:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 565
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

четвъртък

Комедия



Измамниците



Двама безработни актьори се опитват да се скрият на кораб от яростта на алкохолизиран и агресивен техен колега. Той се е заклел да ги убие, защото публично омаловажават таланта му. Преследвачът също се озовава на кораба. Тук се намира и една достолепна дама, която пък крои план за взривяване на лайнера...

КАНАЛ 1, 22.20



Драма



Предсказанието



Джудит е претоварена от извънредните часове работа и получава очно възпаление. Лекарят се оказва неин бивш съученик, който навремето е бил влюбен в нея. Симпатичният ерген препоръчва на Джудит полска учителка по пеене, която да се занимава със заекващата й дъщеря Лили. Ева наистина помага на детето, а се оказва, че има умения и на гадателка. Тя предрича на Джудит професионален успех и щастлив брак. Но преди да намери избраника на сърцето си, Джудит попада на неподходящия мъж.

Би Ти Ви, 13.30



Драма



Марсилска трилогия 2



Докато Мариус кръстосва Южните морета, намирайки истинско удовлетворение в пътуванията, в Марсилия се разиграва драма съпругата му Фани разбира, че е бременна от любовника си. Има само едни начин да бъде спасена честта на семейството: Фани се омъжва за вдовеца Панис, който е богат и е готов да приеме детето като свое.

Година по-късно Мариус се завръща в Марсилия. Той най-сетне се е убедил, че Фани е жената на неговия живот. Как ли ще завърши тази объркана история.

ЕВРОКОМ, 21.30



Криминален



Истинско престъпление



Мери Джордано от дете се увлича по криминалетата. В списание "Истинско престъпление" тя прочита за трагичната смърт на 14- годишната Кейтлин. Потресена от случката, тя започва свое разследване за ужасното престъпление, за което не няма нито заподозрян, нито свидетели. Следвайки интуицията си, Мери намира връзка между преминаващия карнавал през града и няколко други неразкрити убийства на момичета от западното крайбрежие. Тони Кемпбък пък е амбициозен млад полицай и става неин партньор при издирване на убиеца.

ДИЕМА+, 21.30



Трилър



Джони Красавеца



Рурк е уродливият бандит Джон Седли (впрочем кой, освен него става за подобна роля?), а му партнират все имена от световна класа като Елън Бъркин, Морган Фриймън и Форест Уитъкър. Историята е брутална, леко ъндърграунд, много американска и най-вече нюорлеанска. Затворникът Седли получава шанс да му направят пластична операция на лицето, което би могло да означава нова самоличност и респективно - нов живот.

ДИЕМА 2, 23.30
389
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД