:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 444
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

понеделник

Драма



Животът е един



30-годишната Клер и 40-годишният Грегоар се срещат за пръв път на летище "Роаси". Общото между тях е, че са на кръстопът и с доста лични проблеми. Те заминават за Малта, където взаимното им привличане става още по-силно. Ще се окаже ли то достатъчно за истинска любов, след като се оказва, че Грегоар е женен и има 15-годишна дъщеря, а пък Клер е избягала в деня на сватбата си.

КАНАЛ 1, 22.20





Драма



Неизвестен адрес



Шестнадесетгодишния Мат дълго вярва, че смъртта на баща му е била причинена от злополука. Случайно с приятелите си откриват пощенска торба, пълна със стари писма и пратки. Там е и едно писмо, което баща му е написал преди 10 години, в което казва истината. Мат занася мистериозната находка в пощенските служби. Момчетата се надяват, че срещу това ще получат награда, но вместо това снимките им са на първа страница на сутрешния вестник. И докато Мат съвсем не е очарован от случилото се, майка му е на върха на щастието.

Би Ти Ви, 13.30



Приключенски



Неприятности в рая



След мистериозната смърт на съпруга си, Рейчъл Баксли е на товарен кораб, за да съпроводи ковчега му до Съединените щати. На борда се запознава с привлекателния, но самонадеян член от екипажа Джейк. Корабът попада в тайфун и Рейчъл се свестява на самотен остров, а до нея е Джейк. Животът на необитаемия остров ги сближава и двамата взаимно се привличат. Но зараждащите се чувства са поставени на карта, когато Джейк започва да подозира, че съпругът на Рейчъл всъщност не е умрял... и съмненията му се потвърждават.

ДИЕМА+, 22.20



Драма



Eдуард с ръцете ножици



В епоха на постоянно преправяни и предъвквани сюжети този филм е истински шедьовър. Едуард е особено момче, което се превръща в изключителен мъж. Той е като всички нас - нормален човек, който другите виждат като различен. Живее сам в огромен и празен замък, докато един ден мила и добра жена не го намира и научава тъжната му история. Едуард е създаден от луд учен, който е умрял преди да замени временните ножици с истински ръце.

HBO, 20.00



Драма



Музикална кутия



Майкъл Ласло, унгарски емигрант от Втората световна война, води порядъчен живот на образцов американски гражданин. Дъщеря му Ан е сред най-блестящите адвокати в Чикаго. Един ден Ласло е призован в Бюрото за специални проучвания. Против него е повдигнато обвинение в злодейски изстъпления и геноцид от времето на войната. Ан е убедена в невинността му и решава да го защитава лично. Но изправена лице в лице с фактите по време на съдебния процес, тя изживява трагедията да се съмнява в собствения си баща...

ДИЕМА 2, 23.00
458
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД