:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 271
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Гъргоров следен и от "Бенфика", "Бордо" решава за него днес

ЦСКА взе купа в Испания

"Армейците" печелят "Арона 2004" след 1:0 над Розенборг, Брито обявен за N1 в турнира на Канарските острови
Снимка: Интернет
ЦСКА взе първия си трофей за годината, спечелвайки турнира "Арона 2004" на Канарските острови. Това стана след успех с 1:0 над шампиона на Норвегия "Розенборг". Победния гол вкара предизвикалият скандали около себе си Велизар Димитров от дузпа в 45-ата мин. "Армейците" можеха да спечелят и по-изразително, но 10 мин. по-рано Емил Гъргоров не успя да реализира от 11 м. И двете нарушения бяха свирнати за събаряния на неудържимия в този мач Жоао Пауло Брито. Заради играта си онази вечер португалецът с наш паспорт получи и приза за най-добър играч на турнира.

Решаващи за крайния успех на ЦСКА в съревнованието се оказаха дузпите, които се биха след мачовете. Макар в петък вечер "червените" да загубиха в редовното време с 1:2 от "Грьонинген", при дузпите те надделяха с 4:3. Срещу "Розенборг" ЦСКА пак би след ударите от 11 м - с 3:1. Точни бяха Емил Гъргоров, Светослав Петров и Амиран Муджири, а Велизар Димитров този път сгреши. В игра за ЦСКА след почивката влезе Радослав Митревски, който не е играл от началото на юли, когато се разболя от хепатит.

На трибуните пък бе пратеник на португалския гранд "Бенфика". Освен за играта на съперника в турнира на УЕФА "Розенборг" той следеше и Емил Гъргоров. Португалецът събираше впечатления за Бадема и срещу "Грьонинген". Мениджърът на халфа Емил Данчев разкри, че днес от "Бордо" трябва да дадат отговора си дали ще купят Гъргоров.

ЦСКА пък успя да си уреди още една контрола на подготовката в Испания. Ден преди завръщането си в София - на 28 януари, "армейците" ще срещнат "Леганес" (II див.). В сряда е мачът с "Тенерифе".
467
3820
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
467
 Видими 
18 Януари 2004 20:49

НАПРЕД ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ! САМО ЦСКА
18 Януари 2004 21:10
CUP за ЦСКА - КУР за лески
18 Януари 2004 21:41

да, САМО ЦСКА! ЦСКА ЗАВИНАГИ!



останалите размишления ще ги запазя за себе си. поне засега.


18 Януари 2004 21:46
И този турнир показа, че потенциалът на ЦСКА е голям. В двете срещи срещу не слаби противници холандския "Грьонинген" и норвежкия "Розенборг" надиграхме убедително съперниците си и само малшанс ни попречи да вземем две победи. Като за начало на годината- добре. Сега остава и Сакалиев да се включи успешно и не виждам кой от нашите съперници би изглеждал наполовина добре, колкото в момента е офанзивната линия на шампионите. Най-добрите вътрешни халфове- Янчев и Петров, най-добрите изобщо футболисти в родния шампионат- Бадема и В.Димитров, качествени нападатели в лицето на Сакаклиев, Йорданов, Янев и Брито (не ме изненадва това, че е обявен за състезател на турнира на Канарите). Очертава се силна конкуренция, която, надявам се, ще повдигне и нивото на изнасяните продукции. До началото на пролетния дял от шампионата остава по-малко от месец. Изключително важно е да сме във върхова форма за началото. Победи в първите три мача ни правят почти сигурни носители на 30 титла. Абсолютно излишни са скандали от типа Вили- Станков. Няма да взимам ничия страна, защото не съм запознат със случая, но ми се струва, че това е недопустимо за отбор от калибъра на ЦСКА, а и вреди психологически на целия тим. Друг е въпросът, че пресата прави от мухата слон, когато трябва да се окаля най-титулувания Бг отбор. Може да се помисли за заздравяване и на защитата, където при някоя контузия или наказание на основен играч ще срещнем огромни затруднения при окомплетоването на състава. Ако не се намесят някои отговорни фактори от БФС, не виждам кой е отборът, който ще ни спре да ликуваме през месец май. Успех шампиони!
-----------------
Ливърпул
18 Януари 2004 21:51
Каква купа с чорба ли?Или пак няква картонена
18 Януари 2004 21:51
разбира се, че ще я вземем тази купа? някой съмнявал ли се е изобщо?!? да видим какво ще се случи на рогоносците-милиционери в Кипър. дали ще успеят да грабнат нещо? а с ОФИ ще играят ли контрола?

18 Януари 2004 21:55
ха, един остроумник отново блесна. представям си ако тия не разполагаха със сърце и разум колко назад в еволюцията щяха да бъдат
.
някъде по средата между кроманьонците и обикновените чифтокопитни

18 Януари 2004 21:55
Лимата пристигна ли
18 Януари 2004 21:57
А таратайката намерихте ли я
18 Януари 2004 22:05
Гъчо, батка, вслушвай се какво ти говори Генерала. Мъдри приказки.
Рейдж, казваш 10 лв, братле. Ти поне удари ли им една сочна попръжня? Пълни гамени, м..а им милиционерска. Ше те оставят без хляб, ше те оставят...
18 Януари 2004 22:07
Luke, батка, кво да ти кажа. полафихме си малко, посмяхме се, после аз се качих на моята кола, а те (докато тръгна) спряха още 2-ма праведни цесекарчета и им взеха парите събрани за билети за един мач на 3 март на Ливърпул само да си кажа:
You will never stop me, motha fuckaz

18 Януари 2004 22:13

а колата червена ли е?


18 Януари 2004 22:14
А-ха, значи тече полицейска акция "новите ливърпулци без пари за билет". Нищо не може да ги спаси от 'червена окупация на 3ти март. Вервай ми!
-----------------
Ливърпул
18 Януари 2004 22:20
Luke, каква окупация? че ние си отиваме на нашия стадион. а селяните прости ще идват в центъра на София да гледат мач от ЕКТ.
.
Одисей, не бе, не е червена. сребрист металик. опс. тогава карах служебната моята не мога да я запаля от две седмици и стои на паркинга пред работа това е част от шибаната конспирация срещу червените фенове. тия куки не разбраха, че скоро ще вземем властта и ще има нов Народен Съд тогава най-накрая ще се върнат окончателно със земеделие, техния основен поминък. скотовъдството май също им беше нещо, с което си изкарваха прехраната в ДЮШ на Селски 1914. откакто се научиха да вземат най-долнопробните кадри на ковачницата на таланти - ДЮШ на ЦСКА май и този им бизнес западна
.
Одисей, сега гледам в mobile.bg какви коли са обявили за продан и си харесах няколко Opel Calibra - разбира се, червени 115 к.с. едната, а другата 130 к.с. мисля, че беше. интересно това 115 к.с. на колко говежди сили се равнява?!? 1914 може би?!?

18 Януари 2004 22:24
1914 е кубатурата, мисля. Говеждите сили (г.с) са 90.
18 Януари 2004 22:35
Kolko malko mu trjabva na PRASETO, za da e TO shtastlivo!!!!!!!
Ta, kakvo sa bili spechelili SVINETE !!!!!!!
i SAMO LEVSKI !!!!!!!
Up!!!!!!!
Tova mai, sled 1989 g VI e NAI-GOLJAMIA m/unaroden uspeh???????!!!!!!!
I e FAKT i e ISTINA !!!!!!!
18 Януари 2004 22:35
А ЦСКА захапа яко купата
Иняма да я пусне вече никога
А лески пак ще духа здраво супата
И вие ако искате бъдете с тях.
ЦСКА ЦСКА ЦСКА
18 Януари 2004 22:35

rage,


подозирам, че в бг такваз кола няма. твоята ще бъде единствената вероятно.


(снимка: натиснете тук)
18 Януари 2004 22:36
Luke, като се замисля 1914 им е кубатурата, като ми се струва, че от кубиците от 1914 до 1944 спокойно можем да ги наречем мъртъв обем
иначе наистина са 90 говежди сили
турбо инжекция. с френско окачване. те и затова са толкова крехки и постоянно влизат в дупка

18 Януари 2004 22:38

ето ти още малко картинки да си гледкаш колата, която ще ти подаря, като дойдем на власт.


(снимка: натиснете тук)

Редактирано от - ulysses на 18/1/2004 г/ 22:39:43

18 Януари 2004 22:39
Одисей, за тази кола от снимката ми трябват някакви си 200-300 кинта. ей сега като взема стипендията ще си я купя. имаш думата ми. в интерес на истината предпочитам 2-вратки, спортни и с добра стерео уредба. като казах стерео ви поздравявам с:
Queens ot the stone age - first it giveth.mp3
GIANNI, поздравът важи и за теб. ти си готин пич, а и малко проявявам съжаление към теб, но друг път ще ти кажа защо. take care


Редактирано от - Генерал Столетов на 18/1/2004 г/ 22:41:18

18 Януари 2004 22:44


rage,


нямаш грижа. шти подаря двувратка.


(снимка: натиснете тук)
18 Януари 2004 22:46
Това ли ще са превозните средства на народния съд. Ако е така, да действаме. Революция, братя и сестри! Първа точка в програмата на новата власт е "да превърнем подуене в концлагер". С това се изчерпва програмата.
18 Януари 2004 22:50
Едно интервю със Сашо Станков

Брифинг, който изправи на нокти мениджърите и ветераните в ЦСКА. Скандал с фенове на Панчарево. Бунт на звездата Велизар Димитров. И накрая купа от престижен турнир в страната, където футболът е религия - Испания. Всичко това се случи само за 13 дни на армейския треньор Александър Станков. Видимо успокоен, младият специалист даде интервю за "7 дни спорт" от хотелската си стая на Канарските острови. Последни новини от Армията
- Г-н Станков, честита купа. Трофеят има стойност, макар и морална. В какво точно се изразява тя?
- Благодаря. Наистина тази купа има само морално значение, но и това не е малко. Напротив, трофеят е важен от психологическа гледна точка. Той със сигурност ще даде самочувствие, особено на по-младите футболисти. В никакъв случай обаче не искам да изпадам в еуфория и оставам реалист. Рано е да вадя каквито и да е крайни заключения. Емоциите могат да доведат до заблуда. Все пак хубавото трябва да бъде отчетено. Тази купа носи престиж на ЦСКА и дава сили за работа през следващите дни от подготовката.
- Феновете в България нямаха възможност да видят мачовете по телевизията. Как минаха те през вашия поглед?
- Определено мачът ни с Розенборг предложи далеч по-съдържателен и класен футбол. ЦСКА можеше да победи и с по-голяма разлика. Вярно, в края на срещата норвежците се разминаха на косъм с изравняването. Определено бяхме надиграни през последните минути. Но ще повторя, не трябва да изпадаме в излишни емоции от победата. И двата отбора извършиха смени, изпробваха се различни варианти.
- Какво променяте в схемата на игра?
- Има корекции и нови идеи Някакви кардинални или грандиозни промени обаче няма. По принцип всеки треньор използва схема с оглед на наличните футболисти. Да не забравяме, че контузии извадиха от игра няколко основни играчи. По-важното е, че всички футболисти се представиха на ниво. Засега не искам да се впускам в подробности за схеми и тактики.
- Какво става със Стойко Сакалиев, феновете чакат с нетърпение дебюта му за ЦСКА?
- Той получи болки в ахилеса заради неудобни обувки. В последните дни се чувства по-добре. Очаквам в най-скоро време да вземе участие в нормалните тренировки и мачовете.
- Уредихте ли допълнителни контроли на Канарските острови?
- На 28 януари ще играем с третодивизионен испански отбор.
- Как се включиха новите попълнения?
- Доволен съм от тях. Напълно нормално е да има период на адаптация. Да вземем един Муджири например. Отличен футболист, който със сигурност ще се приспособи към стила на ЦСКА. Трябва му време.
- Оценката ви за молдовския вратар Евгений Хмарук, който е на проби?
- В последните минути на мача с Розенборг норвежците започнаха да атакуват масирано с високи топки в пеналта.
Хмарук се справи без грешка Мога да бъда доволен от молдовеца. Искам обаче да го видя и в останалите контроли, преди да взема окончателно решение.
- Ще отличите ли футболистите, представили се най-силно срещу Розенборг и Грьонинген?
- Веднага се сещам за португалеца Брито, който не случайно бе определен за играч №1 на турнира. Иначе няма футболист, от когото да не съм доволен.
- Христо Стоичков се появи в лагера на ЦСКА. Как се отрази присъствието му?
- Естествено личност като Христо Стоичков може само да вдъхне самочувствие в отбора. Той ходеше с екип на ЦСКА, тренираше с фланелка на ЦСКА. Знаете ли, това са дребни неща, но имат страхотно значение. Христо присъства и на един от разборите, което също даде невероятен стимул на момчетата. Видях какво значи Стоичков! Той беше лицето на ЦСКА тези дни, а това значи невероятен имидж на клуба не само пред испанците, но и пред норвежци, холандци.
- Разбрахме, че сте вечеряли заедно. За какво си говорихте?
- Христо е много добре осведомен за състоянието на българския футбол. Дискутирахме някои проблеми. Говорихме си и за житейски неща. Въобще той е невероятна личност, около която винаги има страхотни емоции и настроение.
- Да се върнем на прословутия брифинг и думите ви за селекцията и въздържателите!
- Вижте, с привличането на Стойко Сакалиев аз определям селекцията на ЦСКА като добра. По темата за въздържателите. Аз съм човек, който говори това, което мисли. Така виждам нещата, така съм ги назовал.
- Как работите със Стойчо Младенов след случая на Панчарево, когато той пусна фенове на закрита контрола?
- Не искам повече да коментирам случая. Иначе със Стойчо Младенов работим нормално. По-хубаво е да си казваме нещата право в очите, а не всеки да говори зад гърба на другия, нали?
- Успокои ли се бунтовникът Велизар Димитров?
- И този случай бе раздут доста изкуствено. А става въпрос за напълно нормални във футбола неща. Аз съм треньорът, имам идеи и виждания, с които всеки в отбора трябва да се съобразява. Прецених, че Велизар трябва да играе само едно полувреме срещу Грьонинген и цял мач с Розенборг. Това е мое право. Имахме няколко разговора и се разбрахме.
С Велизар всичко е наред
- Разбра се, че Емил Гъргоров няма да бъде продаван в Бордо. Как приемате оставането му в ЦСКА?
- Не само треньорите в България, но и колегите от редица добри европейски отбори биха се радвали да имат Гъргоров в състава си.
- Трансферният шум успя ли да повлияе на Гъргоров?
- Гъргоров е футболист с изключително стабилна психика. Напротив, той се готви съвестно, показа отлична игра и в двете контроли. Ако върви по същия начин, той ще бъде още по-силен през пролетния сезон.
- Хвърляте ли по едно око към конкурентите за титлата?
- Получавам разпечатка от български вестници, чувам се по телефона с хора от България. Но вниманието ми е насочено към подготовката на ЦСКА.
- Феновете със сигурност се вълнуват най-много от въпроса дали ЦСКА събра сили за победа срещу Нафтекс?
- Подготовката върви по план. Условията са отлични. Играхме с класни съперници. Няма от какво да съм недоволен. За Нафтекс ще говоря, като му дойде времето.
18 Януари 2004 22:50
Заводски отбор колекционира купи от приятелски срещи
*

честито на пролетариата Каквото и да означава това
*

На Цецка и трябва само да подуши мач с межсдународна участие и нещата, които там наричат "футболисти" бързат да блеснат със спечелването на червени картони

Но да не разваляме празДника на децата astufilias - и без друго с това ще си останат

Още веднъж - честито на отбора с името...

Редактирано от - ATLETICO DE MADRID на 18/1/2004 г/ 22:52:12

18 Януари 2004 22:51
Luke, пропусна анекса:
анексираме им и селския стадион. там ще обиграваме най-сакатите коне от нашите. тия дето сме ги взели по милост. тия дето играят с инвалидни колички по разни олимпиади за хора с трайни увреждания (малко грубо, сори). та да имат на кво да се радват селяните прости, пардон, сърцатите и разумните селяци
.
и те душа носят. селска душица, ама душица
.
Одисей, лелеййййй. с тази двувратката ще джиткам само около пожарната в квартал Сухата Река, със свалени прозорци, а вътре ще пускам само
Stone Temple Pilots, Stone Sour, Queens of the Stone Age и други тематични банди. от време на време ще спирам на светофара до оня смрадлив пазар, близо до сектор Б, ще надувам клаксона и ще викам: "бахур за лески". тогава наистина ще съм щастлив, хехехе

18 Януари 2004 22:55
Luke, да бе, това ще са колите на Народния Съд и на Червените Ескадрони. но това ще са само служебни превозни средства. няма смисъл да си трошим личните коли за работа. а и някакси не ми се иска сам да се занимавам с поддържката на такава кола. ще я карам на сервиз да поддръжка (да свалят разни кости, зъби, пръсти и други неща от перката на радиатора, или заклещени между амортисьорите и ресорите)...
.
много циганска работа ще падне, но кво да се прави трябва все някой да изчисти изметта мангалска от тази страна...

18 Януари 2004 22:57

не бой се за амортизацията, коли ще има много.


(снимка: натиснете тук)
18 Януари 2004 22:59
Столетов, уж си руски генерал а пък си прасе! Дали на руските генерали им е било толкова сладко да ги опъват турците, както на чорбарите? Ето за това Евалла на Галата!
А пък онова лайно Брито си получи червен картон, който за съжаление в България му е спестяван! Чорбата победила на дузпите - е да в България само с дузпи, съдийски аванти и служебни победи спечелиха 30 служебни титли!
18 Януари 2004 23:01
Честито на тези от брат'чедите дето се радват. Но и те, и останалите които си дават сметка за малозначителноста на подобна купа усещат. че поне с нея т.г. не сте капо. Истинската, голямата новина за футбола ни обаче е това което направи вчера юношата Валери Божинов в серия А. Два гола на чужд терен е направо фурор. Да не изстине мястото на някой национал ако продължи така момчето. Дай боже!
18 Януари 2004 23:01
Радвам се, че онова тъпо албанско говедо се е контузило, втора добра новина контузило се е лайното Тошко Янчев. Ако някой контузи брито и Гъргоров ще го черпя!
18 Януари 2004 23:03
"Геренка"- клиника за възрастни хора, инвалиди и душевно болни.
-----------------
Ливърпул
18 Януари 2004 23:04
Дали на руските генерали им е било толкова сладко да ги опъват турците, както на чорбарите? Ето за това Евалла на Галата!

а бе бива ли толкова да сте безмозъчни? ако не бях Аз, добре де, моето истинско Столетов, сега Галата сигурно щеше да е в София, мамка му!
Черепотрошачо, за теб поне мислех, че имаш мозък колкото да сметнеш 2 + 2... явно съм грешал...
и понеже си много зле с историята като цяло, да те питам колко пъти турците са опъвали руснаците? умен си иначе, и сърце имаш, и от разум не те е лишил Аллах. но си на нивото на шимпанзе в лаборатория за тестване на ваксини против шап (по говедата)
Kurt Voneghut - "Slaughterhouse 1914"

18 Януари 2004 23:07
Радвам се, че онова тъпо албанско говедо се е контузило, втора добра новина контузило се е лайното Тошко Янчев. Ако някой контузи брито и Гъргоров ще го черпя!

някой продължава да сваля интелектуалното ниво на форума. момчета, ще ме разубедите, че за да сте фенове на лески ви трябвало разум и сърце... Топкотрошач намери на какво друго да се радваш. червени форумци никога не са се радвали на контузия на син рогоносец. вервай ми. ставал е бъзик с това, но нормален човек не може да изпитва радост от нещастието на друг човек. пък бил той носител на разум и притежател на сърце.

18 Януари 2004 23:18
Ндаааа, Столетов, ндаааа. А Герена щеше да е конак.
18 Януари 2004 23:20
Гочето: "Чернов ми хареса, но се контузи"

ето това вече е смешно. тъкмо харесаш някой и той вземе, че стъпи накриво по ония терени където като минат без бутонки, а само по копита съотборниците ти и после студ скове почвата, дори да ходиш с гумени ботуши пак ше се контузиш. особено важи за дюстабаните
Гунди не беше ли с гладко ходило? не, че има някакво значение де. той и без това... както и да е. заради териториалното разпределение го откраднахте това цесекарче...

18 Януари 2004 23:31
Браво, още една купа във витрината на ЦСКА, а за Лески .....(снимка: натиснете тук)
18 Януари 2004 23:43
В исторически план Русия и Османсаката империя ("турците" са воювали доста често в продължение на два века преди Освободителната (за България) война.
*

В тези войни "турците" (Османската империя) има победи над Русия (за жалост).

Или, с други думи казано


За да си фен на ЛЕВСКИ са необходими две неща - Сърце и Разум.


За да си фен на Цецки нищо не е необходимо За такива още в Древния Рим са казвали "Заченати в тълпата"
18 Януари 2004 23:51
Черепотрошач,

прави ли ти впечатление, че цецковците печелят поне по един червен картон във всяка международна среща - дори и приятелска ? Това говори само за едно - необуздаема футболна простащина и аматьорщина Силно се надявам този род изпълнения на цецковците да получава съответното съдийско наказание и в България.

*
Затова, предвид факта, че партизанската команда е един от конкурентите на ЛЕВСКИ за титлата, аз съм донякъде доволен, че септемврийчетата в този форум (с малки изключения) отдават повече значимост на поредната картонена купа, отколкото на факта на нескопосаната им игра в защита Добре е, , когато охлуса тъне в невежество По-лесно се работи с него и не можеш да очакваш никакви изненади (с малки изключения, повтарям). Както и да е - ЧУЖДИ проблеми.

САМО ЛЕВСКИ
19 Януари 2004 00:01
Атлети, не бъди толкова лош. Те просто осъзнават факта, че т.г. друго няма да има. Сега има някакъв набеден повод за веселба, остави ги да повилнеят. А и ги чака и реванш срещу Конелияно.
19 Януари 2004 00:16
Кара,

аз далеч не съм лош с тях Даже бих казал, , че съм лош спрямо конкурентите на Це в първенството, т.к. (теоретично погледнато) им обръщам внимание на основна и досадно натраапваща се слабост при играта им. Но те са толкова ... как да кажа ... те са толкова схватливи, че все едно , че не е казано... с малки изключения, разбира се
*
Затова си мисля, че не съм лош с тях. Пък и, по-лошо от това, което те преживяват (по собствен избор ) във футболен план не може да бъде и никой не може да им го направи.
*

А представяш ли си какъв грух ще бъде, когато бият и Конеляно
19 Януари 2004 00:17
http://varna.info.bg/russo_turk_wars.htm
Натиснете тук
за несведующите по въпросите за руско-турските войни... според някои косвени сравнения съм на мнение, че чиста победа на османлиите над русите НЯМА !
АТЛЕТИ, един въпрос братле, ти сериозно ли си го мислиш това, че за да си фен на Левски ти трябват сърце и разум? а за да си фен на ЦСКА трябва да си заченат в тълпата (или поне така биха ни викали, ако сме в Древния Рим)
питам не за друго, а защото това ми звучи прекалено фанатично и фундаменталистко. някакси не стои прекалено убедително в устата на образован човек, като теб
.
виж за подобен циганин е трудно да се твърди, че е заченат в тълпата. според мен му подхожда: ЗАЧЕНАТ НА КЪРА

(снимка: натиснете тук)

Редактирано от - Генерал Столетов на 19/1/2004 г/ 00:19:27

19 Януари 2004 00:21

errare humanum est, in errore perservare stultum биха рекли в рим.




19 Януари 2004 00:22
Какво означава "чиста победа" ?
19 Януари 2004 00:30
държа да отбележа, че Катон е бил повече цесекар, от всички останали римляни взети заедно. дори едно Подуяне е затрил по онова време
тук селския Картаген още стои...
ЗАЧЕНАТИ НА КЪРА

19 Януари 2004 00:34
ти що разкара катоновия призив за война от подписа си, бе?



а римляните също така биха рекли за тукашната ситуация


homo homini lupus est

Редактирано от - ulysses на 19/1/2004 г/ 00:37:08

19 Януари 2004 00:37
Одисей, по-скоро,
homo homini taurus est
.
оня подпис беше на Рейдж. я сум Генерал :-)

19 Януари 2004 00:39
Из руските войни за всички времена:
1956 — Венгерская экспедиция
1968 — Чехословацкая экспедиция

това не са били потушаване на въстания, метежи и други пучове. РУските войски, с помощта на КГБ, руското ДС (милиционерски структури) са отишли с научно-изследователска цел... ама, че пропаганда!!!

19 Януари 2004 00:43

ей, изпокриха се! така е, когато hannibal ante portas!


19 Януари 2004 03:44
rage!!!!!!!
Spri da izpolzUvash shablonni po sashtestvo motivi !!!!!!! A i elementarnijat nachin po koito gi sachetavash i si gradish komentarite, veche ne sa TOLKOVA vpechatljavashti za koi i da e forumez!!!!!!!
Inache si pich, i kakto Kara-ta go opredeli, drankash kato men otvsjakade!!!!!!!
i SAMO LEVSKI !!!!!!!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД