:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 237
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ФИЛМОВИ НОВИНИ

10 години от смъртта на Фелини

ще бъдат отбелязани с прожекция на неговия филм "Джинджър и Фред". Това ще стане в кино "Център" на 5 ноември. Титулярите на филма - съпругата на Фелини Джулиета Мазина и Марчело Мастрояни, също вече са покойници. Фелини почина на 73-годишна възраст на 31 октомври 1993 г. Той смяташе, че киното е божествен начин да разкажеш една житейска история. Фелини е заснел 24 филма, сред които "Сладък живот", "Амаркорд", "Рим", "Пътят", "Нощите на Кабирия", и е получил 5 награди "Оскар".

"Матрицата: революции" тръгва по кината

също точно на 5 ноември, в 4 часа следобяд. Премиерата ще е в кино "Арена", кино "Сердика", кино "Мир" и др. и съвпада по ден и час с премиерите във всички други големи световни столици. Веднага след края й, финалната част на фантастичната суперпродукция започва да се върти на редовни прожекции в над 10 киносалона.



Пожар опустоши снимачната площадка на Ди Каприо

в южната част на Калифорния. Там се снима филма "Авиаторът", в който главната роля изпълнява звездата от "Титаник" и "Хвани ме, ако можеш". Продукцията е биография на филмовия магнат Хауърд Хюз.

Жана Моро пристигна в Москва за участие във филма "Прокълнатите крале". Продукцията по прословутата поредица исторически романи на Морис Дрюон се снима за телевизията. "Освен това ми се иска да подкрепя фестивала "Френското кино днес", който се открива в Москва на 4 декември", съобщи звездата пред ИТАР-ТАСС. Режисьор на "Прокълнатите крале" е Жозе Даян, заснела също "Това е любов" с Жана Моро в главната роля.
478
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД