:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 602
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

сряда

Драма



Префонтен



"Префонтен" е биографичен филм за съдбата на известния американски лекоатлет Префонтен, участвал в Олимпийските игри през 1974 г. в Мюнхен и държал всички американски рекорди от в бяганията от 2000 до 10 000 м. Той загива впоследствие при автомобилна катастрофа. Сюжетът проследява интересната съдба на амбициозния, волеви и талантлив спортист, чиято кариера е приключила с фатален край. За живота му разказват негови треньори, близки, приятели. Филмът е изпълнен с драматизма на събитията от 70-те.

КАНАЛ 1, 0.15



Драма



Чудото на 17-ата дупка



Мич Маккинли си живее добре. Има прекрасно семейство и хубава професия, на която е посветил 22 години. Въпреки всичко това идва момент, в който Мич започва да усеща празнина в живота си, без да може да определи от какво произтича. Ето, че навръх Коледа, Мич открива стиковете за голф, подарени му преди доста години от баща му. По някакъв мистериозен начин те се оказват под дърво на двора. Мич приема това за знамение от съдбата и решава, че е открил причината за своята неудовлетвореност.

Би Ти Ви, 13.30



Eкшън



Шанхайски рицари



Вторият филм не отстъпва по нищо на нашумелия хит от 2000 г. И този път партньорите ще трябва да отмъстят на виновните, да заловят лошите, да спасят невинните, а Уан - да опази красивата си сестра от Рой. Приключението започва в Китай, където е убит пазителят на имперския печат. Възрастният мъж е и баща на Чон Уан. Уан научава за трагедията от сестра си Лин, която вече пътува към Лондон, за да възстанови откраднатия печат и да отмъсти за смъртта на баща си. Уан бърза да се присъедини към нея, но първо трябва да привлече стария си другар Рой.

HBO, 20.00



Драма



Барут, предателство и заговор



Красивата и очарователна Мери - кралица на Шотландия, e принудена да изяви неограничените си възможности на католически владетел на страна, в която царува беззаконието... Но заговорниците от рода й са решили да я разгромят. Въпреки че и личните, и политическите й шансове са нулеви, Мери е решена да управлява така, както никой досега. Царуването й, обаче, завършва с едно от най-нашумелите и скандални събития в английската история. HALLMARK, 23.00



Ужаси



Корабът призрак



Преди двадесет и пет години, "Кралицата на короната SS" изчезва в района, известен като " Бермудския триъгълник". Това, обаче, е било преди. Според сюжета на филма тя се завръща. Седем от нейните покорни слуги също са се завърнали от ада, за да разпространяват злокобната истина за нейното изчезване ... и за това че корабът няма да се завърне празен, а с необичаен товар.
537
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД