:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Българи набирали в Германия бойци за джихад

22-ма ислямисти от България, Германия, Египет, Мароко, Либия, Палестина, Тунис и Алжир бяха арестувани вчера в германския град Улм. 17 са мъже, останалите са жени, съобщи Ройтерс. Германски полицейски служители заявили на пресконференция в Улм, че някои от тях са поддържали връзки с екстремистки ислямистки организации като "Ансар ал ислам", която се бие срещу американците в Ирак. Смята се, че са членове на престъпна група, която предоставяла логистична подкрепа на ислямистки организации, например изготвянето на фалшиви паспорти. Арестуваните са обвинени, че са набирали бойци за джихад (свещена война).

Арестите били извършени в 6 ч. сутринта от 700 полицаи в 5 германски провинции. Това е една от най-големите операции от този вид в Германия, посочва Ройтерс. Заподозрените изготвяли фалшиви паспорти и у един от тях били открити 8 фалшиви документа за самоличност. Конфискувани са също непопълнени паспорти, компютри, машини за подправяне на документи и пропагандни материали.

Германия започна засилени проверки на заподозрени екстремисти сред 3-милионното си мюсюлманско население след атаките от 11 септември 2001 г.
32
448
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
32
 Видими 
13 Януари 2005 00:19
Щ си хванат адвокати добри!Те ще разкажат в съда, че до един са имали тежко детство:Бащите им са ги побийвали и съседките дечица са ги подигравали заради диалекта и ако имат късмет със съдията, току им дръпнали по една условна.. Те германците педофили/рецидивисти/пускат ей така, че тия малоумници ли ще затворят!Де грешка в обвинителния акт, де нам си що..Един от шайката на "камикадзетата"от11.09.2001 оправдаха лани и си го пуснаха по живо по здраво; заради калпави прокурори!Нашата прокуратура си има свои фенове по цял свят
13 Януари 2005 02:24
То само Германия остана пощадена от терористични актове и заплахи на мюсулмански естремисти. Във Франция са се качили на главата на властта, правят си каквото си щат. Но с полицейска д/ва като Германия шега не бива. До 5 години няма да има и половината от новодощлите чужденци. Има предложения да накарат мюсулманските имани да проповядват на немски. Ще се окопитят, немците. Това е втората голяма рация на полицията в рамките на 1 месец с заподозрени араби. Първия път искаха да правят атентат срещу иракския главнокомандващ, Алхаави май му беше името. И ги хванаха всичките! А за хванатите тоя път не ща да мисля. Ще им спукат дупето от бой в полицията, доказателства вече имат бол, в най добрия случай ще ги екстрадират. Няма да им се размине. Днеска подобна медийна кампания спретнаха, обществото е в очакване.
13 Януари 2005 02:37
Да бе да, ислямисти от Балгариъа - чисти балгари, като Тони турчина - Мадридскиъа герои. Сега остава да научат и балгарски език.

Редактирано от - bot на 13/1/2005 г/ 02:38:46

13 Януари 2005 02:40
Българи набирали в Германия бойци за джихад.Машала моито момче, алах да ти е на помощ.
То убаво ама требаше първо да помислиш да джикидосаш наще червени глисти, дет ва натириха яко през осемдесте.
13 Януари 2005 03:51
Абе как стана тая - българи ислямисти. Аз доколкото знам в българия турците са ислямисти. Егати доганската работа....
13 Януари 2005 07:00
Уважаеми bot, видно е, че не си се уморил да търчиш след неграмотното писане на бозичката и drug-ирания...част от колелото де.
Ще може ли да им поясниш, че България нито е българия, нито па Балгариъа?Или и на теб ти е ясно, че ***** трудно се ограмотяват, а...
Благодаря ти предварително !


В уважение към родината си се възпитава още от ранна детска възраст. Всеки модератор е безсилен при такива постинги и поясненията му биха прозвучали като заяждане. Пък и не му е това работата да дава съвети от този род.

С уважение: bot





Редактирано от - bot на 13/1/2005 г/ 11:11:28

13 Януари 2005 11:05
Control Intern,
да те попитам: като как терористите са се качили на главите на французите?! Та те имат едно от най-добрите разузнавания в света и са много по-напред от останалите в мерките срещу тероризма! Когато във Франция е имаше план за сигурност Vigipirate, останалите държави не бяха и чували за световен тероризъм! Подслушват се всички джамии, арабски групи и пр., следят се банковите преводи много преди 11 септември, удря се по наркопласьорите, които са основния приходоизточник на ислюмистите...
Чети повече, преди да приказваш глупости!
13 Януари 2005 11:19
Интелигентните българи в чужбина....зтова като отиде бг-турист някъде и се държат с него като със афганистанец. Българска измет![/b]

Редактирано от - bot на 13/1/2005 г/ 11:43:10

13 Януари 2005 11:37
Ами така те са си осрали отдавна собствената родина-маика(Турция) и очевидно не им стига ами започват и все по усилено да усират и около тях си.Но то от турчин наи много будка за дюнер друго не.А пак кара 74 ми пише вчера че произвеждали коли и танкове .Турче момче и не прави разлика между сглабяне и производство. [имг]хттп://форум.скъцоде.цом/имг/ретард. гиф[/имг]
13 Януари 2005 11:55
Тцъ. Не е сглобяване. Производство е.
А това, че ти, момче, не познаваш други турци, освен от дюнерите, не означава, че други турци няма. Означава само, че ти не се въртиш в тези среди.

Редактирано от - Simplified Solutions на 13/1/2005 г/ 11:56:29

13 Януари 2005 12:05
До Симпли
сглобяване е драга за твое сажзление е точно така.Пристигат готови вазли и детаили някаде 100% другаде до кам 80% и туркиетата само завартат гаичитзите.
13 Януари 2005 12:15
WHATS UP,
Ех чоджум, първо научи да отговаряш на поздрав!После погледни до бутона кирилица, Как замества?
13 Януари 2005 12:16
Французите, вече са смесица от мароканци+алгирци+французи и гордите Французи се претопиха, като този проблем го няма в Германъ, защото нямат и колонии!
Много е радостно това което се случва в демократична Германия, тук играят законите и ако един е обвинен, но пък няма доказателства за това, което е извършил го пускат ( такоко спр. Каплан - екстрадиран, мароканеца от Хамбург - невинен).

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 12:25
Takoko,
магребинците, които цитираш, са само 4 % от населението на Франция и са по-добре интегрирани от доста българи в тази държава: говорят от малки френски, голяма част се все по-образовани. Останалите са /само/изолирани в определени градски зони и вършат работа, която французите отказват.
13 Януари 2005 12:32
Чужденците офицялно са мисля към 7%, но иначе тези изброените са около 25% от населението , нека да се ражодим след 22х около Парис! Къде им е интеграцията само незнам, след тези бойкоти , относно забрадките
Кара нека да не говорим за геноцида, защото деликатната тема я интерпретираш много субективно, както всеки турчин...
Арбатите мразят турците, защото по време на османското иго в арабския п-в имат само 3 или 4 книги издадени? С какво допринася Турция за развитието, освен злоба!?
таквор оник
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多


takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 12:36
То българина в тази група не бил българин, ами имал фалшив български паспорт, както се оказа. Ама то като му излезе на човек име...и по папата стреляхме, и кулите взривихме... Тъмни балкански субекти.
13 Януари 2005 12:47
Кара поздравихте на статията за Евророма, но после като погледнах нито твоито нито моито писание беше там.Омразна ми все да отварям да гледам как се замества-за това на латиница, пак се разбира

Редактирано от - bot на 13/1/2005 г/ 13:41:09

13 Януари 2005 12:54
сега и съобщиха за още един исламист от турски проижод по радиото, който се намира в Берлини ще бъде изпратен, където му е мястото, В РОДИНАТА СИ!

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 13:01
Аа Такоко на 2 места си ми отговорил
Нека да не говорим и за злобата.Дядо Господ си знае работата!Знае на кого да дава родина и кого да пръсне наоколо.Лошото е че , тия пръснатите бъркат (озлобяват)всичко и там където са!
13 Януари 2005 13:07
ние трябва да се учим от грешките на миналото и да не ги повтаряме! Аз съм имал дискусия с арменци, които биха отмъстили, това показва, че не са истински християни!Aз не бих отмъстил , защото няма омраза в моята душа! Християнското учение отрича убийството, само трябва да се молим за хората, които не са извършили смъртен грях, за другите СЪДНИК Е БОГ И НЕГОВИЯТ СИН ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС!

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 13:21
Такоко,
Съгласен съм със последния ти постинг!
Между другото аз те уважавам от форума!И мюслюманското учение отрича убийството.Но , за съжаление всеки ден умират хиляди души!
Казваш че нямаш омраза, но я показа в по горния си постинг.
13 Януари 2005 13:29
КАРА, това ти го написах, защото вчера малко ме ядоса с твърденията си, но вече беше късно за дискусия(късно се прибрах и не се включих"нормално", но хората , които не спазват закона, също интерпретират Корана по-друг начин, нямат място в една дърежава, която е склонна на компромиси(бел. такоко Германъ)!
Германъ му е дала срок до 15.01 да се махне оттам, той пуска жалба тези дни в ъв Върховния административен съд? от 70 те години е тук и сега му идва реда да бъде изгонен! С новия закон за чужденците се улеснява "извеждане" на ислямисти и хора заплашващи сигурността на страната, но се улеснява оставането на студенти и идващи да работят по определени спогодби!
Омраза няма при мен, говорим po фактите!

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 13:40
Такоко,
Виновна е самата Германия за тия изроди!
Знаеш за Каплан.Живееше като султан в Германия.Негова е идеята за атентати със самолети.През 1998 г хванаха неговите хора, подготвяли атентат по време на републиканския празник.Какво направи тогава Германия?Нищо.
13 Януари 2005 14:01
Германия нямаше законовата уредба и не можеше , както и сега без доказателства, да изгони някого, но след натиска на Ото Шили, всичко е друго и с новия закон , се разрешават тези хайки, сега излизам да се образовам

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
13 Януари 2005 14:45
Арестуваните българи в Германия са привърженици на Сергей Станишев и неговата "нова" политика към Ирак.
13 Януари 2005 15:50
Аведар, дай малко повече информация за тази клюка.
13 Януари 2005 17:17
Аведар,
Пък по моя информация арестуваните българи са от съюза на блондинките. А според официалните съобщения не били българи, а се представяли за българи. Ама аз вярвам повече на тебе. Щом е да плюем българите, с теб съм!
13 Януари 2005 17:43
Симпли, Кара-74, Такоко здравейте,
Трябваше да бачкам, затова се включвам късно към дискусията ви. Виждам, че се е завързал хабав муаббет. Както отбелязва Кара, Германия беше една от страните, които потдържаше екстремистите ислямисти в Германия. Но както се знае, страна, която се ръководи по правилото "Твоят враг е мой приятел" (обикновенно го правят Гърците), в крайна сметка "си платят сметката". Независимо от това, че Турция многократно се обръщаше към Германските официални власти, за да екстрадират Каплан, който се беше самообявил за глава на желаната от тях "Ислямска Република Турция", немците правеха вид, че не ги забелязват. Но сега ще има възможност дълги години да се радва на изисканите кулинарни творения в турските затвори, защото Турция е една от страните, които не се церемони с терористите, особенно с ислямистите.
13 Януари 2005 19:29
Съгласен съм с констатацията, че за един българин да се каже че е привърженик на Сертай Станишев, е все едно да се плюе дърху него. Но за съжаление има българи които сат акива, привърженици на Сергей Станишев.
13 Януари 2005 20:43
takoko - ne povtariai moiata greshka. Da vodish diskusiya s niakoi bg turci oznachava samo edno - da si gubish vremeto. Takiva kato patologichniya primitiv Hasan ili kara-ta ne priemat chuzhdo mnenie - kara veche te e obvinil v omraza po-gore. Za nego ne e dostatachno, che mu podavash raka vapreki diviya mu nacionalizam prikrit pod formata na mentorsko blagovolenie. Ako iskash da bade uchtiv v badeshte kam tab, ti nai-malkoto triabva vaobshte da otrechesh, che turski genocid varhu armenskoto naselenie niakoga e imalo, che dori i da se pokaesh che si posmial da si pomislish takova neshto. Ne sluchaino v Turciya uchat che da ubiesh dete v maika bilo armenski patent. Ako ne go napravish, riskuvash da ponesesh vsichki posledstviya svarzani s kompleksite mu(im) za malocennost. Vsashtnost, tezi dvamata i niakoi drugi, kato tiah sa nai-divite nacionalisti vav foruma, vaprosat e dokolko go saznavat. Ako sluchaino ne si zabeliazal ili ne si spomniash veche kara zavarshvahe vsichkite si postingi s obrashtenieto kurvenski sinove kam vsichki svoi forumni oponenti - ne-miusiulmani na turski ezik. 90% ot postingite na Bay Hasan sa primitivni cinizmi nasocheni kam nepriyatelite mu vav foruma (priyateli toi niama, ima samishlenici). Vav vsichki tezi sluchai bot ili speshe ili imashe po-diplomatichni zadachi... neide iz foruma.
13 Януари 2005 22:49
Тук див национализъм виждам единствено сред българите, да ме извинявате.
Точно нападащите Карата не понасят различно мнение.
Ма тя и редакцията току провокира страстите с недоказани твърдения като това, съдържащо с в заглавието на тази статия. Защото в информациите от Германия никъде не се казва, че лицето е българин или български турчин - казва се, че е с български паспорт. И патриотите скачат.
Е, днес вече пишат, че паспортът е фалшив и лицето не е български гражданин, но тук естествено никой няма да се извини за прибързаните си приказки и обидите.
Натиснете тук
Редакцията този път предпазливо е озаглавила статията "Гафове съпътстват борбата с тероризма" и между другото съобщава за фалшивия паспорт.
То че тук никой няма да се извини, е ясно. Ами редакцията няма ли някога да се извини за подобни гафове?
14 Януари 2005 00:50
Simplified - priemam kvalifikaciyata ti "div nacionalist", kato kompliment. Az lichno obache ne namiram prichina da se izviniavam nikomu po prostata prichina, che moga da bada edinstveno potarpevsh, vprochem kakto i vsichki obiknoveni balgari. Po sashtata prichina ne priemam, koito i da e da se izviniava ot moe ime i schitam, che sashtoto se otnasiya za sashtite tezi obiknoveni balgari. Tova, koeto pisah po-gore se otnasiya za niakoi turci, i.e. kara, Bay Hasan, BG_TR i t.n. - koito se intersuva mozhe da proveri faktite, koito sam opisal. Otnosno gornata statiya namiram falshifikaciite ot tipa Agdja - Toni Turchina - i posledniya sluchai za frapantni. Normalnata choveshka reakciya v takiva sluchai edva li e izvinenie. Izvinenie bi triabvalo da poluchat balgarite za negativite, koito poluchavat za smetka na vsiakavi avantiuristi i prestapnici ot turski proizhod.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД