:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 352
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Надежда почва разговори за дясното

СДС стартира разговори с партиите от дясното пространство, получили висока подкрепа на местния вот, обяви синият лидер Надежда Михайлова в нощта след вота.

"Обединена, десницата може да спре похода на левицата към властта", отсече Надежда. "Между първия и втория тур на местния вот бе доказана необходимостта от обединението на десните срещу реставрацията на нереформираната БСП, а СДС показа умение да води диалог и да отстоява принципите си", каза Михайлова. Тя се похвали с успехите на СДС в Пловдив, Плевен, Шумен, Монтана, Русе, Ямбол, Видин, Велико Търново и Перник.

Към тях тя добави и София, поздравявайки за победата Софиянски и обявявайки, че победата му е победа на политиката и принципите на СДС, "които самият Софиянски прие, за да получи подкрепата на сините в столицата". Михайлова подчерта, че по данни на "Галъп" над 93% от хората, гласували за нея, са подкрепили в неделя Софиянски.

"Личните неща не могат да подменят голямата политическа цел на десните в България", отвърна Михайлова на въпрос за отношението на Иван Костов към Софиянски.

Големият дебат за коалиционната политика на СДС бе насрочен за 25 ноември, когато ще заседава Националният съвет на СДС.
8
756
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
04 Ноември 2003 09:32
ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ СОФИЯНСКИ
04 Ноември 2003 09:47
И кое му е доброто?
04 Ноември 2003 10:04
Ами то орел, рак и щука не могат да са в една група. Крайно време е десницата да преодолее глупавото джафкане - има много по-важни цели от това да си ги мерят!
04 Ноември 2003 11:34
СДС има голям мерак да обединява - със себе си начело. Проблемът обаче е, че СДС 2 години се правеше на глухо, когато отдясно идваха призиви за обединяване. Чак сега, когато на Надка и предстои битка с Командира, тя реши да отпочва обединението. На конгреса на СДС ще проличи какво е реалното положение в партията. Дотогава обединението вдясно се отлага.
04 Ноември 2003 16:18
тази хубавица нещо бърка.ние не сме онези наивници от площада, но тя изгле
жда още подскача.няма дясно наде, няма и лява а още повече център има само
интереси на оскотели опосуми като вас.та след като сте десни т.е изразители
и защитници на едрия бизнес се гънете пред циганите за някай глас повече ил
и и те минават за едри бизнесмени.нима ане разбрахте, че вече не ви вярваме, н
що повече у нас се натрупва полека лека и омраза към вас и то не заради без
пътицата в която натикахте държавата ни и заедно с нея и нас, а заради измам
лвата ви и лъжлива същност, вие сте долнопробни мошеници господа и госпожи
партолигархи независимо от коя боя сте червена, синя жълта, народа за такива
като вас е намерил точната квалификация :"От един дол дренки", вас всичките ви обединява само една цел да грабите , да сте безконтрол и отново да грабит
е.
04 Ноември 2003 16:28
Няма ляво, няма дясно! В Шератон и Хилтън вси са равни. Е, понижиха ме от "избирател" в "електорат", ама след някоя и друга година пак ще опрат до мен и темната стаичка. И ще видим тогава кой-кого!
04 Ноември 2003 17:32
Единственото спасение за дясното пространство е да се очисти от псевдополитическата клиентела, която Костовото СДС нарои около себе си. Това са безпринципни хора, зодени само и единствено от жаждата за пари и власт на всяка цена. Затова и тази безпринципна гмеж се разрои на триста "десни" партийки, след като загуби властта. Престана да го има обединяващия за тях фактор: "пари - власт" и всеки тръгна да спасява награбеното и собствената си кожа.
Чудно е все пак откъде събират толкова гласове на фона на всеобщата беднотия. Освен да сработва първосигналния партиен рефлекс на българина.
Нали помните какви заклети партийци бяха българите при БКП и как потриваха доволно ръце когато наказваха инакомислещите си събратя. Иначе не виждам откъде ще се вземат 2 000 000 одеснели /в смисъл богати/ българи.
Нови водачи ви трябват господа десни с комунистическа фразеология, за да Ви повярваме отново.
Когато в един бардак работите не вървят никой не сменя креватите, а к......е!
04 Ноември 2003 19:30
Вие се пребройте първо, пък после мислете за десните и анализирайте Костов.
Понеже видяхте, че сте малко, даже ведно с Доган, не се борите все още за властта. Даже и президентът днес каза, че не е време за предсрочни избори - та дайте да хулим сега. "Не гледай сламката в чуждото око, а гредата в своето".





















Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД