАТО от следващата година, стана ясно вчера след среща на руския президент Владимир Путин с генералния секретар на алианса Джордж Робъртсън, който бе на прощална визита в Москва, преди да сдаде поста си на холандеца Яп де Хоп Схефер, предадоха ИТАР-ТАСС и БТА. "До пролетта на 2004 г. трябва да приключи един етап от работата между Русия и НАТО - подготовката на съвместни учения", каза руският президент, като се съгласи с мнението на лорд Робъртсън, че Съветът Русия-НАТО е престанал да бъде говорилня.

Подобряването на отношенията между Русия и НАТО допринесе за качественото изменение на връзките на Русия с цялото западно общество, заяви Путин и призна личната заслуга на Джордж Робъртсън. "Откакто оглавихте НАТО през 1999 г., отношенията между алианса и нашата страна се промениха коренно", подчерта той. Лорд Робъртсън благодари на руския президент за подкрепата в Афганистан и по-специално за предоставеното въздушно пространство за самолетите на алианса.
 
Придружен от руския военен министър Сергей Иванов (вдясно), лорд Робъртсън посети 27-а севастополска мотострелкова бригада в Москва, където му бе даден да подържи противотанков гранатомет.
2
674
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
30 Октомври 2003 22:30
Шейтан-тръба са му дали да подържи.
31 Октомври 2003 00:21
Ха така!...Да направят американските бази в България, да дадат полигоните на НАТО, та от догодина да маршируват и стрелят там руските войски...Какъв кеф за родните ДЕМУкряки (по параграфа)...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД